Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

öğlen 1 dilim etimek + 1 tabak pırsa yemeği

az öncede 1 adet çikolatalı gofret :1closedeyes:
arkadaşlar ü.... çikolatalı gofret sevmeyen varmıııııııııııııııııııııı

ee nasıl kilolu gurubuna giriosun yavvv fidan gibisin maşallah :uhm:

olurmu gıı tersten baktın heralde boyunun rakamından buyuk kılosunun kı... a.s
fatmacım yanlıs anlama da sana şişko demek ıstemedım ama sonucta burda hepimiz şişkoyuk dımı yanıı şişko kardesler.. kaydirigubbakcemile3

öğlen ; 1 tavuk göğsü, yoğurtlu kıvırcık salata.. cokacimcoook

yooookkkkk delikafadulden

İnşaallah Betülcüğüm Pazartesi yazarım güzel sonuçları amma ben öğlen kaçırdım ayarı kızlar malum işyerinde ne gelirse yediğimden dermişim Mantı yedim..

ee nasıl kilolu gurubuna giriosun yavvv fidan gibisin maşallah :uhm:

biraz kalın ve kısa bir fidanım yalnız aytencim

evet canım hepimiz şişkoyuz haklısın ama incecik olcaz inşallah :Saruboceq:

Betül kıtır ekmek dediğin şu etimekmi oluyor:uhm:

duygu kız ben de tam bu soruyu sorcaktım kaydirigubbakcemile5

öğlen yemeği:

soğan ve havuç ile haşladığım bir parça tavuk eti (bu arada tavuk yemeğimin havuçlarını ve suyunu onur ben yerken ağladığı için o yedi )
bol salata ve 3 kaşık yoğurt

şişkolar nasılsınızz bugün kaydirigubbakcemile3

kızlar benden birkaç öneri
herzaman heryerde yatarken otururken evde işte tv izlerken yapabileceğiniz bi egzersiz popo kaslarını sıkıyorsunuz 10 a kadar sayıyosunuz ve serbest bırakıyorsunuz bunu istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz. aynı şey karın kasları içinde yapabilirsiniz.

göğüsler için kk dan bulduğum birkaç öneri bazılarını bende yapıyodum belki sizde biliyosunuzdur.
1. sıcak soğuk duş
2. banyoda kalıp sabunla dairesel masaj
3. buzla dairesel masaj
4. avonun göğüs sıkılaştırıcı kremi
5. fındık yağı sürmek
6. yer çekiminin etkisini azaltmak için doğru sütyen kullanmak
7. göğüs kaslarını çalıştırıcı hareketler (yarım şinav gibi)
8.bunuda kk dan buldum bi üye yazmış adını hatırlayamadım
alıntı

sarkmis gogusler icin bir dergide okudugum maske 4yemek kasagi suzme yogurt ve 2yemek kasigi yesil cayi karistirin karisimi goguslerinizin uzerine surun 10 dakika bekletip yikayin ardindan cildinizi yine bitkisel kokenli adacayi veya kekik yagi gibi cildi sikilastirici bir yag ile nemlendirin boylece cildinizin nem ve yag dengesini arttiracak hemde goguslerinizin sıkılığını attiracaksiniz

Son düzenleme:
Betül kıtır ekmek dediğin şu etimekmi oluyor:uhm:

evet canım hepimiz şişkoyuz haklısın ama incecik olcaz inşallah :Saruboceq:
duygu kız ben de tam bu soruyu sorcaktım kaydirigubbakcemile5

Evdekı ekmeklerı cok kucuk kupler halınde dogradım fırında kıtır yaptım bıldııgınız etımegın aynısı.. 1 avuc 1 dilim ekmege esıt gelıyor :)

itiraf edıyorum sımdı ıkı kıt cıkolata koparıp yedım.benneyaptımki

yemekler yoğurtlu iskenderlerrrr,, tatlılarrrrrrrrrr, kül bastılarrrrrrrrr börekler su böreği kol böreğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz...........

yaaaaaa niye ağlama işareti çıkmıyoooooooooooo ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…