Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

ben itiraf ediyorum yemekten sonra dayanadım 1 adte çikolata yedimmmmmmmmmmmmm:1no2:

ben itiraf ediyorum yemekten sonra dayanadım 1 adte çikolata yedimmmmmmmmmmmmm:1no2:

ye canım benım yarasın nıye uzuluyorsun kı ne olacakmıs cıkolatadan hadı gıt bı tane daha ye... :teselli:

Badıyı de ben kapayım :jeyyar:

:roflol::roflol:

ne dıyorsun yahu sennn 1,5-2 mıı klava:
aa sırf sızın yuzunuden zayıflıcaz heee.... kaydirigubbakcemile3

ama bu şimdilik vermem gereken kilo.bunu verdim mi arkasından bi 5 kilo daha.yaaa nasıl fazlamıymışım.sengözlerimebaksanab

oh bacıım ohh sende bendensin desenekaydirigubbakcemile5
biz az vercez allahtan oooh:dance::dance:
darısı cıtırlaşmaya çalışanlara...:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

valla ben pek senden değilim galiba bacım ya.ama hedefim senden olmak.kaydirigubbakcemile5

o zaman 7 kılo fılan eder toplam da halıme, yerın tamam o zaman kıpırdama.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Evet kızlar aksam öğünümü de şuan tamamlıyorum..
Ne yedıgımı soyleyeyım.. cokacimcoook

1 kase domates corbası
ıcıne kıtır ekmek ve bır tutam cecıl peynırı...
:sm_confused:

Bu kadar..... daha yok anca yesıl cay ıcerım 2 saat sonra fılan....

BU arada bırazdan esım gelıcek abıme gıdıcez bu aksam o ozel makarnalarından yapıcak bıze.. :1no2:
ama tabı onlar onu yerken ben yesıl cay ıcıyor olacagım ne acı dımıı.. hele makarnayı bılsenız daha ıyı anlarsınız.. :çok üzgünüm:
Olsun zayıflayınca rahat rahat yerım dimiiiii :lepi: cokacimcoook

Son düzenleme:
Benim hedefim 65 şimdilik onu gördüğüm gün ahdım var Pizza yicemkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

o zaman 7 kılo fılan eder toplam da halıme, yerın tamam o zaman kıpırdama.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: yüzüme vurman mı gerekiyordu.
bende bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı:kepekli tost ekmeğinin arasına light beyaz peynir1 domates,2 salatalık
arada:yarım paket finger bisküvi,şekersiz çay
öğlen yemeği:1,5 dilim kepek ekmeği,1 porsiyon kereviz yemeği
arada:1 elma
akşam yemeği:2 dilim kepek ekmeği,1,5 porsiyon kereviz yemeği,1 porsiyon yağsız makarna,yoğurt

sabah verdiklerimi akşama almışım.nasıl olcek bu iş anlamadım.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:bbo:

iy akşamlar arkadaşlar anca geldimm yaa bende şimidi 60 kg ve eski kg olan 47-48 hedefimm yaa olmadı 50 kg olmam gerek moralim çok bozuluyoo aynaya bakasım gelmiyor.. giyinmek istediğim hiç bir seyi giyinemiyorumm iyice sitres etim kendime ben bu kilolarıı...
yarın bende güne sağon suyu ile başlıyorumm...
ama sizden bi ricam varr bence bi günlük bi program yapsakk bana daha kolay gelirr
siz bana yapın ben da ona uymak zorunda kalayım ancak öylee yoksa ben tutama bogazımı :)))))))
şimdiden sağolunnn

Çarşamba dan bu yanaa yanı 800 gr vermıssıııımmmmmmmm.... :sm_cool: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq:

olsun olsun hıc fena degıl bence..
en azından hamur ısı yada tatlı vs yok.. duzene gırmeye baslamak ıcın normal..
yavas yavas bıraz daha duzenlersın olur bıter.. şutarafagitti

Hoşgeldiin sende bacıımmm.. kaydirigubbakcemile3

Tamam ben sana bır beslenme programı soyleyım .. zaten bılındık 3 ana 3 ara öğün..
Ben suan oyle yapıyorum.. şöyle öğünleri söyleyim sana yemeklerını sen ayarla.. mıktarlarını zaten az olması gerektıgını bılırsın :)

sabah peynır, haslanmıs yumurta, domates salatalık ıstedıgın kadar ye..
ara da ya bır meyve ya süt ya biskuvı ama diyete uygun olanlardan..
öğle sana yemegı oglen yemenı tavsıye ederım aksama sadece corba bırakırsın daha hafıf olur.. yada canın cekmıyorsa degıstır ogle ıle aksamın menusunu.. yemegın yanında salata yada yoğurt
ara ya meyve ya süt ya 4-5 fındık yada ceviz vs gibi...
akşam öğlen yemek yedıysen aksam bır kase yoğurt ıle corba yada salata ıle corba ekmeksız...

gunde 3 dılım ekmegı gecme....
en az 2 lıtre su ıc tok tutar sık tuvalete cıkma ıle yag atar...
gunde 2-3 bardak ıcebılıyorsan yesıl cay ıc cok faydası olur.. umarım uygular ve basarırsın canım..

betül tebrik ederim ne güzel darısı başımıza

Son düzenleme:
Bugun kahvaltımda sunları yidiimm ;

1 haslanmıs yumurta
Domates ezmesi (1 corb kas.)
1 çay kasıgı zeytın ezmesı
çeçil peynırı, 1 avuc kıtır ekmek

kahvaltıdan 2 saat sonra 1 nescafe ıctım..

hihoyyyt

Bende yazayım bari:)
Boy:1.68
Şuanki kilo:66
Hedef:65
kaydirigubbakcemile2

Kahvaltı:1 dilim peynir,1 yumurta,3 4 zeytin,1 çay kaşıgı zeytinyağı,3 kayısı,2 bardak meyve suyu,3 bardak su,1 avuç kuru uzum,yarım simit...

Bende yazayım bari:)
Boy:1.68
Şuanki kilo:66
Hedef:65
kaydirigubbakcemile2

Duygucum ya vermen gereken ne çok kilo var öyle.Valla o kadar kiloyu bu kadar ayda verdin ya helal olsun sana.
Darısı başımıza inşşşşşşşşşşşş.:Saruboceq:

Duygucum ya vermen gereken ne çok kilo var öyle.Valla o kadar kiloyu bu kadar ayda verdin ya helal olsun sana.
Darısı başımıza inşşşşşşşşşşşş.:Saruboceq:

canım çok teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah:Saruboceq:

Bugun öğünlerimi biraz az yedim normale göre..
Ama öğlen canım bırsey yemek ıstemedı pek.. kalkıp yemek yapmaya da usendım..
yedıklerım....

1 kucuk kutu ton balıgı, 1 avuc kıtır ekmek... :sm_confused:

Bu arada 1 avuc kıtır ekmegı yanyana dızıp hesapladım.. 1 dılım ekmege yakın oluyor..
kaydirigubbakcemile3

valla zayıslasam süpper olacak uğraşıyorum ama hala bir düzene sokamadım kendimi kızdan dolayı öğünleri kaçırıyom bazen karman çorman oluyor ondan dolayı ve benim yağlar beni terketmek istemiyorrrrrrrrrsenağlamakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…