Can vazim alerjik olmasin bak kroniklesirse bronsit astim allah korusun bi uzman goguse gorun o anlar bilir oksurugunden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay okadar tehlikelimiydi ya çok kötüyüm hiç geçmiyo korktum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can vazim alerjik olmasin bak kroniklesirse bronsit astim allah korusun bi uzman goguse gorun o anlar bilir oksurugunden
Yapıstırcaz tabi ben hergün kac tane hastayı anjıyo icin sevk ediyorum biliyor musun sen?Hepside tıkalı geliyor.Kilo,sigara,yeme bicimi cok etkiliyor damarları.Keyiften 5 tane birde dertlendigini düşün ysk bir sigaraya basladın.mı ohhh 20 adet bir paket bitti.Canım tiryaki degilken bırakmaya calış.
ay okadar tehlikelimiydi ya çok kötüyüm hiç geçmiyo korktum ya
yani ilaçlarım bitsinde gidiyim bari daha çok kokular beni etkiliyo ne biliyim sigara parfüm deterjan yada ağır kokular çok fena öksürtüyo ama koku yokkende öksürüyorum eşimide uyutmuyorum öksürmekten adam uyanıyo ikdebir
sizin bebiş doğdumu kardeşinin bide sen düşünmüyomusun artık bebiş
gülcan eşim bozuluyo diyodu ondan çıkmıştır
Yok canım bebiş daha düşünmüyoruz.Kendimizden eminiz ama her yöntemin % 100 garantisi olmadıgından test yaptım birsey yok.Bu ay şişkinligim hiç yok belimde anlamsız bir agrı var.Bakalım bekliyorum regl olmayı.Sen epey gec dönüyorsun canım.Sabah erken iş olmaması iyi ama.
Canım öksürügün ilaca basladıgınla şimdiki arasında fark yoksa ilaçlarınla gögüs bölümüne basvur.Surup en azından biraz olsa azaltırdı 10 gün uzun bir süre.Kardeşimin bebegi temmuz sonu,agustos gibi olcak inşallah.Biz henüz bebek düşünmüyoruz.Ev bakıyoruz şu ara.Ev alcaz hesaplarımız uyarsa.Sonra bebek :)))
Oh oh cok guzel haberler bunlar edam hayirli olsun gel alanya dan satayim :)
Oh oh cok guzel haberler bunlar edam hayirli olsun gel alanya dan satayim :)
Daha once soledim bu kadar uzun surmez di diye ne olur bi uzmana goguse git sen en kisa vadede
Canım öksürügün ilaca basladıgınla şimdiki arasında fark yoksa ilaçlarınla gögüs bölümüne basvur.Surup en azından biraz olsa azaltırdı 10 gün uzun bir süre.Kardeşimin bebegi temmuz sonu,agustos gibi olcak inşallah.Biz henüz bebek düşünmüyoruz.Ev bakıyoruz şu ara.Ev alcaz hesaplarımız uyarsa.Sonra bebek :)))
hanife. Sen benden az yemissin canim ,kocaman durum yedim birde 2 tane kestane sekeri vardi unuttum yazmayi,15 dakka kostum simdi,
Ilknur
Evet canim baya bakindim gelmedin,yarin 2.30da gun 5gibi donerim bi sekilde dengeliycem artik,persembede gunduz giderim plan deg4smezse
DIDEM
zayif olmusmuyum canim,senin menu guzel iyi gidiyorsun
EDA
Canim bizi unutmaman cok guzel,gonlune gore bulursun ins bir ev
hanife. Sen benden az yemissin canim ,kocaman durum yedim birde 2 tane kestane sekeri vardi unuttum yazmayi,15 dakka kostum simdi,
Ilknur
Evet canim baya bakindim gelmedin,yarin 2.30da gun 5gibi donerim bi sekilde dengeliycem artik,persembede gunduz giderim plan deg4smezse
DIDEM
zayif olmusmuyum canim,senin menu guzel iyi gidiyorsun
EDA
Canim bizi unutmaman cok guzel,gonlune gore bulursun ins bir ev
canım boydan koysaydın daha güzel görünürdü burdan yüzün görünüyo sadece maşallah nazar değmesin sanada bebişede
ben hiç iyi gitmiyorum canım ya 59u gördüm geri 61 oldum hep böyle oluyo bi türlü hedefe ulaşamıyorum şimdide hastalık çıktı
hep başa dönüyorum bıktım artık
bunu faceye koymustuk,telefondan direk konulmuyo galiba,bilgisayarda sorunlu yarin faceye eklm bida,canim sen once su negatif dusunceni degistirmelisin gene ayni olacak diye dusunursen gercekten oyle olur
Didem dr ihmal etme canim hic toparlamamdin yarin bi git dra
soyadını bileydim bakardım faceden canım aman düşünsemde düşünmesemde hep aynı oluyo