Bende varım kızlar
Boyum 163
Şu anki kilom:63
Hedefim Öncelikle 57 sonra 55 bana yeter...
Soğan suyunu ne zamanları içiyorduk
merhaba arkadaşlar benim sorunum da kilo ama sezeryanla doğum yaptım. kilolarımı verdim ama karnım hala duruyo onu nasıl eriticem bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum bebeğim 5 ay 23 günlük.başarabilen varsa lütfen söylesinn
herkese günaydın
Tickershack Tickers Baby Pregnancy Weightloss Travel Surgery Cancer Blinkies Cute Modern Pretty Hip ben burdan yapmıştım canım
Canım yazın gozumden kacmıs tekrar kusura bakma..
Öncelikle bizzat diyetisyene gıtmıs degılım ancak daha once den bır kere cok duzenlı dıyet yapmsılıgım var..
Ne yemen gerektıgı ne yememen gerektıgını ezberlemıs durumdayım baka okuyorum arastırıyorum kalori hesapları cart curt :) bu yuzden dıyetısyene gerek duymuyorum...
tek gereklı olan sey azım etmek, ondan sonra gerısı gelıyor zaten.
kendıme bır beslenme bıcımı olusturdum yenıden en bılınnen 6 ogun 3 ara 3 ana olmak uzere..
bunları uyguladıgında ve bol su tukettıgınde zaten zayıflıyorsun.. bunun yanında sporda yaparsan ne ala..
Ikıncısı ben duzenlı dıyete baslayalı 5 gun oldu sutum azalmadı canım cok sukur..
Ucuncusu de soğan suyunun sütüde artırdıgı soylenıyor azalmaz canım aksına sıvı bıle tukettıgın ıcın artabılır..
Dorduncusu ben sauna sort daha cok onceden bekarken kullanmıstım ancak o da duzenlı degıl..
ama zaten sonradan benım ıcın uygun olmadıgını anladım cunku benım kılom bolgesel degıl esıt dagılıyor bu yuzden sadece bel yada kalcanın erımesının bana faydası yok aksına orantısızlık bıle olabılır :)
Besıncısı cetvel ıcın sana ozelden mesaj atıcam canım.. oradan hallederız tamam mı :)
Betülcüğüm,
Çok teşekkürler bilgiler için canım... Bu arada "Özel Mesaj"ımın açık olması için ne yapmam gerekiyor? Sen kapalı olduğuna dair bir mesaj atmışsın ve o geldi.Bu,açık olduğunu göstermiyor mu? Şu cetveli nasıl yaptığımızı bir anlatıversen canım...