-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ay kuzeniniz gibi biri düşman başına. Eltiye kıskanç diyor bir de. Evlerden ırakbire bir böyle düşünüyor keşke diyor zaten arsa sahibi aramayı alacaktı ona verseydik diyor çünkü bi nevi kuzenim sayesinde eltisi araba sahibi oldu. eşi almayacaktı ona yada küçük bişey alıp şirket üstüne yapacaktı. arsa sahibini arayıp biz alalım söyleyin dediğinde kuzenim çok sevinmiş çünkü onlarda iki araba olacak ihtiyaç halinde alırız diye ve arsa sahibini ikna etmişler. en başta arsa sahibiyle sözleşme yapılmış sözleşmeye araç model marka plaka yazılmış arsanın ederinin bu kadarı karşılığı bu araç geçecek diye imzalar atılmış sonradan ikna ettiler adamı ve abiye verdiler. kuzenim diyorki keşke o adama verseydik eşinin abisi en az iki sene daha o eltiye araba almazdı alırsa 500 lük bişey alacaktı dediğim gibi oda şirket üzerine olacaktı. sonra devreye eltinin kardeşi falan girip altın maltın verip ablamın üstüne yap deyince kdın 1 milyonluk araş sahibi oldu.
Muhtemelen laf zaten ona gitsin diye o şekilde söylemiş. Ama iyi ki öyle söylemiş yoksa siz sulalecek linç ederdiniz kadınıY
ani bu arkadan konuşması doğru mu
Sizi ne?Riskli değil mi sonuçta çok yükselirse kardeşi için 1m belki 2m ödeyecek
Oludukça kuzene bileniyorum. Ay bir kaşık suda boğasım geldi.bide kuzenin şöyle diyor zaten bir haftalığına tatildeydiler ve onun herhangi bişeyine engel olmadık. bir plan yaptıysak o hafta kapıda araba varken taksiye mi binseydik. kuzenimin alındığı konu arkadan diğer eltiye laf yapılması ve bu emel olan zaten diğer eltiyi kuzenime devamlı çekiştiren biri kadının huyunu ailede herkes biliyor memlekette kendine rahat edemediği için yatak aldırmış. bayramda kalmaya gittiklerinde küçük kardeş eşi ve iki çocuğuyla o yatağı kullandığı için sürekli laf yapıyor yatağına başkası yatsın istemiyor ben ona mı yatak aldım diyor. geçen bayramda kv ve kp e diyormuş ki Merve kilolu baya bi. Merve benim yatağın yaylarını kırmış galiba gacur gıcır ediyor falan diye
Araba da artıyor ne farkeder. Ben araba alırken borç aldım altın 2 katına çıktı arabam üç katından fazla çıktı. Bu bir yatirimdir. Belki çıkmadan geri ödeyecekler kredi çekmekten daha mantıklı bu şekilde borç almak. Ayrıca bu sizin probleminiz değil.Riskli değil mi sonuçta çok yükselirse kardeşi için 1m belki 2m ödeyecek
Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişmanAraba da artıyor ne farkeder. Ben araba alırken borç aldım altın 2 katına çıktı arabam üç katından fazla çıktı. Bu bir yatirimdir. Belki çıkmadan geri ödeyecekler kredi çekmekten daha mantıklı bu şekilde borç almak. Ayrıca bu sizin probleminiz değil.
Kardeşi sizce bunu emele sahip çıkmak için mi yaptı onun çıkarı özellikle altın vermek yükselecek altın diye
Orası belli oluyor zaten. Tüm problem bu aslında.Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman
Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman
Parasını alıp arsa satın almışlar bir de hala arabanın peşindeler ve size bu normal mi geliyor?Ayşe niye haksız olsun ki onlar vermiş arabayı zaten kullanırsınız diye bunlar kardeşler tamam kadınlar elti olabilir ama anahtarı teslim etmişler tatile gitmeden büyük ihtimal dönüşte verecektiler anahtarı. Kardeşimin arabasinida kullanamayacaksam ohooo. Emanet veren eltisi emel değil bence emelin kocası
O saatten sonra donulmezdi zaten tapudan dönmek olmaz. Anlamadığıniz su para verilip alınmış kolaylıkla alınmıyor. Bakın kadın kardeşine altın borclanmis almış. 1 hafta almak ne demek. Bir de kapıda duruyor zaten diyorsunuz. Bir kaza yapsa ne olacak? Yani araba emanet alınmaz. Bunu herkesin kafasına sokmak lazım. Bir surtse 20-30 değer kaybediyor.Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Ortalık çok karışır. Bence yapmasın. Çünkü arkadaş ortamı değil bu, aile ortamı. Kuzen de bu konuşmayı dinleyen oluyor çünkü. Araba için bozuştular, döküldüler der diğer elti.Zaten samimi olmayacak artık sana yazmadım diye bilir ama diğer etliye arkasından laf ettiğini inkar mı edecek kaç kişi duymuş
Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayattaSimdi açık konuşmaya başladınız
Arsasını satıp kendine araba alabilir tutan kim? Onun güzel arabası artık emelin
E kendinde de dursa yükselecek. Nasıl bir karı var? Bu dönemde özellikle yüksek miktar TL üzerinden kimse borç vermez.Kardeşi sizce bunu emele sahip çıkmak için mi yaptı onun çıkarı özellikle altın vermek yükselecek altın diye
Evet gerçekten ben de sinir oldum. Kendince plan yapmış nasılsa eşimin kardeşi hem arsa almış olurum hem de arabayı istediğim gibi kullanırım. Ama yememisler.Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayatta
Yorumları okudukça delleniyorum kuzene. Hatta sinirlenmiyim boşuna diye konudan çıkmayı düşünüyorum. Ne uyanık insanlar var hayatta
Abisiyle tapuya gittiklerinde kuzenim vazgeçmek istemiş hatta geri eve dönüyormuş abisi ısrar etmiş bu saatten sonra dönüşmez demiş kuzenimde almak istemiyorum demiş arabasız kalırsak eşimle aramız bozulur birbirinize gireriz vazgeçicem demiş eşinin abiside sıkıntı yapmayın biz size arabayı veririz lazım oldukça dert etmeyin demiş o şekilde kuzenimi ikna etmişler
Ayşe milletin arabasına konacakti aklınca demek.Kuzenim şuanda arabasız sıkıntı yaşadığı için arsa aldığına pişman