Arkadaşlar,
Bu diyetleri doktor mu önerdi yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? Sütünüz azaldı mı? Benim oğlum Pazar günü tam 6 aylık olacak ve ben şu ana kadar 5-6 çay kaşığı biraz myve suyunun dışında sadece anne sütü verdim. Hem diyet yapmak istiyorum hem de sütümün azalmasını istemiyorum. Soğan suyu ve bu diyetle sütüm azalır mı acaba? Ben de yazayım bari....
Boyum:1.70 cm. Hamile kaldığımda: 59 kilo idim. O zamana kadar en fazla 56 kilo olmuştum. Doğuma 73 kilo ile gittim ve 1-2 gün sonra 63 kilo idim;ama memlekete gidip oğluma annemle birlikte bakınca kiloları da aldım tabii ki... Şu anda 67,6 kiloyum. Hedefim: 57 kilo,yani 10 kilo fazlam var. Hamur işi hiç sevmezdim;hamilelikte çikolata ve tatlıya biraz alıştım.Şimdi de öğünlerim hiç düzenli değil.Günde 2 defa falan...Aralarda da süt veya meyve var...Saat akşam 10'da acıkıp kahvaltı yaptığım da oluyor. Bu arada göbek ve basen gitsin diye Termal Sauna Şort aldım.. Daha önceden de Sauna Eşofmanım vardı...Evde iş yaparken onları giyiyorum...Bazen de step aletiyle step yapıyorum...Biraz faydası oluyor gibi...Sizden bunlardan faydalanan var mı aranızda...
Bu arad Betülcüğüm,bir ara sen bana şu aşağıda çıkan oğlumun ay tablosunu düzenlemeyi öğretmiştin.Yapıyorum;ama hala düzelmedi...Bir daha yardımcı olabilr misin rica etsem?
Hadi kızlar kiloları verelim güzelleşelim...Benim gibi hep sağlıklı beslenen bri bile kilo aldıysa...bilemiyorum artık....İnşallah en kısa zamanda veririz şu fazlalıkları...