Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Olur canım ya teker teker duzene sokmaya calısırsın ogunlerı once 3 ana ogunu yapmaya calıs sonra 3 ara yı yapmaya calısırsın yavas yavas duzene gırer bırden hepsı olmasadaaa. :teselli:

öğleden sonrakı arada; 1 elma yedım..
sımdı ıse 6-7 badem yıyorum..

aksam yemegım ıse ne yazıkkı bıraz gec kaldı suan pişiyor..
2 kasık pilav ve 3 tavuk biftek... ekmek yok..

Arkadaşlar,

Bu diyetleri doktor mu önerdi yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Sütünüz azaldı mı? Benim oğlum Pazar günü tam 6 aylık olacak ve ben şu ana kadar 5-6 çay kaşığı biraz myve suyunun dışında sadece anne sütü verdim. Hem diyet yapmak istiyorum hem de sütümün azalmasını istemiyorum. Soğan suyu ve bu diyetle sütüm azalır mı acaba? Ben de yazayım bari....

Boyum:1.70 cm. Hamile kaldığımda: 59 kilo idim. O zamana kadar en fazla 56 kilo olmuştum. Doğuma 73 kilo ile gittim ve 1-2 gün sonra 63 kilo idim;ama memlekete gidip oğluma annemle birlikte bakınca kiloları da aldım tabii ki... Şu anda 67,6 kiloyum. Hedefim: 57 kilo,yani 10 kilo fazlam var. Hamur işi hiç sevmezdim;hamilelikte çikolata ve tatlıya biraz alıştım.Şimdi de öğünlerim hiç düzenli değil.Günde 2 defa falan...Aralarda da süt veya meyve var...Saat akşam 10'da acıkıp kahvaltı yaptığım da oluyor. Bu arada göbek ve basen gitsin diye Termal Sauna Şort aldım.. Daha önceden de Sauna Eşofmanım vardı...Evde iş yaparken onları giyiyorum...Bazen de step aletiyle step yapıyorum...Biraz faydası oluyor gibi...Sizden bunlardan faydalanan var mı aranızda...

Bu arad Betülcüğüm,bir ara sen bana şu aşağıda çıkan oğlumun ay tablosunu düzenlemeyi öğretmiştin.Yapıyorum;ama hala düzelmedi...Bir daha yardımcı olabilr misin rica etsem?

Hadi kızlar kiloları verelim güzelleşelim...Benim gibi hep sağlıklı beslenen bri bile kilo aldıysa...bilemiyorum artık....ınşallah en kısa zamanda veririz şu fazlalıkları...

Kızlar selamlar herkese....
Betülcüm çok iyi olmuş konuyu açtığınız. Nasıl kilo vereceğiz biz yavv..... alıştık yemeye , zor geliyo şimdi ya...

Bende
şimdili kilom: 71
Doğum kilom :84
Hamile kalmadan önce :62
Eski kiloma geri dönmek istiyom ya, hiçbişeiym olmuyo..

Soğan suyunu her gün bi kere sabah mı içiyosunuz? Bu arada sarmısak çayı da ne?

ye canım benım yarasın nıye uzuluyorsun kı ne olacakmıs cıkolatadan hadı gıt bı tane daha ye... :teselli:

Badıyı de ben kapayım :jeyyar:

:roflol::roflol:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın sabah kahvaltım 2 dilim etimek+1 dilim tam yağlı peynir 2 çay 2 şer şekerli. verdiğim kilo 2 geçen hafta 59,5 idim bu hafta 57,5 cokacimcoook

günaydın sabah kahvaltım 2 dilim etimek+1 dilim tam yağlı peynir 2 çay 2 şer şekerli. verdiğim kilo 2 geçen hafta 59,5 idim bu hafta 57,5 cokacimcoook

kaydirigubbakcemile5a.s.Tebrikler arkadaşım yürübe kim tutar seni:)Ben yazmıcam artık yediklerimi çünkü 1 kg vermek istiyorum..Dün akşam yedim mesela şöyle yoğurtlu soslusundan onun için yazmamak daha iyi.kaydirigubbakcemile3. ama hep yanındayım Aytencim:roflol::roflol:

Gunaydın... kahvaltımda ;

1 has. yumurta, çeçil peyniri, 1 çay kaş. çokokrem, 1 dil. (avuc) kıtır etmek...
yedim..

yaaaaa şu çeçil peyniri neee yaaaaaaavvvvvvvvvvvv:bbo:

bu arada benim burnundan kıl aldırmayan doktoruma biir soru sordum, ben şeker yerine çaylarda talandırıcı kullansam sütüme zararı olurmu dedim, yok olmaz kullanabilrisin dedi.

yaaaaa şu çeçil peyniri neee yaaaaaaavvvvvvvvvvvv:bbo:
çeçil peynırı hanı ip gıbı uzun oluyor gormussundur..
heryerde tadı bır olmuyor ama bızım burda peynırcıde cok guzel o yuzden normal peynırden cok sevıyorum :)

bu arada benim burnundan kıl aldırmayan doktoruma biir soru sordum, ben şeker yerine çaylarda talandırıcı kullansam sütüme zararı olurmu dedim, yok olmaz kullanabilrisin dedi.

cok guzel ya yalnız o tatlandırıcaların gunde bellı bı sayından fazla kullanılmaması gerekıyormus annemde kullanıyor ondan bılıyorum... onu da sormak lazım.. CADIARZU

tebrik ederim betül ve ayten.bende kahvaltıda 2 dilim kızarmış kepekli ekmek,3-4 çay bardağı şekersiz çay,1 dilim peynir,3-4 adet sucuk.

itiraf ediyorum.1 dilim kızarmış ekmeğime yağ sürüp yedim.

bende eylül annesiyim bayıldım sizin sohbetlere ben 75le doğuma girdim çıktığımda 70dim şimdi 64üm ama veremiyorum 2 gündür yuruyuş yapıyorum 25 dakika yuruyus bandında bide belime 2kes tıtretme aleti takıyorum bide mekik çekiyorum yemekte yemiyorum tutuyorum boğazımı bakalım ayın 25inde oğluşumun kontrolunda belli olucak herşey verdimmi kilobende sizinle yarışıcam bakalım verebilecekmiyim...

öncelikle aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar diliyorum.
hatta ilk ben sorayım benimle paylaşırsan sevinirim bu bel aletinin faydasını gördünmü ne kullanıyorsun ben sezeryandan dolayı spor yapamıyorum yürüyüşde yapamıyorum oğluşum müsade etmiyor malesef o yüzden bel bandı almayı düşünüyorum tabi diyet şart

Arkadaşlar,

Kimse benim soruma cevap vermemiş...Hatta hiç yazmamışım gibi davranmış.... Ben görünmez miyim acaba??? "Issız Adam"dan sonra şimdi de "Görünmez Adam" sendromu mu yaşanıyor yoksa???:)):1no2:a.s

Betülcüğüm,

Sana da bir soru yazmıştım;ama cevap vermemişsin maalesef...Her zaman hemen cevap verirdin...Şimdi niye kaale almadın bakalım????:dance:

herkese günaydın

Tickershack Tickers Baby Pregnancy Weightloss Travel Surgery Cancer Blinkies Cute Modern Pretty Hip ben burdan yapmıştım canım

Canım benım hafta sonları pek bakamıyorum nete kusura bakma gormezden gelırmıyım hıc..
bakayım hemen ne yazdıgında canım...

Canım yazın gozumden kacmıs tekrar kusura bakma..

Öncelikle bizzat diyetisyene gıtmıs degılım ancak daha once den bır kere cok duzenlı dıyet yapmsılıgım var..
Ne yemen gerektıgı ne yememen gerektıgını ezberlemıs durumdayım baka okuyorum arastırıyorum kalori hesapları cart curt :) bu yuzden dıyetısyene gerek duymuyorum...
tek gereklı olan sey azım etmek, ondan sonra gerısı gelıyor zaten.
kendıme bır beslenme bıcımı olusturdum yenıden en bılınnen 6 ogun 3 ara 3 ana olmak uzere..
bunları uyguladıgında ve bol su tukettıgınde zaten zayıflıyorsun.. bunun yanında sporda yaparsan ne ala..

Ikıncısı ben duzenlı dıyete baslayalı 5 gun oldu sutum azalmadı canım cok sukur..
Ucuncusu de soğan suyunun sütüde artırdıgı soylenıyor azalmaz canım aksına sıvı bıle tukettıgın ıcın artabılır..

Dorduncusu ben sauna sort daha cok onceden bekarken kullanmıstım ancak o da duzenlı degıl..
ama zaten sonradan benım ıcın uygun olmadıgını anladım cunku benım kılom bolgesel degıl esıt dagılıyor bu yuzden sadece bel yada kalcanın erımesının bana faydası yok aksına orantısızlık bıle olabılır :)

Besıncısı cetvel ıcın sana ozelden mesaj atıcam canım.. oradan hallederız tamam mı :)

Gunaydınlaar herkeseeee... hihoyyyt
Bugun dıyetımın 5. gunu.. dun tartıldım yanı 4. gunde tam 1,5 kılo vermısım.. :sm_cool:
Cok mutluyum vallahı 1 kılo da olsa yarım kıloda olsa eksık cıkmak gıbısı yok... kaydirigubbakcemile2

Eveeet kahvaltımda sunları yedim;

1,5 dil kıtır ekmek, 1 has. yumurta, çeçil peyniri, domates, salatalık..

ek olarakta 2 tat. kas. kadar un lokumu.. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…