• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

geçen hafta ...85.4
bu hafta.........86,100
++++++++700 deyim kızlar vah bana yolun başında
ama haftaya sıkı tutacam işallah

canım bence senin hedefin haftaya toplam 1100 vermek olsun böyle olmaz sen daha yolun başındasın en azından 70 i görene kadar sıkı tutmalısın..

geçen hafta ...85.4
bu hafta.........86,100
++++++++700 deyim kızlar vah bana yolun başında
ama haftaya sıkı tutacam işallah

eda çalışmak sana yaradı valla hem fiziksel hem ruhsal tebrikler canım. bizi biraz azarla canım kız bağır kendimize gelelim
didem sen kilo veremesende görüntündeki değişiklik eminim fark edilir
seçil bende ne yazık ++dayım ilk kez ama sıkmadım canımı bu hafta rezalet beslendim. ama her gören aaa kilo vermek yaramış dedi ya bu hafta o bana yeter.aynada küçüldüğümü farkediyorum hem sıkılaştımda ben.eminim sende sıkılaşmışsındır.hadi yeni hafta hedef koyalım kendimize moralsiz ve ++ olanlar daha bi motivasyon ve gaz versin kızlar

Vah bana ah bana yook kızlar.Herkes beslenme seklini,vucudunu,kendini cok iyi tanıyor.Pes etmek,yılmak yoookk.Bakın katılım düşünce motivasyon azalıyor...
Neslihan evet canım bana calışmak cok iyi geldi.Görümcede geldi kg verdigimi görünce soook oldu.
Tartıda oynama olmasada giydiginiz kıyafetlerden anlıyorsunuz sıkılastıgınızı.Sizler önce sıkılasıp tartıya yansıtıyorsunuz...Moralinizi bozmayın.Hep söylüyorum,yine söylüyorum beni örnek alın kızlar.Hayalimsi bile dalga gecmişti :))) Bakın hedefe 2 kg kaldı.

evet canım 1 ayı geçti ölçülerimi alalı.. şu yürüyüş parkurundaki aletlerde çok işe yarıyor.. senin kaç oldu yazıcakmısın..

Yazdım canım. Bizde akşamları niyetleniyoruz gidelim diye eşimle Kağan futbol oynicaklar bende aletlerde calisicam.daha bir kere gidebildik bakalım düzene sokarsak 2 günde bir gideriz bana baya iyi olur

canım bence senin hedefin haftaya toplam 1100 vermek olsun böyle olmaz sen daha yolun başındasın en azından 70 i görene kadar sıkı tutmalısın..

İlknur canım neslihanda insülin direnci var o kadar gitmez.Hepimizden farklı bir durumu var.Sadece kacamak yok onaaaa bu hafta.Künefe yokkkkkk.

Geçen hafta:74.6
Bu hafta:74
Giden:600 gr
Ölçülerim geçen haftaya göre göğüs 2 cm büyümüş bel 1 cm küçülmüş
Bugünkü ölçülerim
Göğüs:98
Bel:80
Basen:102
Ama kendimi davul gibi hissediyorum aşırı bi şişkinlik var.

tebrikler canım 600 gr azmı güzel vermişsin regel olmamana rağmen.. göğüslerin büyümesinden anla ne kadar ödem oluştuğunu bence regel olduktan sonra ödem gidince o ölçülerde aşşağı inecek bi geleydi şu regel rahatlıcan..

kızlarrr günaydın herkese

benimkiler toparladı çok şükür ama şimdide oğlumun sünnet telaşı sardı dün evde değildik dün sünnet için iş çıkışı kontrole gittik ordanda eşimin abisine geçtik allah nasip ederse 17 mayısta sünnet olacak oğlum acayip heyecanlandım bakalım nasıl olacak

bildirim yapıyım

geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5

regl oldum o gerçekten baya etkiliyor

Secil olur mu canımmmmmm.Sen bizim topigimizin neseli hatunusun canım.Duygu karmasası yasaman reglden (özel baska neden yoksa)regl olunca gitcek hepsi.Sen ne güzel kg verdin,vücudun sıkılastı,eşinin herkesin dikkatini daha cok ceker oldun.Sen kg işini basardın,azcık kaldı kg....
Ddem kolay gelsin canım.

Saol canım ya iyiki varsınız valla keyfim yerine geldi ben bu gazla bütün evi temizlerim sonrada yemegimi yapar oğluşumu okuldan aldıktan sonrada yururum kosu bandında:10::34:

Yazdım canım. Bizde akşamları niyetleniyoruz gidelim diye eşimle Kağan futbol oynicaklar bende aletlerde calisicam.daha bir kere gidebildik bakalım düzene sokarsak 2 günde bir gideriz bana baya iyi olur
akşamları spor yapması daha etkili oluyor dün gidemedik çok yorulmuştuk ama bugün gideriz herhalde..
İlknur canım neslihanda insülin direnci var o kadar gitmez.Hepimizden farklı bir durumu var.Sadece kacamak yok onaaaa bu hafta.Künefe yokkkkkk.
hayırlsıı artık kilo almasında gram gram da olsa verirse iyi olur bu hafta künefeler kaçamaklar hurraaa gitti neslihanda değilmi NESLİHAN :20:

benimkiler toparladı çok şükür ama şimdide oğlumun sünnet telaşı sardı dün evde değildik dün sünnet için iş çıkışı kontrole gittik ordanda eşimin abisine geçtik allah nasip ederse 17 mayısta sünnet olacak oğlum acayip heyecanlandım bakalım nasıl olacak

bildirim yapıyım

geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5

hayırlı olsun canım demek artık erkek adam olacak hayırlısıyla olsun bitsin..
bu arada tebrikler regele rağmen çok güzel kilo vermişsin :46::46::46::46::nazar::nazar:

Bugünkü ölçülerim

Canım tebrik ederim bak şişkinlige ragmen - desin.Regl olunca hoop gitcek.
İlknur baya incelmişsin.Parkurdaki aletler cok cok iyi sıkılastırıyor.

tebrikler canım 600 gr azmı güzel vermişsin regel olmamana rağmen.. göğüslerin büyümesinden anla ne kadar ödem oluştuğunu bence regel olduktan sonra ödem gidince o ölçülerde aşşağı inecek bi geleydi şu regel rahatlıcan..

Yok canım az değil tabiki ben 100 gram için bile sevinirim sonuçta kiko kaybı. Ama 73.4 ü görmüştüm bi ara şimdi 74 leri görünce keyfim kaçtı. Napalım metabolizma bana oyun oynuyo.bende regl olunca bütün siskinligimi atarım diye düşünüyorum rahatlarim

Az kalmış canım 2 kilo en geç 2-3 haftada verirsin hedefini dusurucek misin yoksa 65 yeterli mi
Bilmiyorum sanki bu ara regl olucam gibi şişkinliğim çok fazla özellikle göğüslerim bur hafta daha beklicem gelmezse giderim doktora

canım bencede bi doktora gidip durumunu anlat kaç gün gecti baksana benimde 3 gün falan gecti aynen evde patlamaya hazır bomba gibiydim birde evde çocuklar hastaydı ya iyice stres olmuştum

Yok canım az değil tabiki ben 100 gram için bile sevinirim sonuçta kiko kaybı. Ama 73.4 ü görmüştüm bi ara şimdi 74 leri görünce keyfim kaçtı. Napalım metabolizma bana oyun oynuyo.bende regl olunca bütün siskinligimi atarım diye düşünüyorum rahatlarim

aynen öyle regel olunca hepsi gidicek moral bozukluğuda tartıda kiloda yükselişi yapıyor bende mesela dün bıraz kaçamaklarım oldu ama kafama takmadım bu hafta hep aynı kilodaydım bugünde aynı kiloda çıktım takmamak lazım ama senin durumun çok farklı şuan onun için regel olmanı bekliez başka aresi yok sende rahat ol..

bildirim yapıyım

geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5

eda maşallah sana canım:nazar::nazar:

Tesekkür ederim canım....
İyi olmalarına cok sevindim kuzucukların.
Ayy sünnet mi olcak oglusun.Heyecan olmaz mı hic?Anne icin sünnet,askerlik,damatlık....cok baska bir duygu.
Allah gönlünüze göre versin sekerim...
Senide tebrik ederim canım.Gitsin kg.Ohhh.Mayısa kadar sana daha cok dikkat ediyoruzzz...

Bugünkü ölçülerim

canım regl olunca hepsi gider canım nasıl rahatlarsın bi olsaydın artık

hayırlı cumalar fıstık hatunlar nasılsınız bakalıma..

bildirim yapıcam ama bu hafta kilo verememişim ama inceldim yağdan gitti herhalde.. spor felanda yaptım ama hiç takmıyorum haftaya tartıda belli eder sanırım kendini..

bildirim

geçen hafta 70,500

bu hafta 70,500

ölçülerim

göğüs 96
bel 77
basen 95

önceki ölçümü bulamadım ama seçille hemen hemen aynıydık sanırım yada geriye bi dönüş yapmam gerekecek

ilknur sen baya bi sıklılaştın ne güzel kıyafetlerimde bol geliyor demişssin nasıl mutlusundur:nazar::nazar:

Back