"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?

canım şimdi yazığı cevaplara batım şu son iki gün gelmemiş ondan önce hep yazmış şu son iki gün zaten birçoğumuz da doğru katılım yapmadık bugün gelip bildirimni yaparsa bence listede olabilir..

Diger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.

İlknur canım neslihanda insülin direnci var o kadar gitmez.Hepimizden farklı bir durumu var.Sadece kacamak yok onaaaa bu hafta.Künefe yokkkkkk.
evet bahane yok kaçamak yok. en ufak kaçamağı hooop kapıyor bedenim.
ayşe tebrikler canım güzel eksilmişsin
Kızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?

eda fikrim yok canım benim. çok fazla geçmişi okuyamadım bu hafta o yuzden katılımlarına denk gelmedim.

Diger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.

ne sen istediğin kioya ulaştıktan sonra girmicekmisin birdaha olsun istediğin kiloya ulaşınca sohbetede olsa gelirsin değilmi yani yok öyle bıraıp gitmek.. hayırlsıı canım bakalım öteki kızlar ne dicekler..

Evet evet hoop alıyor kacamagı...İnsülin direnci var 2 gün üst üste sekerli beslendin sen seni !!!!Bu hafta yok.

Gircem tabi canım bırakırmıyım sizi bildirim yapmam.Sohbete burdayım tabi :))) sizler kg verene kadar buralardayım nasipse.Listeyi sen yap dedim diye kızmazlar insallah.Nedenini yazayımda sen ben yokken yeni gelenlere falan direk kuralları söylüyorsun,diger kızlarda söylüyor.. Tabi kızlarada haksızlık olmasın kim isterse o yapsın.

canım bencede bi doktora gidip durumunu anlat kaç gün gecti baksana benimde 3 gün falan gecti aynen evde patlamaya hazır bomba gibiydim birde evde çocuklar hastaydı ya iyice stres olmuştum

Benim 14 gün geçmiş canım ama ben ilaca bagliyorum inşallah ilactandir belirtileri var ama şişkinlik sıkıntı falan. Bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Oglusun sünnet olacakmış canım gözün aydın delikanlı oluyo.kac yaşında guzel kilo vermissin canım regle rağmen

Son düzenleme:

tamam buna sevindim.. aynen canım öteki kızlar ne dicekler bakalım hayırlsıı kim isterse o olsun..

Neslihanla,ayse hep calışıp hem nasıl yazıyor diyordum.İsteyince oluyormuş demek.Bir klavyeye,bir telefona ayy halim cok komik.Elim bir orda,bir burda.Bagımlılık yarattınız bende.Hadi diger kızlar nerdesiniz saat 11:00 gelin yapın bildirimi bu hafta bekletmedrn yapayım listeyi.

Benim için sakıncası yok canım İlknur yapsın daha iyi takip ediyo. Sende gel ayrica listeyi yapmasqnda destek ol bize

Benim 3 gün gectimi karnım davul oluyor secilim.Sinirden sarcak yer arıyorum,hicbirsey yokken tartısıyorum.Senin 14 gün gecmiş.Belirtilerin var zaten.Hafta basına kadar gelmezse gidersin.Yumurtlama oldu mu belirtilerin var mı?

valla oluyor dediğin gibi hele bildirim günü bi actın mı kapatamıyosun ben akşam daha zor giriyorum çocuklardan elimde tel oldumu istiyorlar

canım çok zor yaaa inşallah bir an önce olursun benim başım davul gibi oluyor boynum taşıyamıyor başımı resmen

valla oluyor dediğin gibi hele bildirim günü bi actın mı kapatamıyosun ben akşam daha zor giriyorum çocuklardan elimde tel oldumu istiyorlar

Ay sabah girdim telden hala burdayım.Klavyem iyi bu yüzden sıkıntı yasamadım calışırken,dr hastayı muayene ederken bende size cevap yazıyorum :))) Aksamları zor oluyor,eşim ilgi bekliyor telefonu pek alamıyorum.Kimle mesajlasıyorsun diyor :))
Kk ile....

canım bencede ilknur olabilir sıkı takip ediyor sonuçta ben kendim için söyliyim çok düzenli katılamıyorum ama başka yapmak isteyen olursa oda söylesin tabi

tamam buna sevindim.. aynen canım öteki kızlar ne dicekler bakalım hayırlsıı kim isterse o olsun..

Benim için sakıncası yok canım İlknur yapsın daha iyi takip ediyo. Sende gel ayrica listeyi yapmasqnda destek ol bize

kızlar arasında birini belirlesin benim çok yolum var ben aday bile değilim :) benim azara ihtiyacım var. bu hafta herkesten beni takip edip kızmasını istiyorum ne olur ya.kaçamağa izin vermeyin. bi an önce 79-80 i görmem lazım benim nisan sonu geldi daha aldığım yol ne ki. bu hafta en az 1,5 versem mayıs sonu belki görürüm 80-81 ben. ha gayret diyip kamçılayım bari kendimi napayım. :44: :44:

aynen çocuklar uyuyuncada bende öyle oluyor bende akşam zeynep ayagımda uyurken genelde size bildirim yapıp çıkıyorum odaya eşimin yanına geçince telefon cıssss ama haklılar zaten akşamdan akşama görüyoruz birbirimizi onda da tele yapışmak olmuyor o yapsa bende kızarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…