Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

evet kızlarrr 78 dim ya bu sabah tartıldım 77 olmuşum kaç günde bilemedim ama galiba 15 gün falan oldu neyse gene şükürr

kızlar twister işte bu oliyii
üstüne çıkıp dönüyosun bel bölgesini çalıştırıyor

güzelmişşşşş işe yarıyormu bareeeeeeeee geçi ben step aerobik e giderken buna benzer bir hareket yapıyorduk zaten eller iki yana açılır sağa sola sadece kalçadan üzeri döndürülürr onu bu aletle yapıyorsun demek ama işe yara mutlaka ozaman

kızlar benden de bir öneri size yemeklerden ve ara öğünlerden de önce 2 bardak su içiyorum
çok tok hissediyorum böylece, yemeği mıy mıy yiyorum :)

saat 10:30 ara öğününde 1 çay bardağı sarı leblebi ile1 yemek kaşığı kara kuru üzüm yiyorum sütümde bariz artış oldu.

k-flakes diyetine başladım (başta umutlu değildim açıkçası) sabah 1,5 su bardağı k-flakes'e 1 su bardağı light süt ekleyip yiyorum,öğlen 1 dilim kepek ekmeği ile 4-5 yemek kaşığı sulu yemek ve yoğurt+yağsız salata,akşam yine 1,5 su bardağı k-flakes'e 1 su bardağı light süt ekliyorum.Ara öğünlerde ise 1 avuç fındık ve meyve yiyorum.Canım tatlı isterse 1 paket k-bar yiyorum,cola isterse yarım bardak coca cola zero içiyorum. 1 haftada 2 kilo verdim,şu an 2. haftadayım pazar günü tekrar tartılıcam bakalım bu haftada 2 kilo verirsem artık kimse tutamaz beni :)

nolmuş buraya kızlarr bıraktınızmı dieti miyeti nedürrr bu arada ben 76 ya indim 2 gün önce tartıldım kilom sabitlenmişti 1,5 aydır 77 idim veremyiordum zaten fazlada düzenli diet yapamıyordum ama şimdi gitmeye başladı gene benim bünyede böle işte vermeye başlıyom birsüre sabitleniyor sonra gene veriyom ah bir 60 a inebilsemmm

ula millet nereyesunuzz kız betüllll sende gelmiyon buraya ne işşş zaıflamaktan vazmı geçtünnn ben 74 kg ye indim çok şükürr.

hala 7 den sonra yemek yemyorum meyve veya hafif sütlü tatlı yiyorum arada ama o kadar su içmeye tam gaz devam

evet kızlarrr 78 dim ya bu sabah tartıldım 77 olmuşum kaç günde bilemedim ama galiba 15 gün falan oldu neyse gene şükürr

nolmuş buraya kızlarr bıraktınızmı dieti miyeti nedürrr bu arada ben 76 ya indim 2 gün önce tartıldım kilom sabitlenmişti 1,5 aydır 77 idim veremyiordum zaten fazlada düzenli diet yapamıyordum ama şimdi gitmeye başladı gene benim bünyede böle işte vermeye başlıyom birsüre sabitleniyor sonra gene veriyom ah bir 60 a inebilsemmm

ula millet nereyesunuzz kız betüllll sende gelmiyon buraya ne işşş zaıflamaktan vazmı geçtünnn ben 74 kg ye indim çok şükürr.

hala 7 den sonra yemek yemyorum meyve veya hafif sütlü tatlı yiyorum arada ama o kadar su içmeye tam gaz devam

selam millet ben 72,5 olmuşum bu sabah tartıldım =)

:nazar::nazar:kaydirigubbakcemile3 fazla katı diet yapamıyom hatta arada baya baya kötü bozuyom dieti ama yavaş ta olsa kilo vermişim baya heee mart başında 81 lerdeydim sanırım öle hatırlıyom

Hicrancım tebrikler yavaş ama derinden gidiyorsun arkadaşım:)
Darısı benim başıma bir 4 5 kiloyu veremedim yuh bana:mymeka:

düzenli şekilde kilo verebildiğinize inanıyormusunuz.gerçek ten 2 hafta 2 öğün kullanınca kilo verilebiliyor mu....

X