Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

benımde asıl idealim 55..boyum 165 şimdiki ve hamıleleık oncesı kılom 60..aslında 60 la tambalıketi tabirinde oluyorum..ama artık beden genişledi sanki ve eskıye oranla daha zayıf olmak ısteğim var..neden olmasınki..neden hiçbiyerimpörtlemeden bikini giymeyeyim...hem bacaklarımdakı varıslerın cırkınlıgı belkı zayıflıgımın moralıyle azda olsa unutulur..ya ben seneye kış bu bacaklarımı lazerle felan bi tedavi ettiricem cok çirkin bu varısler..hadi bakalım 55 e 5 var...önümde iki ayım var....

tebrikler betül..boyle devam edersen hazırana süper giriceksin..hemnasıl moral buluyo ınsan ya..başka bi mutluluk zayıflayabılmek..süpermiş menünde...haydi devam..kocaman aferin valla:)

tebrikler betül..boyle devam edersen hazırana süper giriceksin..hemnasıl moral buluyo ınsan ya..başka bi mutluluk zayıflayabılmek..süpermiş menünde...haydi devam..kocaman aferin valla:)

Tesekkur ederım umut, sende hoşgeldın aramıza..
İnşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolarımıza ulasacagız Allahın ıznıyle ınanıyorum azmımızı kaybetmeyelım de zayıflarız mutlaka...

sabah 1 dilim etimek 1 dilim peynir yedim birde şekersiz çay. sonra ara öğün ülkerim k bar çi-kolatısından yidimmmm 90 kaloriymiş, 90 kalori çokmu azmı acaba birde gerçekten doğrumudur.sengözlerimebaksanab

sabah 1 dilim etimek 1 dilim peynir yedim birde şekersiz çay. sonra ara öğün ülkerim k bar çi-kolatısından yidimmmm 90 kaloriymiş, 90 kalori çokmu azmı acaba birde gerçekten doğrumudur.sengözlerimebaksanab

90 kalori bi ara öğün için ideal.. ama sadece kalori miktarı değil içindeki karbonhidrat ve yağ oranıda onemli.. ama sonucta dıyet urunu sorun olmaz bence doğrudur tabı ayrıca... kaydirigubbakcemile3

kızlar doksan kalori çoook ya, neler yiyoruz bilmeden biz yaa, kalori hesabına bi girersek aç dolaşmalıyız biz, çünkü ben akşamları spor yapıyorum, 1,5 saat fitnes ile 300 kalori harcıyorum, haşatım çıkıyo buna rağmen sadece 300 kalori diyo aletler :KK43:

ben birde günde 1,5 - 2 litre sıcak su içilmesi gerektiğini okudum. ( ahmet maranki nin kitabından)

90 kalori ara öğün için ideal ama kahvaltının yanında bır de cıkolata yersen o zaman fazla olur ıste...
aslında ara öğünler için 1 elma armut vs soylenır onların kaloriside ortalama 60 fılan.. muzun ıse 90-100 arası boyutuna gore..

ooo betül bu ne hız ayol...bendende zayıf olursan sorarım kısÇok üzgünüm çoook
tebrik yanii:)) a.s.ben daha ölee oturiimm beni geçicen he:)
en iyisi şu 4.5 kilomu bende vermk için başliim barii:)şakkıdı

Son düzenleme:
öncelikle aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar diliyorum.
Hatta ilk ben sorayım benimle paylaşırsan sevinirim bu bel aletinin faydasını gördünmü ne kullanıyorsun ben sezeryandan dolayı spor yapamıyorum yürüyüşde yapamıyorum oğluşum müsade etmiyor malesef o yüzden bel bandı almayı düşünüyorum tabi diyet şart

canım içindeki şişlikleri atıyo gaz çıkarmana yardımcı oluyoo bel titretme ama tek başına yeterli değil bu arada bende sezeryan oldum hem yuruyus hem bel bandı hemde plates yapıyoırum bugün soğan suyuna başladım umarım yaza hepimis zayıflamış olurus benimde oğlum yaramaz anneme geliyom orda yapıyom sporumu...

ooo betül bu ne hız ayol...bendende zayıf olursan sorarım kısÇok üzgünüm çoook
tebrik yanii:)) a.s.ben daha ölee oturiimm beni geçicen he:)
en iyisi şu 4.5 kilomu bende vermk için başliim barii:)şakkıdı

Teskur ederım canım benım.. kaydirigubbakcemile3
Ver tabı verr.. kaydirigubbakcemile2

Öğlen yediklerim;

2 yemk. kas. makarna,1 un lokumu, yumurtalı kıyma... (bayadır canım cekıyordu kahvaltıda yiyemedıgım ıcın öğlene sakladım) cokacimcoook

Son düzenleme:
canım içindeki şişlikleri atıyo gaz çıkarmana yardımcı oluyoo bel titretme ama tek başına yeterli değil bu arada bende sezeryan oldum hem yuruyus hem bel bandı hemde plates yapıyoırum bugün soğan suyuna başladım umarım yaza hepimis zayıflamış olurus benimde oğlum yaramaz anneme geliyom orda yapıyom sporumu...

inşallah da bende bu velete bırakacak kimsem yokk inşallah zayıflarım :Saruboceq:

betül afiyet olsun

bende 1 ince dilim ... form kızarmış kepek ekmeği 1 bardak yeşil çayla geçiştiryorum akşam yemeğim nasılsa en geç 6 da ama bende tık yok kafamçokkarıştı
şükür sütümdede bi azalma yok kilomdada

inşallah da bende bu velete bırakacak kimsem yokk inşallah zayıflarım :Saruboceq:

betül afiyet olsun

bende 1 ince dilim ... form kızarmış kepek ekmeği 1 bardak yeşil çayla geçiştiryorum akşam yemeğim nasılsa en geç 6 da ama bende tık yok kafamçokkarıştı
şükür sütümdede bi azalma yok kilomdada

Nasıl yanı canım yemıyormusun yemek hıc ?

öğlen 2 porsiyon kısır yedim bugün ara öğünlerde meyva yerine diyet çikolata yedim k...b.r ama soğan suyu gerçekten insanı tok tutuyomuş bugün gözümün önünden neler neler geçti yememek için çok zorlanıyorum normalde yani soğan suyunu içtiğim günlerde böyle olmuyodu.

Son düzenleme:
öğle den sonrakı ara öğünümü şuan yiyorum..

5 badem içi... :)

Tebrıkler betÜlcÜm aytenle ıkınız hızlısınız benımde 800 gr.gıttı henÜz bakalım gıdecek daha benım ÖĞÜnlerım Çok dÜzenlı deĞıl ama oĞlandan dolayı Çok hareketlıyım sÜreklı koŞturuyorum bıde sadece yedıklerımı kıstım bırazcık canımın ıstedıklerınden az mıktarda yıyerek daha gÜzel dıyet yapılıyor bence

Sanada tebrıkler Gulsahcım 800 gr gıtmıs ıste..
Hadı darısı nıce gramlara :))

X