tebrikler betül..boyle devam edersen hazırana süper giriceksin..hemnasıl moral buluyo ınsan ya..başka bi mutluluk zayıflayabılmek..süpermiş menünde...haydi devam..kocaman aferin valla:)
sabah 1 dilim etimek 1 dilim peynir yedim birde şekersiz çay. sonra ara öğün ülkerim k bar çi-kolatısından yidimmmm 90 kaloriymiş, 90 kalori çokmu azmı acaba birde gerçekten doğrumudur.sengözlerimebaksanab
valla helal sana betül
öncelikle aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar diliyorum.
Hatta ilk ben sorayım benimle paylaşırsan sevinirim bu bel aletinin faydasını gördünmü ne kullanıyorsun ben sezeryandan dolayı spor yapamıyorum yürüyüşde yapamıyorum oğluşum müsade etmiyor malesef o yüzden bel bandı almayı düşünüyorum tabi diyet şart
ooo betül bu ne hız ayol...bendende zayıf olursan sorarım kısÇok üzgünüm çoook
tebrik yanii:)) a.s.ben daha ölee oturiimm beni geçicen he:)
en iyisi şu 4.5 kilomu bende vermk için başliim barii:)şakkıdı
canım içindeki şişlikleri atıyo gaz çıkarmana yardımcı oluyoo bel titretme ama tek başına yeterli değil bu arada bende sezeryan oldum hem yuruyus hem bel bandı hemde plates yapıyoırum bugün soğan suyuna başladım umarım yaza hepimis zayıflamış olurus benimde oğlum yaramaz anneme geliyom orda yapıyom sporumu...
inşallah da bende bu velete bırakacak kimsem yokk inşallah zayıflarım :Saruboceq:
betül afiyet olsun
bende 1 ince dilim ... form kızarmış kepek ekmeği 1 bardak yeşil çayla geçiştiryorum akşam yemeğim nasılsa en geç 6 da ama bende tık yok kafamçokkarıştı
şükür sütümdede bi azalma yok kilomdada