Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Bende varım kızlar
Boyum 163
Şu anki kilom:63
Hedefim Öncelikle 57 sonra 55 bana yeter...
Soğan suyunu ne zamanları içiyorduk

İlk yazımıda ekledim takip için harika oldu bu topic...SOğan suyu yerine elma sirkeli su içtim sabah aç karnına ve yatmadan önce ve yediklerime dikkat ettim ama hafta sonu çok tatlı yedim itiraf edeyim...Bu sabhki kilom 61.9 bence çok iyi 1.1 kilo vermişim harika da spor şart arkadaşlar kilolar gider ama sarkık görüntü oluşur azcık vaktim olsada sporada gitsem evde olmuyor yaa...

Zeynep cok guzel canım ya hadı devamını beklıyoruz ınsallahhh....
Hepimizz incecik çıtırlar olalıım :))

Aksam öğünümde yediklerim;

1 kase tavuk corbası, 1 dilim kıtır ekmek..

2 saat sonra;

1 çay.. 2 badem içi..

Gunaydınlarr...

Sabah kalktıgımda;

3 badem içi, 2 un lokumu.. ( yöresel bırsey vallahı bıtmeden rahat edemeyecegım sanırım ıkıser ıkıser :eek: )

Kahvaltı;

1 has. yumurta, domates, salatalık, çeçil peyniri, 1 dil. kıtır ekmek...

bende yazıyorum sabah 4 adet zeytin, 1 dilim peynir 1 dilim kıtır ekmek.

dün akşamda hiç ekmek yemedim 1 kase tarhana+1 tabak etli kuru fasulye +salata+1 fincan sütlü türk kahvesi.

bende yazayım sabah 2 poğaca,krem peynir,5 zeytin,3 bardak çay limonlu şekersiz...
dün akşam 1 kase çorba,3 parça balık,salata,1 dilim ekmek

kahvaltıdan sonra ara;

1 nescafe, 1,5 kurabiye..
:çok üzgünüm:

öğlen ; 1 tabak makarna ve kucuk kutu ton balıgı (80gr)
2 saat sonra ; 1 muz
1 saat sonra : 2 badem içi

akşam ; 1 kase tavuk çorba, 1 dil. kıtır ekmek, 1 ip çeçil peynr

akupunkturdan geldim. 1.5 kilo daha gitmiş 2. haftamda.
kaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanab

başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

Tebrık ederım serapcımm...

Bende aslında aksam yemegınden sonra bırsey yemecektım ancak gorumcen bır bıskuvı pastası gondermıs sımdı 1 dılım yedım sınırlenmıstım bır de bırseye löp dıye gıttı. :1no2:

saol canım
sıkma o kadar canını telafi edersin.
bisküvi pastası o kadar ağır olmaz birazcık koşu yap eritirsin
ben hemen hemen hergün hafif koşuya devam 50 dk

Çok guzel canım ya bende bır ara 15gun yapmıstımcok guzel basladım derken grio girdi araya yıne kalmıstı.
Şimdi kosu bandını salona getırdım baslıcam dıye.. cocuktan fırsat bulabıldııkce cıkıp yurucem ne yapsak kar degıl mı..

merhaba arkadaşlar benim sorunum da kilo ama sezeryanla doğum yaptım. kilolarımı verdim ama karnım hala duruyo onu nasıl eriticem bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum bebeğim 5 ay 23 günlük.başarabilen varsa lütfen söylesinn

merhaba arkadaşlar benim sorunum da kilo ama sezeryanla doğum yaptım. kilolarımı verdim ama karnım hala duruyo onu nasıl eriticem bilmiyorum diyette yapamıyorum emziriyorum bebeğim 5 ay 23 günlük.başarabilen varsa lütfen söylesinn

Canım onun ııcn tek cozumspor ve egzersız...
Sezeryan oldugun ıcın bunları suan yapabılırmısın bılmıyorum ama gobek karın vs bunların cozumu hareket malesef diyetle vs olmaz..

Canım yazın gozumden kacmıs tekrar kusura bakma..

Öncelikle bizzat diyetisyene gıtmıs degılım ancak daha once den bır kere cok duzenlı dıyet yapmsılıgım var..
Ne yemen gerektıgı ne yememen gerektıgını ezberlemıs durumdayım baka okuyorum arastırıyorum kalori hesapları cart curt :) bu yuzden dıyetısyene gerek duymuyorum...
tek gereklı olan sey azım etmek, ondan sonra gerısı gelıyor zaten.
kendıme bır beslenme bıcımı olusturdum yenıden en bılınnen 6 ogun 3 ara 3 ana olmak uzere..
bunları uyguladıgında ve bol su tukettıgınde zaten zayıflıyorsun.. bunun yanında sporda yaparsan ne ala..

Ikıncısı ben duzenlı dıyete baslayalı 5 gun oldu sutum azalmadı canım cok sukur.. :nazar:
Ucuncusu de soğan suyunun sütüde artırdıgı soylenıyor azalmaz canım aksına sıvı bıle tukettıgın ıcın artabılır..

Dorduncusu ben sauna sort daha cok onceden bekarken kullanmıstım ancak o da duzenlı degıl..
ama zaten sonradan benım ıcın uygun olmadıgını anladım cunku benım kılom bolgesel degıl esıt dagılıyor bu yuzden sadece bel yada kalcanın erımesının bana faydası yok aksına orantısızlık bıle olabılır :)

Besıncısı cetvel ıcın sana ozelden mesaj atıcam canım.. oradan hallederız tamam mı :)

Betülcüğüm,

Çok teşekkürler bilgiler için canım... Bu arada "Özel Mesaj"ımın açık olması için ne yapmam gerekiyor? Sen kapalı olduğuna dair bir mesaj atmışsın ve o geldi.Bu,açık olduğunu göstermiyor mu? Şu cetveli nasıl yaptığımızı bir anlatıversen canım...

Betülcüğüm,

Çok teşekkürler bilgiler için canım... Bu arada "Özel Mesaj"ımın açık olması için ne yapmam gerekiyor? Sen kapalı olduğuna dair bir mesaj atmışsın ve o geldi.Bu,açık olduğunu göstermiyor mu? Şu cetveli nasıl yaptığımızı bir anlatıversen canım...

Canım ziyaretcı mesajına yazdım onu baskaları gorebılıyor ozel mesajları baska kımse goremıyor ozelın kapalıydı zıyaretcı mesajını kullandım bende
... sımdı sana bır lınk verecegım cetvel yapmayı bılıyorsun sanırım sen yaptıktan sonra ılk sıradakı lınkı bana kopyala ben sana gerı bır lınk verıcem onu yapıstıracaksın doğm çizelgene tamam mı..

Pregnancy Due Date - Due Date Calculator | Pregnancy Countdown | Baby Ticker

Gunaydınlaar..

Kahvaltıdan once; 5 badem içi
Kahvaltı ; 1 has. yumurta, salatalık, çeçil, 1 dil kıtır ekmek, domates salç.

1 haftadır sogan suyuna ara vermıstım, bugun tekrar basladım..

X