"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Edacim gonlune gore olsun her sey...
Didemcim bir an once iyilesirsin insallah..
Gulcancim ben cok yiyorum yaa..
Eve gelince.bir kase corba ve bir dilim ekmek daha yedim..
Neslihancim iyi uykular yatin gorusuruz

ana kralice

Burada eklerim de o raya koymak pek istemhyorum e oraya koymadanda nasi yaparimki baska bilemedim. . Canim bak gene ayni diyorsun hadiama olumlu dusun 2haftaya hedefe ulasalim senle anlastikmi

nasıl yani oraya koymadan faceyemi bilgisayarında resim yokmu oradan seçip koyuyosun

aslında haklısın canım hiç bozmadan en fazla 15 gün tutsamm kendimi ulaşırım hedefe ama olmuyo işte okadar kilo verdim

27 kiloyu veren ben şu bi kaç kiloyu veremiyorum çok acayip

ana kralice

Yok tatlim cok degl,gecen hafta napmistin cok iyi verdin,bu haftada azda olsa ver,bende dogru duzgun veremedm ya

ana kralice

sağol canım menülerine göre çok yediğini düşünmüyorum dengeli güzel gidiyosun bence

1 haftamı 10 günü geçti sanırım ciğere inmedi derken kızlar bugün iyi korkuttunuz beni

boğazım ve göğsümden geliyo kokuya karşı daha çok

Daha kotusu pnomoni bronsit canim,akcigerlere demek istedim dikkat et kendine .. benim bilgirayar hicbirsey yukleyemiyom baglantiyerleri arizali,bu fotoyu faceye koyduk bilgisaya indirip ekledim,faceyede telefondan ekledik boyle kasisik,sen once bi toparlan da gider 2.3kilo

ay çok kötü bugün epey bi kötü oldum yazdıklarınıza

dün dayımlara gitmiştik onlarda sigara içiyolar öksürmekten nefesim gitti nerdeyse boğuluyodum çok kötü olmuştum

hamileykende böyle öksürüğe tutulmuştum çok uzun sürdü malum ilaçta kullanamıyodum şurup vermişlerdi öyle geçmişti
ama bu geçmiyo dediğiniz gibi bi doktora gitmem lazım

Didem secil nerelerde bilmiyorum m .ben yatiyim kiz sabah anni diye bagirinca gozumu acmam zor oluyo hadi iyi geceler camim ALlah rahatlik versin sanada misil mishl uyu

canım sütlü türk kahvesine yarım çay kaşığı kahve atsan yetiyor.. işden sonra yediklerin bişey yapmaz canım..

canım hoşgeldin kız başka topik derken diet topiği değil canım hamilelik topiği burada kimse yoktu bende arkadaşımla konuştum napim bekliyorum bekliyorum kimse olmuyor sonra bi bakıyorum gelip çıkmışlar zaten saat belirledik ya akşamları o saatte herkes burada oluyor ama dün ben olamadım..
ev almayı planlıyormuşsunuz inşallah gönlünüzden geçen gibi bir ev bulursunuz canım hayırlısı olsun inşallah..

günaydın fısıtk kızlaaaarr nasılsınız bakalım dün akşam kızı uyuturken bende erkenden yatmışım saat 8 de mışıl mışıl uykuya gitmişim baya güzel uyudum kaç günün yorgunluğu vardı zaten üzerimde dünki menümü de yazim akam yazacaktım malum durumdan dolayı yazamadım..

sabah
2 dili t.b.ekmeği
beyaz peynir
zeytin
1 haşlama yumurta
azıcık sucuk

ara
koca bir bardak ayran

ara
2 çengelköy

akşam
patlıcan kırmızı biber közlemesi yoğurtlu
1 bardak ayran

ara
kayısı

2 litre su 1 yeşilçay..

Gunaydin lar,kizlar kizimla esime kahvalti yaptirdim ben yemedim canim istemiyor biraz mutfagi topladim simdi de kizi uyutucam ,canim sikkin esime evde dur diyorum bir is bulup gitti gene ,neyse bugun gun var vakit gecer ev iside var arka balkon temizlencek tabi kizimla nasil yapacaksam

günaydın arkadaşlar..ilknur seni bulduğum iyi oldu..ya ben de şişkinlik var..dikkat ediyorum yediklerime ama dün sabahtan bile fala çıktım bu sabah..aslında ilk haftalar daha hızlı veriliyor ama ..ben de olmadı..dün 7 km yürüdüm üstelik offf..ne yapcam yaaa..

canım merak etme serra sana yardım eder çabucacık yaparsın temizliğini )

Cengelkoy ne canim ,menu dedigmiz gibi az olmus ,bende bugun oyle yapacam

canım bu şişkinlik yürüyüşten sonramı oldu öncemi eğer yürüyüşten sonra olduysa spora başladığın zaman bir şişkinlik oluyor zaten sonra geçiyor ama eğer ondan öncede varsa yediğin bişeyler yada havalar ısındı ondanda olmuş olabilir sana tek önerim yeşilçay içmen ve bol su bugün 2 bardak yeşilçay iç yada adaçayı iç oda iyi geliyor eda onu kullanıyordu adetmi oldun sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…