- 18 Mart 2009
- 274
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba zeynep, hoşbulduk.inşallah bir an önce zayıflarız.bence sabah menün gayet güzel.ben bugun bıraz kacamak yaptım sucuk yedım oglen daha az yıycem.
merhaba betulygt, çok güzel bir başlık açmışşın.ben yeni üye oldum.az önce msj gonderdım ama ekranda gorunmedı.ne de olsa acemiyim daha.benide aranıza kabul ederseniz beraber zayıflayalııım
bende eylül annesiyim, 83 kiloyum malesef ve acil zayıflama lazıım.doğumdan sonra hiç kilo veremedim.çalışmaya başlayınca başıma dert olacak bu kilolar
canım hoşgeldin , bu arada boyun kaç olman gereken kilo nedir. hepberaber güçbirliği ile zayıflıycaz inşallah baskül siparişimide verdim bakalım gelsin en yakın arkadaşım o olacak:roflol:
Günaydınlar Akşam ne yediğimi yazmıyorum dün kendime torpil yaptım...Sabah HAşlanmış yumurta zeytin peynir çay 2 minik dilim ekmek 2 çay
Juniorprof hoşgeldin aramıza bir an önce zayıflarız inş...
betülcüm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallla bundan sonra uygulycam.sabahları elma sirkesi içiyorum bu arada aranızda başka elma sirkesi formülünü deneyen var mı
hoşgeldin canım ben de bu sabah elma sirkesi formulunu içmeye başladım inşallah faydası olur yalnız ben diyet yapamıyorum bu şekilde etkili olur mu bilmem
inşallah istediğin kiloya kısa zamanda kavuşursuna.s.
arkadaşlar ben öğlen yemeğinde ıkı parca tavuk ve bıraz pılav yedım.aksama sebze yemegı ve corba içmeyi dusunuyorum ekmeksız olarak.ama aksam yemegınden sonra abur cubur yemekten kendımı alamıyorum artık bunlara dur demem lazııım...
evet sabahları içiyorum aç karnına 1 bardak kahvaltıda dikkat edeyim dedim 2 dilim ekmek yedim doymadım :1no2: biraz daha yedim sonra cokacimcoook
akşamları bende çok aburcubur yiyorum ya da tatlı