hiç toparlanmadı dahada kötüye gidiyo geceleri öksürük başladı hiç uyutmuyo çok fena ilaçlar bitsin öyle gidiyim diyorum bekleyim
1haftayi gectimi cigere inmedi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç toparlanmadı dahada kötüye gidiyo geceleri öksürük başladı hiç uyutmuyo çok fena ilaçlar bitsin öyle gidiyim diyorum bekleyim
Burada eklerim de o raya koymak pek istemhyorum e oraya koymadanda nasi yaparimki baska bilemedim. . Canim bak gene ayni diyorsun hadiama olumlu dusun 2haftaya hedefe ulasalim senle anlastikmi
1haftayi gectimi cigere inmedi insallah
Edacim gonlune gore olsun her sey...
Didemcim bir an once iyilesirsin insallah..
Gulcancim ben cok yiyorum yaa..
Eve gelince.bir kase corba ve bir dilim ekmek daha yedim..
Neslihancim iyi uykular yatin gorusuruz
ana kralice
Edacim gonlune gore olsun her sey...
Didemcim bir an once iyilesirsin insallah..
Gulcancim ben cok yiyorum yaa..
Eve gelince.bir kase corba ve bir dilim ekmek daha yedim..
Neslihancim iyi uykular yatin gorusuruz
ana kralice
nasıl yani oraya koymadan faceyemi bilgisayarında resim yokmu oradan seçip koyuyosun
aslında haklısın canım hiç bozmadan en fazla 15 gün tutsamm kendimi ulaşırım hedefe ama olmuyo işte okadar kilo verdim
27 kiloyu veren ben şu bi kaç kiloyu veremiyorum çok acayip
1 haftamı 10 günü geçti sanırım ciğere inmedi derken kızlar bugün iyi korkuttunuz beni
boğazım ve göğsümden geliyo kokuya karşı daha çok
Daha kotusu pnomoni bronsit canim,akcigerlere demek istedim dikkat et kendine .. benim bilgirayar hicbirsey yukleyemiyom baglantiyerleri arizali,bu fotoyu faceye koyduk bilgisaya indirip ekledim,faceyede telefondan ekledik boyle kasisik,sen once bi toparlan da gider 2.3kilo
Didem secil nerelerde bilmiyorum m .ben yatiyim kiz sabah anni diye bagirinca gozumu acmam zor oluyo hadi iyi geceler camim ALlah rahatlik versin sanada misil mishl uyu
Canim bugunden sonra yemeyecegim zaten..sondu sabah yedigim..esime soyleyeyim de bitirsin:)
Bugun sutlu kahve yaptim ilk kez...kahveyi cok koydum heralde..carpinti yapti...nefesim daraliyor ictigimden beri...
Menumu yazayim..
Sabah..domates salatalik biber..1 dilim peynir...2 dilim cavdar ekmegi...
Ara..2 tatli kasigi cikolata..
Ara..bir kupa sutlu kahve..15 leblebi...
Aksam..5te yedim..bir kase mercimek corbasi..bir dilim ekmek...
Simdi ise gidiyorum..geldigimde ac olursam domates salatalik yogurt yiyecegim..birsey olmaz heralde degil mi...
ana kralice
İyi aksamlar hanımlar nasılsınız?878'den 920 sayfaya kadar tek tek okudum yorumları Ben cok iyiyim kızlar.İşte bayan personel cogunlukta oldugu için biraz problem var bu ara :)) onun dısında calışmak bana iyi geldi.Hafta sonları kv gitmeye devam ediyoruz hala. Kg hala 64 kg.Bu ara tek sıkıntım regl olamadım onun sıkıntısı ve gerginligi var üstümde.Şişkinlik yok bu ay ama belimde anlamsız bir agrı var.Bebek yok :))
Bugun sporumu yaptım geldim,dinleniyorum.....
Ddem cok gecmiş olsun canım.Epey sürdü senin hastalık.
Secil merak etmiş kızlar seni cok gecmiş olsun.Anne ilgisi cok farklı.Corbası....herseyi.Üzülme canım sporla 70 olursun,önce saglık.
Gülcan sen bebiş oldugu halde cok iyi kg verdin canım.55 olmaman için bir neden yok.Sanada gecmiş olsun ve basın sagolsun canım.
Hanife bebişin dişleri seni yordu canım.Cok gecmiş olsun.Basın sagolsun canım....Senin tek dezavantajın bütün aksam ders anlatıp,yorulup eve gelip gec saatte yemek yemen canım.Ac kalsan olmaz,cok yesen oda olmaz.
Deryalimm sürekli takip edersen sen kazanırsın canım.kızlara kulak ver!!!Kafanıfa bebişe takma.Stres olursa bebek zor olur canım.1.olduguna göre problem yok.Stres yapma canım.Allah iyi zamanda nasip etsin.
Sekeda ogluşunu hayırlısıyla al tatlım verirsin kg hic merak etme.
Neslihan sana coooook kızdım bu sigarada nerden cıktı şimdi.Stres,sinirden basladım desen aklım alcaktı ama keyiften sigara mı içilir hiç????Bilinç altında biriktirdigin birsey yoksa tabi...!!!!Seni o kadar aktar baskanı yaptık nesli valla bırak o sigarayı hem kendine hem cocuklarına iyi birsey yap canım.onlarada kötü örnek olma.Ne kadar evdekilet bilmesede kokudan anlar içmeyen....Hem sen kacamaklara baslamışın yine.Yaz geldi fıstık.....Badileri düşün!!!!!
İLKnur evi mis yaptın valla,babana cok gecmiş olsun canım.allah şifa versin.Kızları bos bırakma kızz sen baska topiklerde,kızlar burda.....seni bekler tatlım.
...........kızlar 21:45 cayına gelin hadi bakalım.
günaydın fısıtk kızlaaaarr nasılsınız bakalım dün akşam kızı uyuturken bende erkenden yatmışım saat 8 de mışıl mışıl uykuya gitmişim baya güzel uyudum kaç günün yorgunluğu vardı zaten üzerimde dünki menümü de yazim akam yazacaktım malum durumdan dolayı yazamadım..
sabah
2 dili t.b.ekmeği
beyaz peynir
zeytin
1 haşlama yumurta
azıcık sucuk
ara
koca bir bardak ayran
ara
2 çengelköy
akşam
patlıcan kırmızı biber közlemesi yoğurtlu
1 bardak ayran
ara
kayısı
2 litre su 1 yeşilçay..
Gunaydin lar,kizlar kizimla esime kahvalti yaptirdim ben yemedim canim istemiyor biraz mutfagi topladim simdi de kizi uyutucam ,canim sikkin esime evde dur diyorum bir is bulup gitti gene ,neyse bugun gun var vakit gecer ev iside var arka balkon temizlencek tabi kizimla nasil yapacaksam
günaydın fısıtk kızlaaaarr nasılsınız bakalım dün akşam kızı uyuturken bende erkenden yatmışım saat 8 de mışıl mışıl uykuya gitmişim baya güzel uyudum kaç günün yorgunluğu vardı zaten üzerimde dünki menümü de yazim akam yazacaktım malum durumdan dolayı yazamadım..
sabah
2 dili t.b.ekmeği
beyaz peynir
zeytin
1 haşlama yumurta
azıcık sucuk
ara
koca bir bardak ayran
ara
2 çengelköy
akşam
patlıcan kırmızı biber közlemesi yoğurtlu
1 bardak ayran
ara
kayısı
2 litre su 1 yeşilçay..
canım merak etme serra sana yardım eder çabucacık yaparsın temizliğini )
günaydın arkadaşlar..ilknur seni bulduğum iyi oldu..ya ben de şişkinlik var..dikkat ediyorum yediklerime ama dün sabahtan bile fala çıktım bu sabah..aslında ilk haftalar daha hızlı veriliyor ama ..ben de olmadı..dün 7 km yürüdüm üstelik offf..ne yapcam yaaa..