*******bekleme canım***** bekleme lütfen en kısa zamanda göğüs uzmanına görün lütfen
hemen hedefe ulaşırsan sende bizi bırakırsın sevinsemmi bilemedim :)
şişlik baharda olur herkesin bünyesi farklı tepki veriyor canım takılma sen şişliğe menülerinide yazsan yardımcı oluruz ama yazmıyorsun
bende yapacağım birini
amanın kızlar neler kaynatmışsınız böle oku oku helak oldum. tapudaydım işelerim uzadı anca geldim ofise
çorba detoksu mevsim sebelerinden birbirine yakıştırdığınız 3-4 tanesiyle yapılıyor içine acık buğday yada bulgur da atılabilir hepsi bilendırla ezilecek okey ayranla aynı tek farkı bunda kahvaltıda sıvı yani aynı çorbadan.aynı 2 saatte bir içiliyor. sıvı detoksunda mide dinleniyor hazım yapmadığı için.böylece aslında vücut bütün enerjisini savunma, yenileme,bağışıklık sistemi onarımına harcıyor her insanın aslında hafta bir yapması öneriliyor 1 gün miğde,bağırsak, karaciğer dinlendirilmesi için.bişi daha hastaykende bu yönde beslenmek çok faydalı yani sıvı tarz beslenmek sistem dinlenmedeyken bağışıklık ve savunma sistemi hızlanıp hastalık daha kolay atlatılsın diye. valla gene döktürdüm bu kadar yeter sıkmayım sizi
ayranda yapabiliriz kızlar fark etmez akşama netleşelim