Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Diyet Kraliçesi olarak adlandırılan Katie Hopkins, üçüncü bebeğini dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra hamilelik kilolalarından kurtuldu.

ıki yıl önce "Çırak - The Apprentice" programına katılan Katie Hopkins şimdilerde verdiği kilolarıyla gündemde.

Hopkins, üçüncü çocuğu Maximilian'ı dünyaya getirdikten sadece 3 ay içinde şimdiki kilosu 60 kg'a ulaştı. 3 ay içinde 20 kilo zayıflamayı başaran Katie, bir kaç ay içinde 3 kilo daha zayıflamak istediğini belirtiyor.

Hopkins, çevresindekilerin diyeti sırasında ara vermesini söylediklerini ancak alıştığı rutine dönmek için zorlanmadan diyete devam ettiğini söyledi. Emzirmenin zayıflamasına yardımcı olduğunu vurgulayan Katie, "Sabahları corn flakes, öğlen için ton balıklı sandviç ve akşam içinde ızgara rosto gibi istediğim herşeyi yedim" dedi.

Çalışmadığı süre boyunca eski formuna kavuşmayı planlayan Katie, ek olarak haftada bir kere yürüyor ve saat başı bebeğini emziriyor

bu haberi internette okudum şimdi paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile

öncelikle hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum canım senide betül gibi istikrarlı gördüm ayteni hiç saymıyım o halayın başı :jeyyar:
bu elma sirkesi içine bişey koyyormusun nasıl içiyosunuz merak ettim
serapcım diyet listen için teşekkürlera.s.

güldencim ben internette bir zayıflama sitesinden aldığım tarifi yapıyorum

1 bardak su
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı bal

karıştırıp aç karnın içiliyor sabah akşam be sabah içiyorum 2 gündür akşam unutuyorum

güldencim ben internette bir zayıflama sitesinden aldığım tarifi yapıyorum

1 bardak su
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı bal

karıştırıp aç karnın içiliyor sabah akşam be sabah içiyorum 2 gündür akşam unutuyorum

tşk ederim canım bi deneyima.s.

canım soğan suyu içiyormusun sabahları, etkisi oldu mu hiç?

evet ıcıyorum canım.. bı kere 15 gun kullandım ama dıyet yapmamıstım Allah ne verdıyse agzıma atıyordum..
Bu yuzden bır fark olmadı sanırım.. 1 hafta ara vermıstım.. sımdı tekrar basladım bugun 2 gunumdu..
Dıyete baslayalı ıse 8 gun oldu.. bakalım ınsallah dıyetle bırlıkte faydası olur..

Kızlar evde abur cubur dolu yıne.. dun marketteyken abur cubur yemeyen esım bıle karnı ac oldugu ıcın canım cekıyor dıye dıye aldı.. :1no2:
Tabı yıne o yemıcek hıcbırınden aldıgı ıle kalıcak olan bana oluyor sureklı ırademle savas halındeyımm.. :1no2: cokacimcoook

selamlar bende dün akşam çorba ve sebze yemeği yedim yoğurt elma
sabah 1 ince tost zeytin helva 2 çay
öğle tavuk ve patates
arada puding

kızlar bişi sorucam sirke elma sirkesi dimi bide zayıflamaya yardımcımı öğrenebiirmiyim bende diyete başladım ekmek ve hamur işi hariç sebze salata tavuk balık vs. yiyorum tabi metve yaoğurt 15 günde 2 kilo verdim bana o formülle yani sirke ile kilo veren oldunu söyleyebilirmisiniz

öncelikle hoşgeldin iyi paylaşımlar diliyorum canım senide betül gibi istikrarlı gördüm ayteni hiç saymıyım o halayın başı :jeyyar:
bu elma sirkesi içine bişey koyyormusun nasıl içiyosunuz merak ettim
serapcım diyet listen için teşekkürlera.s.

selam, hoşbulduk canım. evet azmettım valla yettı canıma.aynaya bakmak ıstemıyorum, gıyecek kıyafet kalmadı ve yakında işe başlıycam. bunlar yetıyor valla azmetmek ıcın. bır de cıtır anne olmak ıstıyorum. elma sirkesine gelince sabah aksam ılık bır bardak suya bır tatlı kasıgı bal bır yemek kasıgı elma sırkesı koyup ıcıyorum.kısa zaman oldu baslayalı. bu nedenle ben etkısını henuz gormedım. bugun tv.de doktorun soyledıgı tarcınlı elma sırkesınıde oglenlerı ıcıcem artık. ama aksamları ıcmeyı bırakırım. cunku gunde uc defa fazla olur bence.

kızlar bişi sorucam sirke elma sirkesi dimi bide zayıflamaya yardımcımı öğrenebiirmiyim bende diyete başladım ekmek ve hamur işi hariç sebze salata tavuk balık vs. yiyorum tabi metve yaoğurt 15 günde 2 kilo verdim bana o formülle yani sirke ile kilo veren oldunu söyleyebilirmisiniz

canım ben nettende arkadaslarımdanda duydugum kadarıyla etkılıymıs. ama kendım henuz etkısını gormedım kısa zaman oldu. evet elma sırkesı .

topiği çok ihmal ettiğimi farkettim ben de :)
dün akşamdan itibaren zencefilli,sarımsaklı çayımı içmeye başladım
bakalım bi işe yarıyacak mı ? ben zaten çok yemem de metabolizmam yavaş çalışıyo herhalde
bakalım artık yaza kadar versem bi 5-10 kilo süperr olcak.

canım, zencefıllı sarmısaklı cay nasıl bısey, etkılımı, ne zamanlar ıcıyosun bılgı verebılırmısın.

akşam yemeğimi yidim geldim;
8 kaşık ıspanak yemeği yoğurt ve salata 1 dilim ekmek

selam, hoşbulduk canım. evet azmettım valla yettı canıma.aynaya bakmak ıstemıyorum, gıyecek kıyafet kalmadı ve yakında işe başlıycam. bunlar yetıyor valla azmetmek ıcın. bır de cıtır anne olmak ıstıyorum. elma sirkesine gelince sabah aksam ılık bır bardak suya bır tatlı kasıgı bal bır yemek kasıgı elma sırkesı koyup ıcıyorum.kısa zaman oldu baslayalı. bu nedenle ben etkısını henuz gormedım. bugun tv.de doktorun soyledıgı tarcınlı elma sırkesınıde oglenlerı ıcıcem artık. ama aksamları ıcmeyı bırakırım. cunku gunde uc defa fazla olur bence.

teşekkür ederim canıma.s.

X