• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

oh hepinizi yakalıdım. artık bahane bitti kızlar konsantre oluyoz hepimiz ben de dahil.
derya spor insanı mütiş motive edip enerji veriyor tam gaz devam canım beraber incez 80-70 lerin altına okey
sadece kilo vermeyi düşün hamilelik süpriz gelsin. yanlız dengeli beslenme için aralarını yapmanı önemle tavsiye ederim canım
gülcan detoks yapalım şu kaçamaklar bi gitsin canım ne dersin

süper olur neslihan..inşallah ineceğiz canım beraberce..
detoks gününü bildirin ben de katılıcam..

Cengelkoy ne canim ,menu dedigmiz gibi az olmus ,bende bugun oyle yapacam

Uslu dursa sukretcem de,su aralar kesif pesinde cadh.m

salatalık canım napim canım az olması gerekiyordu artılardan kurtulmak lazım değilmi..
oy yerim ben onu yapsın bakalım keşfini cadı maşallah ona böyle böyle öğrenecek herşeyi ben kızıma yürüteç bile almadım serbest bıraktım öyle öyle öğrendi..

canım bu şişkinlik yürüyüşten sonramı oldu öncemi eğer yürüyüşten sonra olduysa spora başladığın zaman bir şişkinlik oluyor zaten sonra geçiyor ama eğer ondan öncede varsa yediğin bişeyler yada havalar ısındı ondanda olmuş olabilir sana tek önerim yeşilçay içmen ve bol su bugün 2 bardak yeşilçay iç yada adaçayı iç oda iyi geliyor eda onu kullanıyordu adetmi oldun sen..

sonra oldu ama sabah ta tartıldığımda şok oldum yani..ben en iyisi cumadan cumaya tarılayım..yoksa moralim bozuluyor..
regl bitti..hatta yumurtlama günüm yaklaştı:)))
yeşil çayı denicem canım:)

canım sütlü türk kahvesine yarım çay kaşığı kahve atsan yetiyor.. işden sonra yediklerin bişey yapmaz canım..
Canim ben buyuk kupaya iki tatli kasigi koydum...ama mahvetti beni..

günaydın fısıtk kızlaaaarr nasılsınız bakalım dün akşam kızı uyuturken bende erkenden yatmışım saat 8 de mışıl mışıl uykuya gitmişim baya güzel uyudum kaç günün yorgunluğu vardı zaten üzerimde dünki menümü de yazim akam yazacaktım malum durumdan dolayı yazamadım..

sabah
2 dili t.b.ekmeği
beyaz peynir
zeytin
1 haşlama yumurta
azıcık sucuk

ara
koca bir bardak ayran

ara
2 çengelköy

akşam
patlıcan kırmızı biber közlemesi yoğurtlu
1 bardak ayran

ara
kayısı

2 litre su 1 yeşilçay..
Menu guzel canim...ohh dinlenmissin guzelce...

Gunaydin lar,kizlar kizimla esime kahvalti yaptirdim ben yemedim canim istemiyor biraz mutfagi topladim simdi de kizi uyutucam ,canim sikkin esime evde dur diyorum bir is bulup gitti gene ,neyse bugun gun var vakit gecer ev iside var arka balkon temizlencek tabi kizimla nasil yapacaksam
Aman ev isi bitmez canim ya yaptikca cogalan tek seymis:)

Ben yarin uygunum ayran veya corba detoksuna kizlar kimler yapiyor
Sen yapiyorsan ben de bir kere yapsam bir sey olmaz heralde...ben de yapayim yarin...

salatalık canım napim canım az olması gerekiyordu artılardan kurtulmak lazım değilmi..
oy yerim ben onu yapsın bakalım keşfini cadı maşallah ona böyle böyle öğrenecek herşeyi ben kızıma yürüteç bile almadım serbest bıraktım öyle öyle öğrendi..

Ben de almadim zatrn erkek cocuklarina onermiyor doktor...ama belim koptu bu donemde:)

ana kralice:-)

Ilknur ben aldim yurutec cok hosuna gitmisti.ama daha yurumuyo baska faydasi olmadi,ben yarin evdeym kizla yalniziz corba detoksu nasildi canim

sonra oldu ama sabah ta tartıldığımda şok oldum yani..ben en iyisi cumadan cumaya tarılayım..yoksa moralim bozuluyor..

Canim hamilelik istedigin icin adacayi icme istersen...hatta yesilcaa da izin vermemisti benim doktorum...sokturucu ozelligi olan hicbir sey yiyip icmeme izin vermemisti...maydonoz da dahil...aklinda olsun...

hmm o zaman adaçayı içme canım yeşilçayı iç ama syu ihmal etme oldumu yarın detoks yaparsan fazlalıkları atarsın ödem tutmuş bişeyler sana..

Sen yapiyorsan ben de bir kere yapsam bir sey olmaz heralde...ben de yapayim yarin...

Ben de almadim zatrn erkek cocuklarina onermiyor doktor...ama belim koptu bu donemde:)

canım çok koymuşsun ben ben büyük kahve fincanına 1 çay kaşığı ekliyorum çok güzel oluyor birde böyle dene 1 çay kaşığı kupaya yeter tadı güzel olur dene bi..

Ac karnami ictin canim oyleysede dokunur,tamam yarin sen ben derya.neslihan ,ilknurda olabilir yapalim

ben uygunum ben de yapıcam..nasıl yapoacaksın gülcan..yazarsan sevinirim..
canım ayrca özel bişey sorucam sana ..senin eşin de mi asker:)

Tamam canim yapalim karar verelim hangisini yapaca4miza,esimde bende saglik sektorundeyiz canim askeriyede zor,sen calisiyormuydun?

Ilknur ben aldim yurutec cok hosuna gitmisti.ama daha yurumuyo baska faydasi olmadi,ben yarin evdeym kizla yalniziz corba detoksu nasildi canim
sıkılıyor artık ortalıkları karıştırmak istiyor ondan cancazım.. çorba detoksunu bilmiyorum canım neslihan biliyor onu..
sabah normal kahvaltımı yapıcam sanırım dimi..
evet canım 1 dilim ekmek domates salatalık 1 yumurta zeytin peynir sonrada 2 saatte bir detoksu içiyorsun.. canım yeşilçayı 1 bardak iç oldumu suyuda ihmal etme..

sıkılıyor artık ortalıkları karıştırmak istiyor ondan cancazım.. çorba detoksunu bilmiyorum canım neslihan biliyor onu..

evet canım 1 dilim ekmek domates salatalık 1 yumurta zeytin peynir sonrada 2 saatte bir detoksu içiyorsun.. canım yeşilçayı 1 bardak iç oldumu suyuda ihmal etme..

neslihana sordum ama unuttu galiba neyse ben bildiiğim ayran detoksu yapayım ozaman,,evet herseyi ögrenmek istiyor artık yeni yeni şeyler görüyoruz cok mutlu oluyorum,dün kahvaltıda biraz azarlar gibi oldum basladı dudak büzmeye kıyamam yavruma anlıyor artık herseyi

tamamdır canım:))1 bardağı geçirmemek lazım..
bişey sorcam ben işte olacağım için çorba yerine cacık yapsam daha kolay gelir bana..nasıl sizce..

i cay kasıgıda cok az olmazmı kız ilknur ben 1 tatlı kasıgı küçük fincana yapıyorum iyi oluyor..dün damla sakızlı almıs esim denedim cok güzelmiş ayy canım cektii

bişey sorcam ben işte olacağım için çorba yerine cacık yapsam daha kolay gelir bana..nasıl sizce..

corbayı bilmiyorumda ayran detoksuda cacık gibi birsey zaten,1.5 litre tuzsuz ayrana.4 yk haslanmıs mercimek,4 yk haaşl. nohut,4 yk haslama bulgur,2 rendelenmiş salatalık baharat katıp kahvaltıdan 2 satt sonra baslıyon içmeye 2 saate bir en gec 8 yada 9 da içecen sonuncuyu

Ac karnami ictin canim oyleysede dokunur,tamam yarin sen ben derya.neslihan ,ilknurda olabilir yapalim

Tamam canim yapalim karar verelim hangisini yapaca4miza,esimde bende saglik sektorundeyiz canim askeriyede zor,sen calisiyormuydun?

evet canım..öğretmenim ben..askerlikte zor..ısparta deyince direkt askerler akla geliyor..kardeşim asker..orada eğitime gidiyorlar..kursa falan..astsubay..ordan aklıma geldi..

neslihana sordum ama unuttu galiba neyse ben bildiiğim ayran detoksu yapayım ozaman,,evet herseyi ögrenmek istiyor artık yeni yeni şeyler görüyoruz cok mutlu oluyorum,dün kahvaltıda biraz azarlar gibi oldum basladı dudak büzmeye kıyamam yavruma anlıyor artık herseyi
tamam öyle yap canım hem sıcaklarda iyi gelir hemde sütünü arttırır bol sulu oh.. maşallah minnak kızımıza..
canım gülcanın tarifine göre yap ayran detoksu daha güzel..
i cay kasıgıda cok az olmazmı kız ilknur ben 1 tatlı kasıgı küçük fincana yapıyorum iyi oluyor..dün damla sakızlı almıs esim denedim cok güzelmiş ayy canım cektii
yok cancazım tam geliyor güzel oluyor fazla koyunca acı oluyor ben şekersiz içiyorum sen şeker katıyormusun bekide ondan acı olmuyordur..
corbayı bilmiyorumda ayran detoksuda cacık gibi birsey zaten,1.5 litre tuzsuz ayrana.4 yk haslanmıs mercimek,4 yk haaşl. nohut,4 yk haslama bulgur,2 rendelenmiş salatalık baharat katıp kahvaltıdan 2 satt sonra baslıyon içmeye 2 saate bir en gec 8 yada 9 da içecen sonuncuyu
:40::40::40::40::40::40::40:

Back