Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kuzeniniz gibi biri düşman başına. Eltiye kıskanç diyor bir de. Evlerden ırak

Oludukça kuzene bileniyorum. Ay bir kaşık suda boğasım geldi.

Riskli değil mi sonuçta çok yükselirse kardeşi için 1m belki 2m ödeyecek
Araba da artıyor ne farkeder. Ben araba alırken borç aldım altın 2 katına çıktı arabam üç katından fazla çıktı. Bu bir yatirimdir. Belki çıkmadan geri ödeyecekler kredi çekmekten daha mantıklı bu şekilde borç almak. Ayrıca bu sizin probleminiz değil.

Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler

Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman

Ay ayrıntıları okudukça kuzeninize gıcığım arttı gittikçe daha da haksız çıkıyor. Tapuya gidene kadar aklı neredeymiş kuzeninizin? O an mı vazgeçesi tutmuş? Ayıp yahu insanları oraya götürüp vazgeçtim demek. Lazım oldukça veririz demek ne demek bilmiyorsunuz sanırım onu açıklayalım lazım oldukça demek bir ihtiyaç, gereklilik, özel gün vs olur o zaman demek. Denize gidip keyif yapmak araba lazımlık bir durum değil. Kuzeniniz arabayı ortak kullanacaklar sanmış ama yok öyle bir dünya

Parasını alıp arsa satın almışlar bir de hala arabanın peşindeler ve size bu normal mi geliyor?
İhtiyaç olunca alın denmiş. Yani doktora , hastaneye vs gibi acil yerlerde kullanmak demektir ihtiyaç halinde kullanmak. Arabaya onu bunu alıp denize gitmek ihtiyaç değildir.

O saatten sonra donulmezdi zaten tapudan dönmek olmaz. Anlamadığıniz su para verilip alınmış kolaylıkla alınmıyor. Bakın kadın kardeşine altın borclanmis almış. 1 hafta almak ne demek. Bir de kapıda duruyor zaten diyorsunuz. Bir kaza yapsa ne olacak? Yani araba emanet alınmaz. Bunu herkesin kafasına sokmak lazım. Bir surtse 20-30 değer kaybediyor.

Zaten samimi olmayacak artık sana yazmadım diye bilir ama diğer etliye arkasından laf ettiğini inkar mı edecek kaç kişi duymuş
Ortalık çok karışır. Bence yapmasın. Çünkü arkadaş ortamı değil bu, aile ortamı. Kuzen de bu konuşmayı dinleyen oluyor çünkü. Araba için bozuştular, döküldüler der diğer elti.

Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayatta
Evet gerçekten ben de sinir oldum. Kendince plan yapmış nasılsa eşimin kardeşi hem arsa almış olurum hem de arabayı istediğim gibi kullanırım. Ama yememisler.

Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayatta

Ya çok ayıp vallahi birde insan içindeler sayfalardir kıskançlıktan catladilar yok bir gr ilerleme yok. Emele aferim hepsinin hakkından geliyor.

Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman
Ayşe milletin arabasına konacakti aklınca demek.
Notere kadar aklı nerdeydi?
Zaten satacakmis arabasını, eşim kızar ne alaka?
Orada da rol yapmış, arabayı kullan desinler diye. Sanki hibe ediyor. Afralar,tafralar.
Kendi arsa alıp ev yapacak,Emel de arabasını ortak kullancakti tabi.
Mesele arkasından konuşması değilmiş di mi?
Buradakileri bile inandıramadiniz bu saçmalığa.
Ayşe evlerden ırak cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…