- 18 Mart 2009
- 274
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazi üniv. de okudum.
istanbulda 2 kere yükseklisansa başvurdum marmaraya les mülakat filan hepsi güzeldi ama giremedim. içimde kaldı bebiş büyüsün seneye yine başvurucam olmazsa özelde yaparım.
o olmayınca bende açıköğretimden işletme okudum 2. olarak
senin bölüm ne canım
kızlar ya sizi okudukca bana da bir heves geldi ya ben de akşam öğüyle başladım diyetime
yediklerim:
bir kase sebze yemeği, bir kase yoğurt, büyük bir tabak salata çok az yağlı, 1 dilim ekmek
bölümüm hukuk canım. insallah istediğin gibi yuksek lısans yapabılırsın sen de. senın bolumun ne?
napiyım acıkıyom da su içiyordum bi de soda içtim sakin diyet yaptığımı mustiye söyleme dilinden kurtulamam cokacimcoook
sabah: 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık 1 tane zeytin 1 çay kaşığı çokokrem :) 3 bardak tek şekerli çay
şimdi de ıspanak yemeği yapmaya gidiyorum kızlar kaydirigubbakcemile
ben yazmayayım yediklerimi ayıp olur galiba.....bugün 2 kepekli ekmek yedim..sayı sınırı koydum ilk defa :))) ama yanında yediğim tatlıları hiç söylemeyeyim ((( ben de buraya bakayım hergün bari gaza gelirim belki....
ben yazmayayım yediklerimi ayıp olur galiba.....bugün 2 kepekli ekmek yedim..sayı sınırı koydum ilk defa :))) ama yanında yediğim tatlıları hiç söylemeyeyim ((( ben de buraya bakayım hergün bari gaza gelirim belki....
kızlar ben diyet bölümündeki başarı hikayelerini okuyorum.
motivasyonum düşdükçe iyi oluyor.
sizde okuyun pes etmek yooook.
Selam çıtır hanımlarr.. kaydirigubbakcemile3
Kalktıgımda ; ezcuk bırer lokma aldım cıkolatalardan.. :ecrin_bebek:
Kahvaltı ; 1 has yumurta, salatalık, çeçil peynr, 1 dil kıtır ekmek..
Ara ; 1 cay tabagı kuruyemıs ( badem, cevız, kaju ) ( film izliyorum da arayı bununla gecıstıreyım dedım cerez nıyetıne :bbo: )
arkadaşlar az önce tv.de bır doktorun söylediği şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, öglen yemeklerinden önce bır bardak ılık suya bır tatlı kasıgı tarcın, bır tatlı kasıgı bal ve bır yemek kasıgı elma sırkesı koyup içmek metabolızmayı duzenleyerek zayıflamaya cok yardımcı oluyormus. ölçüleri hatırladıgım kadarıyla boyleydı ama hızlı soyledıgı ıcın tam dogru alamamıs olabılırım. ben tarcını hıc duymamıstım. her doktor farklı soyluyor yahu.