valla zayıslasam süpper olacak uğraşıyorum ama hala bir düzene sokamadım kendimi kızdan dolayı öğünleri kaçırıyom bazen karman çorman oluyor ondan dolayı ve benim yağlar beni terketmek istemiyorrrrrrrrrsenağlamakaydirigubbakcemile3
ye canım benım yarasın nıye uzuluyorsun kı ne olacakmıs cıkolatadan hadı gıt bı tane daha ye... :teselli:
Badıyı de ben kapayım :jeyyar:
:roflol::roflol:
günaydın sabah kahvaltım 2 dilim etimek+1 dilim tam yağlı peynir 2 çay 2 şer şekerli. verdiğim kilo 2 geçen hafta 59,5 idim bu hafta 57,5 cokacimcoook
çeçil peynırı hanı ip gıbı uzun oluyor gormussundur..yaaaaa şu çeçil peyniri neee yaaaaaaavvvvvvvvvvvv:bbo:
bu arada benim burnundan kıl aldırmayan doktoruma biir soru sordum, ben şeker yerine çaylarda talandırıcı kullansam sütüme zararı olurmu dedim, yok olmaz kullanabilrisin dedi.
bende eylül annesiyim bayıldım sizin sohbetlere ben 75le doğuma girdim çıktığımda 70dim şimdi 64üm ama veremiyorum 2 gündür yuruyuş yapıyorum 25 dakika yuruyus bandında bide belime 2kes tıtretme aleti takıyorum bide mekik çekiyorum yemekte yemiyorum tutuyorum boğazımı bakalım ayın 25inde oğluşumun kontrolunda belli olucak herşey verdimmi kilobende sizinle yarışıcam bakalım verebilecekmiyim...
Arkadaşlar,
Kimse benim soruma cevap vermemiş...Hatta hiç yazmamışım gibi davranmış.... Ben görünmez miyim acaba??? "Issız Adam"dan sonra şimdi de "Görünmez Adam" sendromu mu yaşanıyor yoksa???:)):1no2:a.s
Betülcüğüm,
Sana da bir soru yazmıştım;ama cevap vermemişsin maalesef...Her zaman hemen cevap verirdin...Şimdi niye kaale almadın bakalım????:dance:
Arkadaşlar,
Kimse benim soruma cevap vermemiş...Hatta hiç yazmamışım gibi davranmış.... Ben görünmez miyim acaba??? "Issız Adam"dan sonra şimdi de "Görünmez Adam" sendromu mu yaşanıyor yoksa???:)):1no2:a.s
Betülcüğüm,
Sana da bir soru yazmıştım;ama cevap vermemişsin maalesef...Her zaman hemen cevap verirdin...Şimdi niye kaale almadın bakalım????:dance:
Arkadaşlar,
Bu diyetleri doktor mu önerdi yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Sütünüz azaldı mı? Benim oğlum Pazar günü tam 6 aylık olacak ve ben şu ana kadar 5-6 çay kaşığı biraz myve suyunun dışında sadece anne sütü verdim. Hem diyet yapmak istiyorum hem de sütümün azalmasını istemiyorum. Soğan suyu ve bu diyetle sütüm azalır mı acaba? Ben de yazayım bari....
Boyum:1.70 cm. Hamile kaldığımda: 59 kilo idim. O zamana kadar en fazla 56 kilo olmuştum. Doğuma 73 kilo ile gittim ve 1-2 gün sonra 63 kilo idim;ama memlekete gidip oğluma annemle birlikte bakınca kiloları da aldım tabii ki... Şu anda 67,6 kiloyum. Hedefim: 57 kilo,yani 10 kilo fazlam var. Hamur işi hiç sevmezdim;hamilelikte çikolata ve tatlıya biraz alıştım.Şimdi de öğünlerim hiç düzenli değil.Günde 2 defa falan...Aralarda da süt veya meyve var...Saat akşam 10'da acıkıp kahvaltı yaptığım da oluyor. Bu arada göbek ve basen gitsin diye Termal Sauna Şort aldım.. Daha önceden de Sauna Eşofmanım vardı...Evde iş yaparken onları giyiyorum...Bazen de step aletiyle step yapıyorum...Biraz faydası oluyor gibi...Sizden bunlardan faydalanan var mı aranızda...
Bu arad Betülcüğüm,bir ara sen bana şu aşağıda çıkan oğlumun ay tablosunu düzenlemeyi öğretmiştin.Yapıyorum;ama hala düzelmedi...Bir daha yardımcı olabilr misin rica etsem?
Hadi kızlar kiloları verelim güzelleşelim...Benim gibi hep sağlıklı beslenen bri bile kilo aldıysa...bilemiyorum artık....İnşallah en kısa zamanda veririz şu fazlalıkları...