"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

yinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canım
günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisin
Kızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?
canım katılımlarına göre karar verin işte
Diger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.
hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilir
ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versin

canım bencede ilknur olabilir sıkı takip ediyor sonuçta ben kendim için söyliyim çok düzenli katılamıyorum ama başka yapmak isteyen olursa oda söylesin tabi

Takip cok iyi ilknurda.Eşi gündüz-gece vardiyalı calıştıgından katılımı aksam sabah iyi.Bu yüzden ilknur dedim.Yeni gelen üyelere ilk yorumları genelde ilknur yapıyor.Bu yüzden ilknur dedim...Benim icin fark etmez.Kimse kırılmasında!!!Siz karar verin benim oyum ilknurdan yana.Neslihanda eski listeleri bulup cıkamada cok iyi.

canım sen hele bi hedefine ulaşta sonra düşünürüz

Bende aksamları bu yüzden girmiyorum.Empati yapıyorum ben kıyameti koparırdım.Bazen mutfaktaki işi bıraktırıyor eşim.Gel otur zaten kac dk görüşüyoruz diye :)))
Neslihan sana bu hafta cok cok kızıyorum kacamakk yokkkkkkkkk.İstersen yaparsın,bunu en iyi sen biliyorsun .

canım 1 kilo güzel vermişsin tebrikler
biz dün yenimahlle devlet hast. arkadaş yaptırmıştı orayla görüştük ama 2 temmuza gün verdi vazgeçtik keçiörende bilgi tıp merkezinde vedat ali canoğlu galiba adamın adı ona yaptıracaz şu alis klamp diye bi yöntem var dikişsiz o yöntemi bulan doktormuş bakalım hayırlısı ama çok heyecanlanıyorum

kızlar bildirim yapmayan kaldımı. şu 11 kuralını sıkı tutatalım 11 de gelemeyen olursa 1 gün önce bildirsin. her halukarda cuma 11 de bildirim saati bitsin.çok gecikenler oluyor sanki.
bende sayfa açık arada sohbete takılıyorum heran kopabilirim kızlar

Canlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100

ana kralice

bildirimim

geçen hafta; 60.6

bu hafta; 59.6

giden; 1 kilo

canım sen hele bi hedefine ulaşta sonra düşünürüz

Ddem cok iyi cok güzel vermişsin canım bende + sandım.Sporlar senin güzel sonuclar vermiş.Tebrikler
Ben kendimi hedefe varmış hissediyorum artık.65 olunca toplamda 23 kg vermiş olucam.Kaldı 2 kg cuk.Listeyi benim dısımda biri yapsın ben bazen kv dolayısıyla giremiyorum sizleri bekletmemek icin sizlerden biri yaparsa daha iyi olur diye düşündüm.

Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100

ana kralice

Gülcan,beste,deryalim,asksn, yok kızlar.Gülcan belki bildirim yapamam demişti pc den dolayı.Diger kızlardan bilgim yok.Liste bekliyorum o zaman daha...Hanife tebrik tebrik ediyorum.Bak bizden korkunca nasıl güzel gidiyor.Saka bir yana canım tebrik ederim.

Son düzenleme:
tebrikler canım
seçil sanada tebrikler bende moralsiz olunca ++ oldun sandım aşk olsun benim yerimde değilsin en azından sanada tebrikler.
sağol canım
sağol canım bizde yazın yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı bizim buralardada özeller var keçiören uzakta
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100

ana kralice
tebrikler canım
sağol canım maşallah sanada 23 kilo sen bilirsin listeyide ilknur yapar ozaman

Kızlar sizlere bişey soracagım.Enginarı difrize koymak istiyorum canagını ve kendini ayrı ayrı nasıl koymalıyım?Kararmaması ve taze olması icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…