yinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canımGeçen hafta:74.6
Bu hafta:74
Giden:600 gr
Ölçülerim geçen haftaya göre göğüs 2 cm büyümüş bel 1 cm küçülmüş
Bugünkü ölçülerim
Göğüs:98
Bel:80
Basen:102
Ama kendimi davul gibi hissediyorum aşırı bi şişkinlik var.
günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisinkızlarrr günaydın herkese
benimkiler toparladı çok şükür ama şimdide oğlumun sünnet telaşı sardı dün evde değildik dün sünnet için iş çıkışı kontrole gittik ordanda eşimin abisine geçtik allah nasip ederse 17 mayısta sünnet olacak oğlum acayip heyecanlandım bakalım nasıl olacak
bildirim yapıyım
geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5
regl oldum o gerçekten baya etkiliyor
canım katılımlarına göre karar verin işteKızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?
hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilirDiger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.
ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versinBenim 14 gün geçmiş canım ama ben ilaca bagliyorum inşallah ilactandir belirtileri var ama şişkinlik sıkıntı falan. Bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Oglusun sünnet olacakmış canım gözün aydın delikanlı oluyo.kac yaşında guzel kilo vermissin canım regle rağmen