"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Tamam birden bire birakacam gene su icimdeki ikinci kisiligi bi kovmam lazim gene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öksürügün ilaca basladıgınla şimdiki arasında fark yoksa ilaçlarınla gögüs bölümüne basvur.Surup en azından biraz olsa azaltırdı 10 gün uzun bir süre.Kardeşimin bebegi temmuz sonu,agustos gibi olcak inşallah.Biz henüz bebek düşünmüyoruz.Ev bakıyoruz şu ara.Ev alcaz hesaplarımız uyarsa.Sonra bebek :)))

Kizlar menume ek 10 kadar çiğ fistik 3 hurma yedim simdi enerji icin :))

Anladim canim hayirlisi olsun insallah..
Evet gec donuyorum ama dedigin gibi butun gun cocugumla.olmak avantaj...
Yalniz yazin gunduz caliscam

ana kralice

Oh oh cok guzel haberler bunlar edam hayirli olsun gel alanya dan satayim :)

Bakalım canım evdeki hesap carsıya uyarsa alcaz ev 1-2 tane baktık. . Kız eli.masalı komsu ister misin :)))) ???? Bak o sigarayı içme canım cocuklarına yazık ya :))) bilinçaltını baska sekilde rahatlat,düşündüklerini.öyle def et.Sigara ile degillll.!!!!!
Hanife canım olsun yazın gün uzun canım.
Ddem korkma ama tedbiri elden bırakma canım,gögüse git sen.

Kizlar ben 6 da kalkiyom malum gozum yataga kaymaya basladi hadi iyi geceler optum hepinizi seviyommmm kocamannnnn

Bende cıkıyorum kızlar bende 6'da kalkıyorum.Eşime,kendime kahvaltı,giyin,makyaj anca yetişiyorum :))) hepinize iyi geceler.Öptüm hepinizi.

Daha once soledim bu kadar uzun surmez di diye ne olur bi uzmana goguse git sen en kisa vadede

sağolun kızlar iyi geceler

hanife. Sen benden az yemissin canim ,kocaman durum yedim birde 2 tane kestane sekeri vardi unuttum yazmayi,15 dakka kostum simdi,
Ilknur
Evet canim baya bakindim gelmedin,yarin 2.30da gun 5gibi donerim bi sekilde dengeliycem artik,persembede gunduz giderim plan deg4smezse
DIDEM
zayif olmusmuyum canim,senin menu guzel iyi gidiyorsun
EDA
Canim bizi unutmaman cok guzel,gonlune gore bulursun ins bir ev

canım boydan koysaydın daha güzel görünürdü burdan yüzün görünüyo sadece maşallah nazar değmesin sanada bebişede

ben hiç iyi gitmiyorum canım ya 59u gördüm geri 61 oldum hep böyle oluyo bi türlü hedefe ulaşamıyorum şimdide hastalık çıktı

hep başa dönüyorum bıktım artık

hanife. Sen benden az yemissin canim ,kocaman durum yedim birde 2 tane kestane sekeri vardi unuttum yazmayi,15 dakka kostum simdi,
Ilknur
Evet canim baya bakindim gelmedin,yarin 2.30da gun 5gibi donerim bi sekilde dengeliycem artik,persembede gunduz giderim plan deg4smezse
DIDEM
zayif olmusmuyum canim,senin menu guzel iyi gidiyorsun
EDA
Canim bizi unutmaman cok guzel,gonlune gore bulursun ins bir ev

canım boydan koysaydın daha güzel görünürdü burdan yüzün görünüyo sadece maşallah nazar değmesin sanada bebişede

ben hiç iyi gitmiyorum canım ya 59u gördüm geri 61 oldum hep böyle oluyo bi türlü hedefe ulaşamıyorum şimdide hastalık çıktı

hep başa dönüyorum bıktım artık

bunu faceye koymustuk,telefondan direk konulmuyo galiba,bilgisayarda sorunlu yarin faceye eklm bida,canim sen once su negatif dusunceni degistirmelisin gene ayni olacak diye dusunursen gercekten oyle olur

bunu faceye koymustuk,telefondan direk konulmuyo galiba,bilgisayarda sorunlu yarin faceye eklm bida,canim sen once su negatif dusunceni degistirmelisin gene ayni olacak diye dusunursen gercekten oyle olur

soyadını bileydim bakardım faceden canım aman düşünsemde düşünmesemde hep aynı oluyo

soyadını bileydim bakardım faceden canım aman düşünsemde düşünmesemde hep aynı oluyo

Burada eklerim de o raya koymak pek istemhyorum e oraya koymadanda nasi yaparimki baska bilemedim. . Canim bak gene ayni diyorsun hadiama olumlu dusun 2haftaya hedefe ulasalim senle anlastikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…