Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

akşam yemeğinde üç kaşık pırasa yemeği ve küçük bir kase pazı dolması, bir dilim ekmek yedim. ama 8 gıbı cayın yanında bır tane gofret yedim

bölümüm hukuk canım. insallah istediğin gibi yuksek lısans yapabılırsın sen de. senın bolumun ne?

kızlar ya sizi okudukca bana da bir heves geldi ya ben de akşam öğüyle başladım diyetime

yediklerim:
bir kase sebze yemeği, bir kase yoğurt, büyük bir tabak salata çok az yağlı, 1 dilim ekmek

iyi bir başlangıç olmuş canım. insallah vericez bu kıloları...

napiyım acıkıyom da su içiyordum bi de soda içtim sakin diyet yaptığımı mustiye söyleme dilinden kurtulamam cokacimcoook

hadi bakalım zayıflarsın inşallah. spor yapmayıda unutma. her akşam yap. onun çok faydası oluyo

günaydın arkadaşlar, biz her zamankı gıbı erkenden kalktık oglumla. kahvaltısını yapıp tekrar uyudu kuzum. bende sabah kalkınca elma sirkeli suyumu içtim. biraz öncede kahvaltımı yaptım. peynir, 3 zeytin, küçük dilim tahin helvası, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmek, çok az tereyağı ve çay. oğlum uyanmazsa plates yapmayı dusunuyorum ya da kosu bandında bıraz yuruyus. herkese az kalorili güzel bir gün diliyoruuum...

sabah
1 dilim normal ekmek
2 dilim yağlı peynir
4 adet zeytin
1 çay kaşığı bal yidimmmmmmmm
cokacimcoook

sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık 1 tane zeytin 1 çay kaşığı çokokrem :) 3 bardak tek şekerli çay

şimdi de ıspanak yemeği yapmaya gidiyorum kızlar kaydirigubbakcemile

ben yazmayayım yediklerimi ayıp olur galiba.....bugün 2 kepekli ekmek yedim..sayı sınırı koydum ilk defa :))) ama yanında yediğim tatlıları hiç söylemeyeyim ((( ben de buraya bakayım hergün bari gaza gelirim belki....

sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık 1 tane zeytin 1 çay kaşığı çokokrem :) 3 bardak tek şekerli çay

şimdi de ıspanak yemeği yapmaya gidiyorum kızlar kaydirigubbakcemile

canım, domates salatalık diyet yapanlar için çok iyi bir seçim ama mevsimi olmadığı için bence fazla tüketmemek gerekiyor. bikac ay sonra tüketsek bence daha iyi olabilir. bu arada bende bugun ıspanak yapıcam aksama sebze yemegi olarak. az öncede bir tane yer elması yedım ara öğün olarak nette faydalarını okudum hem anne sütünü arttırıyormus hemde idrar sökturucuymus bu nedenle dıyet yapanlara kalorısı de dusuk oldugu ıcın tavsıye edıyorlar.

bak deryacım bak ben burayı okurken gaza geldim zaten

Allah ıyılıgını versın emıı.. kaydirigubbakcemile3
En can alıcı yerlerı soylemıyorda ıkı dılım kepeklı ekmegı soluyo sadece.. kaydirigubbakcemile3
Diğerleri neydi anlat hele :jeyyar: belkı anlatırsan suclu hıssedersın bır daha yemezsın.. kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar az önce tv.de bır doktorun söylediği şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, öglen yemeklerinden önce bır bardak ılık suya bır tatlı kasıgı tarcın, bır tatlı kasıgı bal ve bır yemek kasıgı elma sırkesı koyup içmek metabolızmayı duzenleyerek zayıflamaya cok yardımcı oluyormus. ölçüleri hatırladıgım kadarıyla boyleydı ama hızlı soyledıgı ıcın tam dogru alamamıs olabılırım. ben tarcını hıc duymamıstım. her doktor farklı soyluyor yahu.

kızlar ben diyet bölümündeki başarı hikayelerini okuyorum.
motivasyonum düşdükçe iyi oluyor.
sizde okuyun pes etmek yooook.

Selam çıtır hanımlarr.. kaydirigubbakcemile3

Kalktıgımda ; ezcuk bırer lokma aldım cıkolatalardan.. :ecrin_bebek:
Kahvaltı ; 1 has yumurta, salatalık, çeçil peynr, 1 dil kıtır ekmek..
Ara ; 1 cay tabagı kuruyemıs ( badem, cevız, kaju ) ( film izliyorum da arayı bununla gecıstıreyım dedım cerez nıyetıne :bbo: )

canım soğan suyu içiyormusun sabahları, etkisi oldu mu hiç?

öncelikle hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum canım senide betül gibi istikrarlı gördüm ayteni hiç saymıyım o halayın başı :jeyyar:
bu elma sirkesi içine bişey koyyormusun nasıl içiyosunuz merak ettim
serapcım diyet listen için teşekkürlera.s.

topiği çok ihmal ettiğimi farkettim ben de :)
dün akşamdan itibaren zencefilli,sarımsaklı çayımı içmeye başladım
bakalım bi işe yarıyacak mı ? ben zaten çok yemem de metabolizmam yavaş çalışıyo herhalde
bakalım artık yaza kadar versem bi 5-10 kilo süperr olcak.

arada birşey yemedim evde hep kalorili şeyler var atıştırmalık o yüzden yemek istemedim

öğlen yemeği:
havuç patates ve soğan ile haşlanmış et bol salata 3 kaşık yoğurt 1 dillim ekmek :lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…