gnydn64 selam;
yazdığın listedeki 3 soda fazla değil mi? Ayrıca maden suyumu soda mı? İkisi farklıymış galiba?
gemişi okuduğum kadarıyla soğan suyu kürünü yapanlar var aranızda.ben hiç denemedim ama etkili olduğunu duymuştum. yediklerimizi buraya yazmak gerçekten iyi olacak . daha kontrollü oluruz.ben ara öğün olarak yarım muz yedim. yarısını da bebişim yedi:)
arkadaşlar ben öğlen yemeğinde ıkı parca tavuk ve bıraz pılav yedım.aksama sebze yemegı ve corba içmeyi dusunuyorum ekmeksız olarak.ama aksam yemegınden sonra abur cubur yemekten kendımı alamıyorum artık bunlara dur demem lazııım...
Masallah yarasın kuzucugaa... :) yarısını nasıl yedı canım püremı yaptın ?
canım abur cubur harıc gerısı cok guzel... yalnız su da var kı dıyette aksam 7 den max 8 den sonra bırsey yememek cok etkı edıyor.. uyuma saatına yakın bırsey yedın mı butun gun dıkkat ettıgın bosa gıtmıs gıbı olur bu yuzden bunu kaldırmaya calıs...
Ben kı sadece abur cubur dan kılo alan bır ınsanım.. ama artık abur cubura son verdım zayıflayana kadar.. ıstısnalar harıc tabı :)
Serap canım lıste cok guzel bır lıste gercekten oldukca hafıf ve saglıklı,, devamı gelsın ınsallah canım... basarılar tebrıkler... :1hug:
evet kesınlıkle evde bulunmması lazım yoksa elın gıdıyor..
Sımdı ıcerıde un kurabıyeylerı lokum cıkolata vs duruyor ama yemeyecegım kararlıyım :) eşim yesın..
Betül canım harika soslu bi erişte yedim hemde 2 tabak diyetlerinizi bozmayayım...
Bak Bak ne yedın acep merak ettım .. cokacimcoook
Bende gorumcemden gelen ıkı dılım bıskuvı pastasının 1 ını dun yedım bırınıde sımdı...
Ay bıttı sonunda daha da bırsey yok bugun... :mymeka:
betülcüm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallla bundan sonra uygulycam.sabahları elma sirkesi içiyorum bu arada aranızda başka elma sirkesi formülünü deneyen var mı
ben zaten karar verdim, misafir gelmedikçe lokum kurabiye vs. yapmak yok:) bu arada betülcüm senin lokum dediğin un şeker yağ felandan yapılan kurabiye benzeri tatlı mı?bende cok severım onu.
Betül canım harika soslu bi erişte yedim hemde 2 tabak diyetlerinizi bozmayayım...
ben içiyorum elma sirkeli ballı ılık su canım bencede işe yerıyor gibi hazmı kolaylaştırıyor.
canım ankarada hangi üniversitedesin acep
bende ankarada okudumda ondan sordum canım
ben zaten karar verdim, misafir gelmedikçe lokum kurabiye vs. yapmak yok:) bu arada betülcüm senin lokum dediğin un şeker yağ felandan yapılan kurabiye benzeri tatlı mı?bende cok severım onu.
benımde lısans ankara unv. sen hangı unv.