- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- Konu Sahibi musmutluluk
evet canım az yiyip sık yemek mantıklı ama şu açlığıma bir çözüm bulmalıyım çabuk acıkıyorumhım canımm yani azmin ek-linden bir şey kurtulmaz ama sen sık ye az ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım az yiyip sık yemek mantıklı ama şu açlığıma bir çözüm bulmalıyım çabuk acıkıyorumhım canımm yani azmin ek-linden bir şey kurtulmaz ama sen sık ye az ye
inşallah sizin içinde uygun olur ama muhakkak kendinize uyarlayin herkes aynı şeyi yiyemeyebilir yada farklı bişey olabilir sadece fikir olsun isterimcanım çok sağol listeni benimle paylaştığın için gerçekten bu yazdıkların kilo verdiriyorsa harika aç kalmadan gider bütün kilolar
Canim zayıflama topiklerine bir bak istersen orada hem doğru beslenmeyi hemde sporu ÖĞRENİRSİN buyuk faydasi olur benim 9 kilo gitti bile o sayedeselamlar arkadaşlar;
benimde derdim bugünlerde bana ağır gelen kilolarım. Annem hep ben evlenmeden önce 55 kilodaydım iki karış belim vardı, 38 beden giyiyordum, evlilik bana kilo aldırdı derdi. bende ya he anne he derdim. oda çocuğum bak inanmıyorsun bana evlenince görecem ben seni derdi.
Gördüm mü gördüm. hemide hayatımda hiç görmediğim 80 KG rakamını gördüm. Dün annecimle konuştum Ah anacumm benim kilolar aldı başını gidiyor dedim oda patlattı bir kahkaha ya annene inanmazsan bak sonu böyle olur dedi. Her konuda olduğu gibi bundada haklı çıktı ya annem pes dedim annelerin var ilahi güçleri buna kanaat getirdim. Getirdim de bana faydası oldumu tabiki hayır.
Eşimde beni son 1 aydır TOS TOSUM diye seviyor. Pehlivanım bile dedi dün.
dün gece hızlı bir kararımdan sonra bugün itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum. eşimede dedim ki bana kilo verirsem bir ödül ver oda 10 kg ver sana kredi kartımızı bir günlüğüne sınırsız hale getirecem dedi birde memleketime tatile gönderecek yani uzun lafın kısası iddaya girdik rezil olmamam lazım. sabah kahvaltımı öğlen yemeğimi çok az bir şekilde yedim.akşam marul ve salatalıktan oluşan salata yedim sadece kendimi bi ara marulun yeşil yaprakları ağzımca cart curt ederken kendimi inek hissettim.
saat 19:00 da salatamı yedim ve o saatten beri su içip duruyorum mideme kramplar giriyor açlıktan ama dayanıyorum. kaç kere dolabın başına gidip elime çikolatayı alıp kızım şimdi bunu yesen ne olacak löp löp yağ olarak sana geri gelecek bunu geriye bırak bakalım, sonra dün yaptığım mangolia tatlısı göz kırpttı ben kanarmıyım ona da kanmadım. Yanlız bana şu mide kramplarını götürecek tok tutacak besinler gerekli. nasıl kilo verilir ne yapılır öğrenmem gerekiyor. şu smile bile canımı sıkıyor her istediğini yiyor diye yaaa.
sarı lebleyi bugün yedim canım zaten ama çok faydası olmadı benim üzerimde nasıl bir bünyem varsa. aç bünyegaleta çubukları var çok acıktığında ondan biraz ye yada sarı leblebi
bugün bütün gün o topiclerdeydim canım bir o konu bir bu konuCanim zayıflama topiklerine bir bak istersen orada hem doğru beslenmeyi hemde sporu ÖĞRENİRSİN buyuk faydasi olur benim 9 kilo gitti bile o sayede
yarın çubuk tarçın alayım hemen. sütten nefret ederim ben kokusunu duyunca içim dışıma çıkıyor canım yumurtada yiyemiyordum ama eşim alıştırdı ona. zaten kendimi ramazanda orucu nasıl yılmadan tutuyorsun aynısı işte diye avutuyorum canım.Acikinca ya da tatli krizi gelince en iyisi 1 kase tarcinli yogurt ya da tarcinli sut tuketin. (meyve hakkinizi yemediyseniz meyve de ekleyin, ayrica dipnot meyveyi mumkun oldugunca yogurt ya da sutle tuketin, proteinler meyvenin icindeki fruktozun etkisini bastirir)
ilk gunler zordur ama 1 haftadan sonra vucudunuz yavas yavas alismaya baslar.
gunde 2 fincana kadar yesil cay icebilirsiniz, tavsiyem icine 1 cubuk tarcin ve 1 karanfil koyun hem sekerinizi dengeler hem metabolizmayi hizlandirir. Dayanamayacak gibi olursaniz erkenden yatip uyuyun. Kolay gelsin
Canim vereceğin kilo fazla ise yarışmalara katil ben günlerin nazil geçtiğini bile anlamıyorum ilk basta diyet yapayim dedim kendimi yarışmada buldum saglikli beslenmeyi ve doğru sporu öğrendim,hala çok şey öğreniyorum hem de bunu kazandigim yeni dostlarimla basariyorumbugün bütün gün o topiclerdeydim canım bir o konu bir bu konu
çok alıştırdığın için doymuosun bende öyleydim ama az az yiyip doyma hissimi güçlendirdim birazda beyinde bitiyo açlık hissettiğinde dikkatini bşka bişeye verip unutmaya çalışsarı lebleyi bugün yedim canım zaten ama çok faydası olmadı benim üzerimde nasıl bir bünyem varsa. aç bünye
tamam tatlım deneyeyim onuda bakalım bana bir mucize gerekiyor sanırımSüt veya yogurtla ye anca o şekilde katlanilir oluyor
benide katsana oraya nasıl giriyorsun valla hırsla yaparım ben bu işiTam reklamini yapar gibi oldu ha ,ek ücret isteyecegim KK dan
valla karnımın kramplarından bunaldım konu açayım bari akıl alayım dedim. eşimde nöbette gelir birazdan burda takılır yatarım artıkçok alıştırdığın için doymuosun bende öyleydim ama az az yiyip doyma hissimi güçlendirdim birazda beyinde bitiyo açlık hissettiğinde dikkatini bşka bişeye verip unutmaya çalış
yarın çubuk tarçın alayım hemen. sütten nefret ederim ben kokusunu duyunca içim dışıma çıkıyor canım yumurtada yiyemiyordum ama eşim alıştırdı ona. zaten kendimi ramazanda orucu nasıl yılmadan tutuyorsun aynısı işte diye avutuyorum canım.
yarın çubuk tarçın alayım hemen. sütten nefret ederim ben kokusunu duyunca içim dışıma çıkıyor canım yumurtada yiyemiyordum ama eşim alıştırdı ona. zaten kendimi ramazanda orucu nasıl yılmadan tutuyorsun aynısı işte diye avutuyorum canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.71509/benide katsana oraya nasıl giriyorsun valla hırsla yaparım ben bu işi
Hayirlisini bizden daha iyi bilir cnm ben de diyorum yanlış mi hatırlıyorum diye hatirlattigim icin de kusura bakma bilmiyordumbende çok üzüldüm zaten son 1 ayda üzüntüden kendimi yemeğe verdim. şiştim haliyle. rabbimin mucizesiydi ama çabuk aldı onu benden
canım ben sıkıntım protein alamamam. ben evlendiğim güne kadar haşlama yumurta ve sahanda yumurta yemiyordum eşim zorla yediriyor. kırmızı et yemiyordum yani öyle seve seve yiyemem ben proteini ama kilo vermek için tiksinsemde yemeye çalışacam. kemik suyunu yapayım severim ben öyle suları çorba gibi ne güzel içine sık limonu at karabiberi birazda kepekli ekmek doğra oh mis gibi olur olsada yesemkilo vermek istiyorsaniz proteinden zengin beslenmeniz lazim.sabah yumurta yiyin,haslanmis ya da omlet,bu sizi hem uzun sure tok tutar hemde kilo vericem diye kaslarinizdan olmazsiniz.
bide kemik suyuna sebze corbasi..ben hamilelikten sonra bununla kilo verdim.kemik diyorum cunku insan herzaman kusbasi et bulamiyor..hem cok guzel sut yapti bende hemde metabolizmami hizlandirdi.
asiri su icmeyin,olcunuz olsun su zehirlenmesine kadar gider Allah muhafaza..2-2,5 litre iyidir gunluk.
aksam 7den sonra sivi aliminizi azaltin,yemeyi icmeyi kesin,birakin mideniz azcik dinlensin.
simdilik aklima gelenler bunlar..
ve tabiki hareket onemli..yuruyus,dans vs..
ahhh ahhh o hamur işleri olsada yesek pelinnnnnn ama kendimi hamur işinde frenliyorum. fazla yiyemiyorum.Ben de yumurta ve tavuk yemezdim, diyetle basladim, herhalde 1.5 yilda bir ciftlik dolusu yumurta ve tavuk yemisimdir insan alisiyor bir sure sonra.
aclik sandigin sey de buyuk ihtimalle karbonhidrat yoksunlugu, bana cok sık olurdu, ac hissederdim ama canim sadece hamurisi isterdi
yok canım önemli değil ne demek unutmak istemiyorum zaten hala idrar testlerim duruyor tahlilerim duruyor atamıyorum. bulunduğu çekmeceyi açarken içim cız ediyor hemen kapatıyorum çekmeceyi eşim hafta sonu atalım artık dedi sanki bebeğime ihanet edecekmişim gibi geliyor. herkes 1 aylıktı bukadar üzme kendini diyor ama benim yerimde olmayan anlamazHayirlisini bizden daha iyi bilir cnm ben de diyorum yanlış mi hatırlıyorum diye hatirlattigim icin de kusura bakma bilmiyordum