ben itiraf ediyorum yemekten sonra dayanadım 1 adte çikolata yedimmmmmmmmmmmmm:1no2:
halime dalgamı geçiyon bacım 1-2 kilo vermede ne var diyetsiz bile verirsin biz napalım şuna bak ya 1,62 boy 56-57 kilosun bide eee nerde fazlalık kaydirigubbakcemile
betülcüm valla burda hırslanıyorum zaten böle halimeciğim salihacım yazdıkça hırs yapıyorum :jeyyar:
ne dıyorsun yahu sennn 1,5-2 mııklava:
aa sırf sızın yuzunuden zayıflıcaz heee.... kaydirigubbakcemile3
oh bacıım ohh sende bendensin desenekaydirigubbakcemile5
biz az vercez allahtan oooh:dance::dance:
darısı cıtırlaşmaya çalışanlara...:sm_cool:kaydirigubbakcemile2
o zaman 7 kılo fılan eder toplam da halıme, yerın tamam o zaman kıpırdama.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: yüzüme vurman mı gerekiyordu.
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı:kepekli tost ekmeğinin arasına light beyaz peynir1 domates,2 salatalık
arada:yarım paket finger bisküvi,şekersiz çay
öğlen yemeği:1,5 dilim kepek ekmeği,1 porsiyon kereviz yemeği
arada:1 elma
akşam yemeği:2 dilim kepek ekmeği,1,5 porsiyon kereviz yemeği,1 porsiyon yağsız makarna,yoğurt
sabah verdiklerimi akşama almışım.nasıl olcek bu iş anlamadım.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:bbo:
iy akşamlar arkadaşlar anca geldimm yaa bende şimidi 60 kg ve eski kg olan 47-48 hedefimm yaa olmadı 50 kg olmam gerek moralim çok bozuluyoo aynaya bakasım gelmiyor.. giyinmek istediğim hiç bir seyi giyinemiyorumm iyice sitres etim kendime ben bu kilolarıı...
yarın bende güne sağon suyu ile başlıyorumm...
ama sizden bi ricam varr bence bi günlük bi program yapsakk bana daha kolay gelirr
siz bana yapın ben da ona uymak zorunda kalayım ancak öylee yoksa ben tutama bogazımı :)))))))
şimdiden sağolunnn
betül tebrik ederim ne güzel darısı başımıza
Bende yazayım bari:)
Boy:1.68
Şuanki kilo:66
Hedef:65
kaydirigubbakcemile2
Duygucum ya vermen gereken ne çok kilo var öyle.Valla o kadar kiloyu bu kadar ayda verdin ya helal olsun sana.
Darısı başımıza inşşşşşşşşşşşş.:Saruboceq:
Hadi arkadaslar Ayten ın değimi ile '' Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleri '' olarak buraya toplanalım ve bırbırımıze destek olalım... kaydirigubbakcemile3
Adım Adıım incelmeye doğru ilerleyeliim ne dersiniizz... kaydirigubbakcemile2