- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Kızlar deryalim listede,asksn listeye dahil mi sizce?
canım asksn bildirim yaptımı gerçi daha 11 olmadı saat ama bilemiyorum kararsızım bi geçmişe bakmam gerekiyor sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım şimdi yazığı cevaplara batım şu son iki gün gelmemiş ondan önce hep yazmış şu son iki gün zaten birçoğumuz da doğru katılım yapmadık bugün gelip bildirimni yaparsa bence listede olabilir..
evet bahane yok kaçamak yok. en ufak kaçamağı hooop kapıyor bedenim.İlknur canım neslihanda insülin direnci var o kadar gitmez.Hepimizden farklı bir durumu var.Sadece kacamak yok onaaaa bu hafta.Künefe yokkkkkk.
ayşe tebrikler canım güzel eksilmişsinkızlarrr günaydın herkese
benimkiler toparladı çok şükür ama şimdide oğlumun sünnet telaşı sardı dün evde değildik dün sünnet için iş çıkışı kontrole gittik ordanda eşimin abisine geçtik allah nasip ederse 17 mayısta sünnet olacak oğlum acayip heyecanlandım bakalım nasıl olacak
bildirim yapıyım
geçen hafta 67.4
bu hafta 66.5
regl oldum o gerçekten baya etkiliyor
Diger kızlar sizce??İlknur kız ben hedefe ulasınca topik bası sen ol canım.Listeyi sen yaparsın?Takip süper.Yada aranızda oylamayla belirlersiniz.
evet bahane yok kaçamak yok. en ufak kaçamağı hooop kapıyor bedenim.
ayşe tebrikler canım güzel eksilmişsin
eda fikrim yok canım benim. çok fazla geçmişi okuyamadım bu hafta o yuzden katılımlarına denk gelmedim.
ne sen istediğin kioya ulaştıktan sonra girmicekmisin birdaha olsun istediğin kiloya ulaşınca sohbetede olsa gelirsin değilmi yani yok öyle bıraıp gitmek.. hayırlsıı canım bakalım öteki kızlar ne dicekler..
canım bencede bi doktora gidip durumunu anlat kaç gün gecti baksana benimde 3 gün falan gecti aynen evde patlamaya hazır bomba gibiydim birde evde çocuklar hastaydı ya iyice stres olmuştum
Gircem tabi canım bırakırmıyım sizi bildirim yapmam.Sohbete burdayım tabi :))) sizler kg verene kadar buralardayım nasipse.Listeyi sen yap dedim diye kızmazlar insallah.Nedenini yazayımda sen ben yokken yeni gelenlere falan direk kuralları söylüyorsun,diger kızlarda söylüyor.. Tabi kızlarada haksızlık olmasın kim isterse o yapsın.
Gircem tabi canım bırakırmıyım sizi bildirim yapmam.Sohbete burdayım tabi :))) sizler kg verene kadar buralardayım nasipse.Listeyi sen yap dedim diye kızmazlar insallah.Nedenini yazayımda sen ben yokken yeni gelenlere falan direk kuralları söylüyorsun,diger kızlarda söylüyor.. Tabi kızlarada haksızlık olmasın kim isterse o yapsın.
Benim 14 gün geçmiş canım ama ben ilaca bagliyorum inşallah ilactandir belirtileri var ama şişkinlik sıkıntı falan. Bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Oglusun sünnet olacakmış canım gözün aydın delikanlı oluyo.kac yaşında guzel kilo vermissin canım regle rağmen
Neslihanla,ayse hep calışıp hem nasıl yazıyor diyordum.İsteyince oluyormuş demek.Bir klavyeye,bir telefona ayy halim cok komik.Elim bir orda,bir burda.Bagımlılık yarattınız bende.Hadi diger kızlar nerdesiniz saat 11:00 gelin yapın bildirimi bu hafta bekletmedrn yapayım listeyi.
Benim için sakıncası yok canım İlknur yapsın daha iyi takip ediyo. Sende gel ayrica listeyi yapmasqnda destek ol bize
Benim 14 gün geçmiş canım ama ben ilaca bagliyorum inşallah ilactandir belirtileri var ama şişkinlik sıkıntı falan. Bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Oglusun sünnet olacakmış canım gözün aydın delikanlı oluyo.kac yaşında guzel kilo vermissin canım regle rağmen
valla oluyor dediğin gibi hele bildirim günü bi actın mı kapatamıyosun ben akşam daha zor giriyorum çocuklardan elimde tel oldumu istiyorlar
ne sen istediğin kioya ulaştıktan sonra girmicekmisin birdaha olsun istediğin kiloya ulaşınca sohbetede olsa gelirsin değilmi yani yok öyle bıraıp gitmek.. hayırlsıı canım bakalım öteki kızlar ne dicekler..
tamam buna sevindim.. aynen canım öteki kızlar ne dicekler bakalım hayırlsıı kim isterse o olsun..
Neslihanla,ayse hep calışıp hem nasıl yazıyor diyordum.İsteyince oluyormuş demek.Bir klavyeye,bir telefona ayy halim cok komik.Elim bir orda,bir burda.Bagımlılık yarattınız bende.Hadi diger kızlar nerdesiniz saat 11:00 gelin yapın bildirimi bu hafta bekletmedrn yapayım listeyi.
Benim için sakıncası yok canım İlknur yapsın daha iyi takip ediyo. Sende gel ayrica listeyi yapmasqnda destek ol bize
Ay sabah girdim telden hala burdayım.Klavyem iyi bu yüzden sıkıntı yasamadım calışırken,dr hastayı muayene ederken bende size cevap yazıyorum :))) Aksamları zor oluyor,eşim ilgi bekliyor telefonu pek alamıyorum.Kimle mesajlasıyorsun diyor :))
Kk ile....