öncelikle hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum canım senide betül gibi istikrarlı gördüm ayteni hiç saymıyım o halayın başı :jeyyar:
bu elma sirkesi içine bişey koyyormusun nasıl içiyosunuz merak ettim
serapcım diyet listen için teşekkürlera.s.
güldencim ben internette bir zayıflama sitesinden aldığım tarifi yapıyorum
1 bardak su
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı bal
karıştırıp aç karnın içiliyor sabah akşam be sabah içiyorum 2 gündür akşam unutuyorum
canım soğan suyu içiyormusun sabahları, etkisi oldu mu hiç?
öncelikle hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum canım senide betül gibi istikrarlı gördüm ayteni hiç saymıyım o halayın başı :jeyyar:
bu elma sirkesi içine bişey koyyormusun nasıl içiyosunuz merak ettim
serapcım diyet listen için teşekkürlera.s.
kızlar bişi sorucam sirke elma sirkesi dimi bide zayıflamaya yardımcımı öğrenebiirmiyim bende diyete başladım ekmek ve hamur işi hariç sebze salata tavuk balık vs. yiyorum tabi metve yaoğurt 15 günde 2 kilo verdim bana o formülle yani sirke ile kilo veren oldunu söyleyebilirmisiniz
topiği çok ihmal ettiğimi farkettim ben de :)
dün akşamdan itibaren zencefilli,sarımsaklı çayımı içmeye başladım
bakalım bi işe yarıyacak mı ? ben zaten çok yemem de metabolizmam yavaş çalışıyo herhalde
bakalım artık yaza kadar versem bi 5-10 kilo süperr olcak.
canım ben nettende arkadaslarımdanda duydugum kadarıyla etkılıymıs. ama kendım henuz etkısını gormedım kısa zaman oldu. evet elma sırkesı .
teşekkürler canım
rıca ederım.senın kac kılo vermen gerekıyor?[12 kilo daha vermem gerekiyor malesef ama azim ettim yaza kadar vericemhihoyyyt
rıca ederım.senın kac kılo vermen gerekıyor?[12 kilo daha vermem gerekiyor malesef ama azim ettim yaza kadar vericemhihoyyyt
sımdıye kadar kac kılo verdın?ben su an 83 kıloyum yaklasık 20 kılo vermem lazımÇok üzgünüm çoook
sımdıye kadar kac kılo verdın?ben su an 83 kıloyum yaklasık 20 kılo vermem lazımÇok üzgünüm çoook
70 kilo ile hamileliğe başladım
93 ile doğuma gittim
şimdiye kadar 11 kilo verdim
kaldı 12 kilo
selam, hoşbulduk canım. evet azmettım valla yettı canıma.aynaya bakmak ıstemıyorum, gıyecek kıyafet kalmadı ve yakında işe başlıycam. bunlar yetıyor valla azmetmek ıcın. bır de cıtır anne olmak ıstıyorum. elma sirkesine gelince sabah aksam ılık bır bardak suya bır tatlı kasıgı bal bır yemek kasıgı elma sırkesı koyup ıcıyorum.kısa zaman oldu baslayalı. bu nedenle ben etkısını henuz gormedım. bugun tv.de doktorun soyledıgı tarcınlı elma sırkesınıde oglenlerı ıcıcem artık. ama aksamları ıcmeyı bırakırım. cunku gunde uc defa fazla olur bence.
akşam yemeğimi yidim geldim;
8 kaşık ıspanak yemeği yoğurt ve salata 1 dilim ekmek