• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sigaranın Zararları SİGARANIN ZARARLARI • Ağız kokusu yapar, diş ve diş
eti hastalıklarına yol açar. • Dudak, yanak ve gırtlak
kanserine neden olur. Hatta
sigarayı yakmadan dudağında
taşıyan yada tütün
çiğneyenlerde de ağız için
kanserleri görülür. • Dilde, tat alma duyusunda
bozulmalar olur. • Beyin hücrelerinin ölümüne
yol açar. Öğrenme bozuklukları,
hafıza zayıflığı ve erken
bunama görülür. • Göz merceğinin
saydamlığının azalmasına yani
katarakta sebep olur. • Cildin yapısının bozulmasına
neden olur. Leke ve kırışıklık
oluşur. Selülitlere sebep olur. • Burunda koku alma duyusu
azalır. • Sinüzit, farenjit, bademcik ve
orta kulak iltihabı gibi üst
solunum yolu hastalıklarına yol
açar. • Damar sertliğini hızlandırır.
Beyin ve kalpte damar
tıkanıklığına neden olur. Kalp
krizi ve tansiyon yükselmesi
görülür. • Erkeklerde iktidarsızlığın
başlıca sebeplerindendir. Ayrıca
mesane kanserinin önemli
nedenlerindendir. • Akciğerlerde çeşitli hasarlara,
astım ve kronik bronşit gibi
hastalıklara neden olur.
Bronşlarda ve akciğerlerde
birçok çeşit kanserin
oluşmasına neden olur. • Gastrit, ülser ve reflü
hastalığına sebep olur. Mide ve
yemek borusu kanserine yol
açar. • Gebelikte tüketilen sigara
düşük doğumlara ve bebekte
gelişme geriliğine neden olur. • Erken menopoz ve rahim
kanserinin sebebidir. • Parmaklarda sararmaya ve
tırnaklarda zayıflamaya yol
açar. • Kemik erimesine neden olur. • Burger hastalığına sebep
olur. Bu hastalık el ve
ayaklardan başlayarak
tıkanıklığa yol açar ve uzuvların
kesilmesi gerekir. • Vücutta yorgunluk,
uykusuzluk hali, stres, gerilim,
performansta düşme ve
reflekslerde azalma görülür. • Pankreas kanseri riski artar. • Hastalık, yara ve ameliyat
tedavileri uzun sürer. • Kullanılan ilaçları
etkisizleştirebilir. • Bütçenize yük olur, çevre
kirliliğine yol açar, yangınların
en önemli sebeplerindendir. • Çocuklarınız kanseri önleyen
genlerden yoksun hayata gelir. • Hamilelerde %10-15 eksik
kiloda doğuma ve bebek zeka
eksikliğiyle doğar. • Çevrenizdekileri de bu
zararları verirsiniz.
Çocuğunuzun sigaraya başlama
oranı daha fazladır.NESLİ BU YAZI SENİN İÇİN SADECE KEYİF İÇİN SENCE BUNLAR göze alınır mı ??????Calıştıgım dr hastalara ilk sordugu soru sigara içiyor musunuz.içenlerin % 80 ninde kalp damarlarında tıkanıklık cıkıyor.icme canım sadece keyif için.

Kızlar kimsecikler yok bende cıkıyorum o zaman :( vaktim vardı sohbet için geldim.Kimsecikler yok hani kızlar 21:45 geldi nerdesiniz????
İyi geceler fıstıklar.

Kızlar kimsecikler yok bende cıkıyorum o zaman :( vaktim vardı sohbet için geldim.Kimsecikler yok hani kızlar 21:45 geldi nerdesiniz????
İyi geceler fıstıklar.

evet bende geldim kimse yok neslihan hastaydı en son şimdi nasıl bilmiyorum

seçil epeydir girmemiş nasıl acaba

ilknurla gülcanda yok gülcan menü yazmış çıkmış
destina geri bıraktı bizleri deryayla hanifede yok

iyi akşamlarv kı8zlar menüm dengesiz oldu bugün geç kalktım
kahvaltı öğleyle birleşti
3 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin biraz pekmez çay
ara
3 tane diyet bisküvi
akşam erken yedim
1 tabak tavuk sote yarıma yakın ekmek biraz tahin pekmez salatalık zeytin çay

suyu az içtim şimdi spor vakti gelsin güneşi beklerken
Menu iyi canim..

Menum bugun kermese gittik gene planim olmadi
Sabah,bir lokma ekmek,biraz zeytin,peynir
Ara,3kraker
Aksam
Tantuni durum,1ayran.
Ara
Turk kahvesi
Canim az yemissin bugun...

İyi aksamlar hanımlar nasılsınız?878'den 920 sayfaya kadar tek tek okudum yorumları :35:Ben cok iyiyim kızlar.İşte bayan personel cogunlukta oldugu için biraz problem var bu ara :)) onun dısında calışmak bana iyi geldi.Hafta sonları kv gitmeye devam ediyoruz hala. :16:Kg hala 64 kg.Bu ara tek sıkıntım regl olamadım onun sıkıntısı ve gerginligi var üstümde.Şişkinlik yok bu ay ama belimde anlamsız bir agrı var.Bebek yok :))
Bugun sporumu yaptım geldim,dinleniyorum.....
Ddem cok gecmiş olsun canım.Epey sürdü senin hastalık.
Secil merak etmiş kızlar seni cok gecmiş olsun.Anne ilgisi cok farklı.Corbası....herseyi.Üzülme canım sporla 70 olursun,önce saglık.
Gülcan sen bebiş oldugu halde cok iyi kg verdin canım.55 olmaman için bir neden yok.Sanada gecmiş olsun ve basın sagolsun canım.
Hanife bebişin dişleri seni yordu canım.Cok gecmiş olsun.Basın sagolsun canım....Senin tek dezavantajın bütün aksam ders anlatıp,yorulup eve gelip gec saatte yemek yemen canım.Ac kalsan olmaz,cok yesen oda olmaz.
Deryalimm sürekli takip edersen sen kazanırsın canım.kızlara kulak ver!!!Kafanıfa bebişe takma.Stres olursa bebek zor olur canım.1.olduguna göre problem yok.Stres yapma canım.Allah iyi zamanda nasip etsin.
Sekeda ogluşunu hayırlısıyla al tatlım verirsin kg hic merak etme.
Neslihan sana coooook kızdım bu sigarada nerden cıktı şimdi.Stres,sinirden basladım desen aklım alcaktı ama keyiften sigara mı içilir hiç????Bilinç altında biriktirdigin birsey yoksa tabi...!!!!Seni o kadar aktar baskanı yaptık nesli valla bırak o sigarayı hem kendine hem cocuklarına iyi birsey yap canım.onlarada kötü örnek olma.Ne kadar evdekilet bilmesede kokudan anlar içmeyen....Hem sen kacamaklara baslamışın yine.Yaz geldi fıstık.....Badileri düşün!!!!!
İLKnur evi mis yaptın valla,babana cok gecmiş olsun canım.allah şifa versin.Kızları bos bırakma kızz sen baska topiklerde,kızlar burda.....seni bekler tatlım.
...........kızlar 21:45 cayına gelin hadi bakalım.

İyi geceler fıstıklar.

Canim ben geldim..simdi isten.ciktim yoldayim...dedigin gibi bebisin disleri cok yordu bir de nezleyle birlesince..ama Allah daha buyuk dert vermesin...
Sen bebis dusunmuyor musun...bebek yok demesen direkt bebek dicektim..cunku belde ve kasiklarda hafif bir agri oluyor...
Neslihana kizman iyi oldu..sigara konusuna dayanamiyorum cunku...

Sarjim cok az..biterse cikarim yanlis anlamayin..

ana kralice:-)

Haa bir de kizlar menum hala ayni...bu aksam aksam yemegini 5te yedim..sutlu kahve beni tok tuttu hakikaten.ama carpinti yapti...

10 gündür var canım aile hekimine gittim boğazıma baktı sonra antibiyotik soğuk algınlığı ilacı bide öksürük şurubu yazdı

Canım sen gögüsede git istersen.Antibiyotigin,şurubun yarım olmuştur.Birazda olsa hafiflrme yoksa film cekerler canım.Destina bir selam verdi gitti.Gülcan buralardaydı,ben yorum okurken.Son sayfaya geldim o gitti.Deryalim pek girmiyor herhalde.Cok yorumuna,menüsüne rastlamadım.

İyi geceler fıstıklar.

Ben geldim canim dur az be gitme hemen sigara zararlari yapistirmisiz ok zaten 5 tane iciyom birakacam soz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar menum
Klasik kahvalti
Ara elma
Ogle taze fasulya az bulgur ekmek bi lokma
Ara elma yogurt
Aksam avuc ici kadar firinda balik salata
1 saat yuruyus kardiyo aletler eliptik vs. Ortaya acik lesli plates karma yaptim boyle egleniyom ben coook terledim hastalik terle atacam

Canım sen gögüsede git istersen.Antibiyotigin,şurubun yarım olmuştur.Birazda olsa hafiflrme yoksa film cekerler canım.Destina bir selam verdi gitti.Gülcan buralardaydı,ben yorum okurken.Son sayfaya geldim o gitti.Deryalim pek girmiyor herhalde.Cok yorumuna,menüsüne rastlamadım.

yani ilaçlarım bitsinde gidiyim bari daha çok kokular beni etkiliyo ne biliyim sigara parfüm deterjan yada ağır kokular çok fena öksürtüyo ama koku yokkende öksürüyorum eşimide uyutmuyorum öksürmekten adam uyanıyo ikdebir

sizin bebiş doğdumu kardeşinin bide sen düşünmüyomusun artık bebiş

gülcan eşim bozuluyo diyodu ondan çıkmıştır

Canim toparliyom ben her gun daha iim. Ter atmakla mesguldum dus aldim geldim hemen

Menu iyi canim..

Canim az yemissin bugun...

Canim ben geldim..simdi isten.ciktim yoldayim...dedigin gibi bebisin disleri cok yordu bir de nezleyle birlesince..ama Allah daha buyuk dert vermesin...
Sen bebis dusunmuyor musun...bebek yok demesen direkt bebek dicektim..cunku belde ve kasiklarda hafif bir agri oluyor...
Neslihana kizman iyi oldu..sigara konusuna dayanamiyorum cunku...

Sarjim cok az..biterse cikarim yanlis anlamayin..

Yok canım bebiş daha düşünmüyoruz.Kendimizden eminiz ama her yöntemin % 100 garantisi olmadıgından test yaptım birsey yok.Bu ay şişkinligim hiç yok belimde anlamsız bir agrı var.Bakalım bekliyorum regl olmayı.Sen epey gec dönüyorsun canım.Sabah erken iş olmaması iyi ama.

yani ilaçlarım bitsinde gidiyim bari daha çok kokular beni etkiliyo ne biliyim sigara parfüm deterjan yada ağır kokular çok fena öksürtüyo ama koku yokkende öksürüyorum eşimide uyutmuyorum öksürmekten adam uyanıyo ikdebir

Can vazim alerjik olmasin bak kroniklesirse bronsit astim allah korusun bi uzman goguse gorun o anlar bilir oksurugunden

Ben geldim canim dur az be gitme hemen sigara zararlari yapistirmisiz ok zaten 5 tane iciyom birakacam soz

Yapıstırcaz tabi ben hergün kac tane hastayı anjıyo icin sevk ediyorum biliyor musun sen?Hepside tıkalı geliyor.Kilo,sigara,yeme bicimi cok etkiliyor damarları.Keyiften 5 tane birde dertlendigini düşün ysk bir sigaraya basladın.mı ohhh 20 adet bir paket bitti.Canım tiryaki degilken bırakmaya calış.

Back