Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

3.hafta diyet listem

Sabah
Yarım bardak portakal suyu
1 dilim çavdar ekmeği veya 30 gr müsli
1 bardak az yağlı süt

Öğle
1.gün ton balıklı salata
2.gün 1 tabak sebze yemeği
3.gün 1biftek ızgara (100 gr)
4.gün 1 çay bardağı kadar sebze soslu makarna
5.gün 1 adet kıymalı domates dolması
6.gün başa dön

Ara öğün
1 adet meyve

Akşam
1 tabak sebze yemeği (ertesi gün 100 gr balık veya tavuk)
Haftada 2 defa fırında veya haşlanmış patetes
Bol salata

Ara öğün 1 adet meyve

Not hergün 3 adet soda 7-9 bardak su

gnydn64 selam;
yazdığın listedeki 3 soda fazla değil mi? Ayrıca maden suyumu soda mı? İkisi farklıymış galiba?

Öğlen; 1 tabak makarna, üzerine sosisli peynirli salçalı sos...

gnydn64 selam;
yazdığın listedeki 3 soda fazla değil mi? Ayrıca maden suyumu soda mı? İkisi farklıymış galiba?

listede soda yazıyo şeker ben 2 sinide içiyorum ne denk gelirse içine biraz limon sıkıyorum.
mideye zarar verirmi bilemiycem bazılarına gerçekten dokunabiliyo ama bende bi problem olmadı canımcım. sindirime iyi geliyo

gemişi okuduğum kadarıyla soğan suyu kürünü yapanlar var aranızda.ben hiç denemedim ama etkili olduğunu duymuştum. yediklerimizi buraya yazmak gerçekten iyi olacak . daha kontrollü oluruz.ben ara öğün olarak yarım muz yedim. yarısını da bebişim yedi:)

Masallah yarasın kuzucugaa... :) yarısını nasıl yedı canım püremı yaptın ?

arkadaşlar ben öğlen yemeğinde ıkı parca tavuk ve bıraz pılav yedım.aksama sebze yemegı ve corba içmeyi dusunuyorum ekmeksız olarak.ama aksam yemegınden sonra abur cubur yemekten kendımı alamıyorum artık bunlara dur demem lazııım...

canım abur cubur harıc gerısı cok guzel... yalnız su da var kı dıyette aksam 7 den max 8 den sonra bırsey yememek cok etkı edıyor.. uyuma saatına yakın bırsey yedın mı butun gun dıkkat ettıgın bosa gıtmıs gıbı olur bu yuzden bunu kaldırmaya calıs...
Ben kı sadece abur cubur dan kılo alan bır ınsanım.. ama artık abur cubura son verdım zayıflayana kadar.. ıstısnalar harıc tabı :)

Serap canım lıste cok guzel bır lıste gercekten oldukca hafıf ve saglıklı,, devamı gelsın ınsallah canım... basarılar tebrıkler... :1hug:

Masallah yarasın kuzucugaa... :) yarısını nasıl yedı canım püremı yaptın ?

canım abur cubur harıc gerısı cok guzel... yalnız su da var kı dıyette aksam 7 den max 8 den sonra bırsey yememek cok etkı edıyor.. uyuma saatına yakın bırsey yedın mı butun gun dıkkat ettıgın bosa gıtmıs gıbı olur bu yuzden bunu kaldırmaya calıs...
Ben kı sadece abur cubur dan kılo alan bır ınsanım.. ama artık abur cubura son verdım zayıflayana kadar.. ıstısnalar harıc tabı :)

Serap canım lıste cok guzel bır lıste gercekten oldukca hafıf ve saglıklı,, devamı gelsın ınsallah canım... basarılar tebrıkler... :1hug:

muzu çatalla iyice eziyorum canım.zaten yumuşak olduğu için kolayca yedi oğlum. listeyi bende beğendim, cok hafıf keske uygulayabılsek. ayrıca kızlar abur cuburdan uzak durmak ıçin eve fazla abur cubur almamak gerekıyor galıba.evde olunca yenıyor çünkü.

evet kesınlıkle evde bulunmması lazım yoksa elın gıdıyor..
Sımdı ıcerıde un kurabıyeylerı lokum cıkolata vs duruyor ama yemeyecegım kararlıyım :) eşim yesın..

evet kesınlıkle evde bulunmması lazım yoksa elın gıdıyor..
Sımdı ıcerıde un kurabıyeylerı lokum cıkolata vs duruyor ama yemeyecegım kararlıyım :) eşim yesın..

ben zaten karar verdim, misafir gelmedikçe lokum kurabiye vs. yapmak yok:) bu arada betülcüm senin lokum dediğin un şeker yağ felandan yapılan kurabiye benzeri tatlı mı?bende cok severım onu.

Bak Bak ne yedın acep merak ettım .. cokacimcoook
Bende gorumcemden gelen ıkı dılım bıskuvı pastasının 1 ını dun yedım bırınıde sımdı...
Ay bıttı sonunda daha da bırsey yok bugun... :mymeka:
Betül canım harika soslu bi erişte yedim hemde 2 tabak diyetlerinizi bozmayayım...
betülcüm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim inşallla bundan sonra uygulycam.sabahları elma sirkesi içiyorum bu arada aranızda başka elma sirkesi formülünü deneyen var mı

ben içiyorum elma sirkeli ballı ılık su canım bencede işe yerıyor gibi hazmı kolaylaştırıyor.

ben zaten karar verdim, misafir gelmedikçe lokum kurabiye vs. yapmak yok:) bu arada betülcüm senin lokum dediğin un şeker yağ felandan yapılan kurabiye benzeri tatlı mı?bende cok severım onu.

canım ankarada hangi üniversitedesin acep

Betül canım harika soslu bi erişte yedim hemde 2 tabak diyetlerinizi bozmayayım...

ben içiyorum elma sirkeli ballı ılık su canım bencede işe yerıyor gibi hazmı kolaylaştırıyor.

canım ben yeni katıldığım için geçmişi pek bilmiyorum. sen kaç kilosun ve hedefin kaç kilo?

Canım ben yapmadım ama yalovaya gıtmıstık hafta sonu oradan aldım.. bılınen bayramlarda dagıtılan lokumlardan degıl.. boyle kucuk baklava dılımı gıbı seklı var ve un kurabıyesı tarzında bırsey sanırım sadece un seker yag yada süt den yapılan bırsey dedıgın gıbı.. agıza attıgında dagılan bırsey un kurabıyesı ıle pişmanıye arası ... kaydirigubbakcemile3
Ay canım cekıyo yıne hee ama yemıcem .. cokacimcoook

benımde lısans ankara unv. sen hangı unv.

gazi üniv. de okudum.
istanbulda 2 kere yükseklisansa başvurdum marmaraya les mülakat filan hepsi güzeldi ama giremedim. içimde kaldı bebiş büyüsün seneye yine başvurucam olmazsa özelde yaparım.
o olmayınca bende açıköğretimden işletme okudum 2. olarak
senin bölüm ne canım

kızlar ya sizi okudukca bana da bir heves geldi ya ben de akşam öğüyle başladım diyetime

yediklerim:
bir kase sebze yemeği, bir kase yoğurt, büyük bir tabak salata çok az yağlı, 1 dilim ekmek

napiyım acıkıyom da su içiyordum bi de soda içtim sakin diyet yaptığımı mustiye söyleme dilinden kurtulamam cokacimcoook

X