senin adına çok sevindim canımhayırlı günler kızlar nasılsınız bugün çocukları sinemaya götürdük ancak eve gelebildim sabahdan bu saate kadar dışarıdaydık sabha kahvaltım güzel başladı 2 dilm ekmek tost makinasında kızarmış beyaz peynir salam 1 yumurta salatalık çizik zeytin olarak öğlen çocukları fastfood yedirdik bende yedim nugget menü aldım ayranlı birde sütlü kahve çikolatalı çubuklardan yedim yanında .. daha bişey yemem ama suyumu içmedim bu sorun yapar bende büyük ihtimal su topalar vücüt ama biliyormusunuz bu hafta ben baya bi sıkılaştım sporlar çok işe yarıyor pantolonlar bollaşmaya başladı sonra bi siyah pantolonum vardı bugün onu giydim birde gömleğim vardı o bile ne kadar güzel oldu üzerime hiç yapışmadı cuk diye oldu rahat çok sevindim zaten bende anlamıyordum kaç gündür tartıda oynama olmamıştı ama sıkılaşmışım buna çok sevindim.. tartıda oynamama sebeplerinden biride wc ye çıkamamamdı kaç gündür belki şu fastfood işe yarar birde şu ara 23 nisan felan dikkat etsemde düzen bozulunca böyle oluyor herşeyin vakti oynuyor ister istemez..
baya yazmışım fark etmeden eee sizler nasılsınız naptınız bakalaım..
çok geçmiş olsun canımkızlar merhaba..günlerdir giremiyorum..hastanelerdeyim..oğlum çok hasta..öğlen çıkardık..aklıma geldi..nasılsınız.liste dışımıyım.oğlum hasta olduğu için yarından sonrada yatlılı misafirlerim gelecek.çok sık giremicem.ama vermeye başlamıştım.çok üzgünüm.liste dışı bırakmayım lütfen..
seçilcim bugün nasılsınOkıyım canım inşallah iyi gelir.bugun sabahtan beri bi garibim canım bisey yapmak istemiyo canım içimden ağlamak geliyo falan böyle garip duygular içindeyim
evet canım karma yaptım ama nasıl terledim performansa gelince en iyi ben değilim tartıdaDidem bende 3-4 antrenmanı karıştırıp yaparım keyfimce . Çok zevkli oluyor. Mesela 15 dakka leslie tarzı 15 dk pilates te keyifli oluyor :). Yarın en iyi performansı senden bekliyorum spor beslenme iyiydi bu hafta valla tebrik ederim simdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seçil üzülme lütfen canım adet olunca ineceksin sıkma canını bak sen kaç kilolardan geldin buralaraHaklısın canım ama engel olamıyorum kendime yarına toparlarim inşallah. Resmen tıkandığımı hissediyorum ve kilolar gitmicek gibi geliyo ne zamandır bu kiloları görmemiştim ama daha çok kilo vermek istiyorum ama aksine alıyorum
bak işte tartıda oynama olmasa bile yağdan veriyosun ve bu daha sağlıklıAz önce bir pantolonumu denedim park br... dan aldığım 42 beden oda bol geliyo düğmesini açmadan çıkarttım sırf moral olsun diye denedim galiba tartı oynamasada sıkılaşma oluyo.eminim o pantalonun icinede giriceksin.bende 87 leri görmüştüm bi dönem sende bu azim oldukça 70leride görürsün 60larida inşallah canım
diyorumya ben üzülüyodum verememişim diye tartıda oynama olmuyodu diyetisyen seviniyodu yağdan vermişsin diye
çok tebrik ediyorum canımGecen hafta:67.9 kg
Bu hafta:67 kg
Fark:900 gr
günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız ben yürüyüş yapıyorum
Eda Tebrikler canım bak azmettin gidiyo kilocuklar maşallah sana
günaydsın canım iyiyim çok şükür biraz bacaklarım ağrıyoİlknur,ddem günaydın kızlar nasılsınız?