yinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canımGeçen hafta:74.6
Bu hafta:74
Giden:600 gr
Ölçülerim geçen haftaya göre göğüs 2 cm büyümüş bel 1 cm küçülmüş
Bugünkü ölçülerim
Göğüs:98
Bel:80
Basen:102
Ama kendimi davul gibi hissediyorum aşırı bi şişkinlik var.
günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisinkızlarrr günaydın herkese
benimkiler toparladı çok şükür ama şimdide oğlumun sünnet telaşı sardı dün evde değildik dün sünnet için iş çıkışı kontrole gittik ordanda eşimin abisine geçtik allah nasip ederse 17 mayısta sünnet olacak oğlum acayip heyecanlandım bakalım nasıl olacak
bildirim yapıyım
geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5
regl oldum o gerçekten baya etkiliyor
canım katılımlarına göre karar verin işteKızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?
hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilirDiger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.
ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versinBenim 14 gün geçmiş canım ama ben ilaca bagliyorum inşallah ilactandir belirtileri var ama şişkinlik sıkıntı falan. Bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Oglusun sünnet olacakmış canım gözün aydın delikanlı oluyo.kac yaşında guzel kilo vermissin canım regle rağmen
ben çıkıyorum fıstıklar sonra gene görüşürüz.. tekrar cümleten hayırlı cumalar..
canım bencede ilknur olabilir sıkı takip ediyor sonuçta ben kendim için söyliyim çok düzenli katılamıyorum ama başka yapmak isteyen olursa oda söylesin tabi
Takip cok iyi ilknurda.Eşi gündüz-gece vardiyalı calıştıgından katılımı aksam sabah iyi.Bu yüzden ilknur dedim.Yeni gelen üyelere ilk yorumları genelde ilknur yapıyor.Bu yüzden ilknur dedim...Benim icin fark etmez.Kimse kırılmasında!!!Siz karar verin benim oyum ilknurdan yana.Neslihanda eski listeleri bulup cıkamada cok iyi.
aynen çocuklar uyuyuncada bende öyle oluyor bende akşam zeynep ayagımda uyurken genelde size bildirim yapıp çıkıyorum odaya eşimin yanına geçince telefon cıssss ama haklılar zaten akşamdan akşama görüyoruz birbirimizi onda da tele yapışmak olmuyor o yapsa bende kızarım
kızlar arasında birini belirlesin benim çok yolum var ben aday bile değilim :)benim azara ihtiyacım var. bu hafta herkesten beni takip edip kızmasını istiyorum ne olur ya.kaçamağa izin vermeyin. bi an önce 79-80 i görmem lazım benim nisan sonu geldi daha aldığım yol ne ki. bu hafta en az 1,5 versem mayıs sonu belki görürüm 80-81 ben. ha gayret diyip kamçılayım bari kendimi napayım. :44: :44:
bildirimim
geçen hafta; 60.6
bu hafta; 59.6
giden; 1 kilo
yinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canım
günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisin
canım katılımlarına göre karar verin işte
hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilir
ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versin
Canlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100
ana kralice
bildirimim
geçen hafta; 60.6
bu hafta; 59.6
giden; 1 kilo
canım sen hele bi hedefine ulaşta sonra düşünürüz
kızlar bildirim yapmayan kaldımı. şu 11 kuralını sıkı tutatalım 11 de gelemeyen olursa 1 gün önce bildirsin. her halukarda cuma 11 de bildirim saati bitsin.çok gecikenler oluyor sanki.
bende sayfa açık arada sohbete takılıyorum heran kopabilirim kızlar
Canlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100
ana kralice
sağol canımtebrikler canım
seçil sanada tebrikler bende moralsiz olunca ++ oldun sandım aşk olsunbenim yerimde değilsin en azından sanada tebrikler.
sağol canım bizde yazın yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı bizim buralardada özeller var keçiören uzaktacanım 1 kilo güzel vermişsin tebrikler
biz dün yenimahlle devlet hast. arkadaş yaptırmıştı orayla görüştük ama 2 temmuza gün verdi vazgeçtik keçiörende bilgi tıp merkezinde vedat ali canoğlu galiba adamın adı ona yaptıracaz şu alis klamp diye bi yöntem var dikişsiz o yöntemi bulan doktormuş bakalım hayırlısı ama çok heyecanlanıyorum
tebrikler canımCanlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100
ana kralice
sağol canım maşallah sanada 23 kilo sen bilirsin listeyide ilknur yapar ozamanDdem cok iyi cok güzel vermişsin canım bende + sandım.Sporlar senin güzel sonuclar vermiş.Tebrikler
Ben kendimi hedefe varmış hissediyorum artık.65 olunca toplamda 23 kg vermiş olucam.Kaldı 2 kg cuk.Listeyi benim dısımda biri yapsın ben bazen kv dolayısıyla giremiyorum sizleri bekletmemek icin sizlerden biri yaparsa daha iyi olur diye düşündüm.
canlar ben çıkıyorum akşama görüsürüz
bildirimim
geçen hafta; 60.6
bu hafta; 59.6
giden; 1 kilo
Maşallah canım sana gayet iyi vermisin Tebrikler
sağol canım bende çıkıyorum kızlar oğlum acıkmış karnını doyuruyum
liste daha yok heralde herkes yapmadı bildirimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?