Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

merhaba betulygt, çok güzel bir başlık açmışşın.ben yeni üye oldum.az önce msj gonderdım ama ekranda gorunmedı.ne de olsa acemiyim daha.benide aranıza kabul ederseniz beraber zayıflayalııım

bende eylül annesiyim, 83 kiloyum malesef ve acil zayıflama lazıım.doğumdan sonra hiç kilo veremedim.çalışmaya başlayınca başıma dert olacak bu kilolar

Günaydınlar Akşam ne yediğimi yazmıyorum dün kendime torpil yaptım...Sabah HAşlanmış yumurta zeytin peynir çay 2 minik dilim ekmek 2 çay
Juniorprof hoşgeldin aramıza bir an önce zayıflarız inş...

merhaba zeynep, hoşbulduk.inşallah bir an önce zayıflarız.bence sabah menün gayet güzel.ben bugun bıraz kacamak yaptım sucuk yedım oglen daha az yıycem.

merhaba zeynep, hoşbulduk.inşallah bir an önce zayıflarız.bence sabah menün gayet güzel.ben bugun bıraz kacamak yaptım sucuk yedım oglen daha az yıycem.

canım hoşgeldin , bu arada boyun kaç olman gereken kilo nedir. hepberaber güçbirliği ile zayıflıycaz inşallah baskül siparişimide verdim bakalım gelsin en yakın arkadaşım o olacak:roflol:

merhaba betulygt, çok güzel bir başlık açmışşın.ben yeni üye oldum.az önce msj gonderdım ama ekranda gorunmedı.ne de olsa acemiyim daha.benide aranıza kabul ederseniz beraber zayıflayalııım

bende eylül annesiyim, 83 kiloyum malesef ve acil zayıflama lazıım.doğumdan sonra hiç kilo veremedim.çalışmaya başlayınca başıma dert olacak bu kilolar

Hoşgeldın canım aramıza, beraber kılolarımızdan kurtulalım..
Sende beslenmenı duzene sokmaya calıs, abur cuburu tatlıyı hamur ısını kaldır hayatından..
Gunde en az 2 lıtre su ıc. (500 ml lık pet şişe ile 4 tane bıtır sureklı yanında gezdır onu)
3 ana ogun 3 de ara ogun planla kendıne.. Buraya ne yedıklerını de yazarsın kendını kontrol etmek ıcın..
Bızım yazdıklarımızdan da fıkır edınebılırsın canım..

canım hoşgeldin , bu arada boyun kaç olman gereken kilo nedir. hepberaber güçbirliği ile zayıflıycaz inşallah baskül siparişimide verdim bakalım gelsin en yakın arkadaşım o olacak:roflol:

kaydirigubbakcemile3

Ne yidin kahvaltı da söle hele..

Günaydınlar Akşam ne yediğimi yazmıyorum dün kendime torpil yaptım...Sabah HAşlanmış yumurta zeytin peynir çay 2 minik dilim ekmek 2 çay
Juniorprof hoşgeldin aramıza bir an önce zayıflarız inş...

Bak Bak ne yedın acep merak ettım .. cokacimcoook
Bende gorumcemden gelen ıkı dılım bıskuvı pastasının 1 ını dun yedım bırınıde sımdı...
Ay bıttı sonunda daha da bırsey yok bugun... :mymeka:

sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal

ara öğün elma

şimdi ne yesem diye düşünüyorum bugün yemek yok

Bende öğlen ne yesem dıye dusunuyorum.. Dunden yemek yok evde, sulu bırsey yesem ıyı olacak..
Akşam a corbayı saklıyorum her zaman.. bakalım...
cokacimcoook fisfisfis

betülcüm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallla bundan sonra uygulycam.sabahları elma sirkesi içiyorum bu arada aranızda başka elma sirkesi formülünü deneyen var mı

gemişi okuduğum kadarıyla soğan suyu kürünü yapanlar var aranızda.ben hiç denemedim ama etkili olduğunu duymuştum. yediklerimizi buraya yazmak gerçekten iyi olacak . daha kontrollü oluruz.ben ara öğün olarak yarım muz yedim. yarısını da bebişim yedi:)

betülcüm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallla bundan sonra uygulycam.sabahları elma sirkesi içiyorum bu arada aranızda başka elma sirkesi formülünü deneyen var mı

hoşgeldin canım ben de bu sabah elma sirkesi formulunu içmeye başladım inşallah faydası olur yalnız ben diyet yapamıyorum bu şekilde etkili olur mu bilmem
inşallah istediğin kiloya kısa zamanda kavuşursuna.s.

canım, elma sirkesi içerken biraz yediklerine dikkat edince kilo veriliyormuş.araştırdığım kadarıyla kullananlar öyle söylüyorlar.yediklerini değiştirmeden sadece elma sirkesi içersen bence kilo alımın durur.kilo verebilmemiz için biraz yediklerimizide kısmamız gerekir.sen sadece sabahmı içiyosun elma sirkesini?

arkadaşlar ben öğlen yemeğinde ıkı parca tavuk ve bıraz pılav yedım.aksama sebze yemegı ve corba içmeyi dusunuyorum ekmeksız olarak.ama aksam yemegınden sonra abur cubur yemekten kendımı alamıyorum artık bunlara dur demem lazııım...

evet sabahları içiyorum aç karnına 1 bardak kahvaltıda dikkat edeyim dedim 2 dilim ekmek yedim doymadım :1no2: biraz daha yedim sonra cokacimcoook

akşamları bende çok aburcubur yiyorum ya da tatlı

kızlar diyet listelerimi gönderiyorum.
yalnız şunları unutmayın. bazen insan diyeti bozabiliyor önemli olan zaten bozuldu diyip hepten bırakmamak ertesi gün biraz daha az yiyip telafi edebiliriz.
listedeki herşeyi bulamayabilirsiniz o an evde olmaya bilir onun yerine uygun birşeyi koyun ben öyle yaptım.
bu arada akupunkturun buradaki amacı daha rahat bi diyet dönemi geçirmek mide kazıntısını veya ekşimesini engellemek iştahı daha kolay kontrol edebilmek. bazılarında gerçekten iştahta azalma olabiliyor bazılarında ise işe yaramıyor.
bu arada benim abur cubur alışkanlığım pek yoktur tatlı ve çikolatayı pek sevmem sizde bunları muhakkak azltın ve kesin
o gün evde hayır diyemeyeceğiniz birşeymi pişti az yiyin içinizde kalmasın fakat diğer öğünde veya ertesi gün daha az yiyin

evet sabahları içiyorum aç karnına 1 bardak kahvaltıda dikkat edeyim dedim 2 dilim ekmek yedim doymadım :1no2: biraz daha yedim sonra cokacimcoook

akşamları bende çok aburcubur yiyorum ya da tatlı

aksam yatmadan öncede iç.ben içerken içine bal da koyuyorum tadı daha iyi oluyor.elma sirkesi iştah kesiyormuş. ama benim en zayıf noktam tatlıyı çok seviyorum ve vazgecemıyorum.ama artrık karar verdım vazgecmem gerekıyor.cunku bıran once bu kılolardan kurtulmak ıstıyorum

1. hafta diyet listem (1.7 kg verdim bu listeyle)

1. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Adaçayı, bir dilim beyaz peynir, 3-4 kuru kayısı, 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
2 dilim kepek ekmek arası salamlı sandviç
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
2 dilim etimek
AKŞAM 19.00-20.00
1 tabak beyaz pirinçten pilav, salata
ARA ÖĞÜN 22.00
1armut veya greyfurt

2. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Kuşburnu çayı, yumurta, bir dilim beyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
Mercimek çorbası, salata, 1 dilim kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
4 adet çubuk kraker
AKŞAM 19.00-20.00
1 tabak enginar veya kereviz yemeği, 1 kase yoğurt, salata
ARA ÖĞÜN 22.00
portakal veya 4 adet kuru erik

3. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Yarım bardak mısır gevreği, yarım bardak süt, 1dilim kepek ekmeği, 4 adet kuru kayısı
ÖĞLE 12.00-12.30
2 dilim kepek ekmek arası peynirli sandviç
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
yarım kase sütlü tatlı
AKŞAM 19.00-20.00
1 tabak bakla veya taze fasulye yemeği, bol salata, yarım bardak yoğurt
ARA ÖĞÜN 22.00
3 adet kestane veya 1 top dondurma

4. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Papatya çayı, bir dilim beyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
3 adet köfte, yarım bardak yoğurt, salata, bir dilim kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
2 mandalina veya 1 avuç üzüm
AKŞAM 19.00-20.00
1 tabak kahverengi pirinçten pilav, salata
ARA ÖĞÜN 22.00
1 elma veya şeftali

5. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Limon çayı, yumurta, bir dilim salam, bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
Bir avuç dolusu sarı leblebi
AKŞAM 19.00-20.00
Lahana veya zeytinyağlı brokoli, bol salata, bir kase yoğurt
ARA ÖĞÜN 22.00
1 orta boy muz veya bir dilim kavun

6. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Yarım bardak yulaf gevreği, yarım bardak süt, bir dilim kepek ekmeği, domates salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
soğan veya ezo gelin çorbası, salata, 1 dilim kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
1 ayva veya 1 avuç kiraz
AKŞAM 19.00-20.00
Izgara tavuk göğsü, 1 kase yoğurt, salata
ARA ÖĞÜN 22.00
1 kivi veya 1 top dondurma

7. GÜN

SABAH 8.30-9.30
Limon çayı, bir dilim beyaz peynir, 3-4 kuru erik, 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
ÖĞLE 12.00-12.30
ARA ÖĞÜN 15.00-15.30
1 elma veya 1 avuç çilek
AKŞAM 19.00-20.00
1 tabak yoğurtlu bürüksel lahanası, 1 dilim kepek ekmeği,
ARA ÖĞÜN 22.00
1 su bardağı patlamış mısır

Not;
• Hergün 3 adet soda, 7- 9 bardak su için
• 1kğ sebze yemeği için 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ kullanınız.
• Salatalarınıza soğan ve maydonozu bol ekleyin
• Salatalara limon sosu koyabilirsiniz.
• Hergün istediğiniz kadar çay içebilirsiniz
• Listedeki yemeği bulanmadığınız durumlarda yiyeceğiniz öğünde eskisine oranla %25 azaltma yapınız.
• Sebzeyi sebze ile beyaz eti beyaz et ile kırmızı eti kırmızı et ile değiştirebilirsiniz

2. hafta diyet listem

Sabah
1dilim kepek ekmeği
1 dilim tuzsuz beyaz peynir
1-2 domatesin üzerine bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı(isteğe bağlı)
5 yeşil zeytin (üzerine isteğe bağlı kekik)
Salatalık yeşil biber

Ara öğün 3adet ceviz içi 5 adet badem

Öğle
1 kase yoğurtlu semizotu veya sebze yemeği
(Ertesi gün haşlanmış kabak 1 kase yoğurt)
ıstenildiği kadar salata

Ara öğün 1adet meyve veya 3-5 adet kepekli bisküvi

Akşam
1 tabak sebze yemeği
Yarım kase yoğurt
Bol salata

Ara öğün 1 adet meyve

Not hergün 3 adet soda 7-9 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…