• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gunaydin kizlar masallah hepinize
EDA ben yapamiycam bildirim demistim koydeyim kac gundur canim haftaya yazarim kilomu muhtemelen artidayimdir

Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim

Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim

Tesekkür ederim canım.Kızlar hosuma giden bir cümleyi paylasmak istedim.Kilo verdim diye sevinmiyeceksiniz,kilo aldım diye üzülmüyeceksiniz...Kilo verdim deyip yerseniz tekrar kilo alırsınız,kilo nasılsa veremiyorum diye yerseniz daha daha cok kilo alırsınız...

Kızlar asksn kk ya bugun 11:05 girmiş,buraya mesajı yorumu yok topik dısı bu yüzden.Besteyi bekliyorum,deryalim misafirim var dedi.

tebrikler canım
seçil sanada tebrikler bende moralsiz olunca ++ oldun sandım aşk olsun :( benim yerimde değilsin en azından sanada tebrikler.
Yok canım artı değilim ama moral bozukluğu var işte 2-3 haftadir bir ileri bir geri bi de duygusal ni donemdeyim sanırım ama topladım kendimi yürüyüşlerimi yaptım mis gibi sabah kendime simit ismarladim.yediklerimi dengelemeye çalışıyorum canım. Bence sende diyetisyenin listesinin disina cikma canım farklı şeyler deneme çünkü listeyle gayet iyi gidiyosun ve iyi kilo veriyosun.kafana takma sakın haftaya fazlasıyla verirsin kilocuklar gider rahatlarsin.
Cevrendekilerden güzel sözler duyman çok güzel ama onların soylediklerine kanıp sakın kaçamak yapma.cunku ileride daha çok sasirticaksin cevrendekileri.

kızlar merhaba..günlerdir giremiyorum..hastanelerdeyim..oğlum çok hasta..öğlen çıkardık..aklıma geldi..nasılsınız.liste dışımıyım.oğlum hasta olduğu için yarından sonrada yatlılı misafirlerim gelecek.çok sık giremicem.ama vermeye başlamıştım.çok üzgünüm.liste dışı bırakmayım lütfen..:14::14::14:

günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..

teşekkürler canım..yarın yapayım bildirim..

Deryalim ne cok misafirin var?Yatılı misafir agırlamak zor kız....Bugun bildirim günü canım nerdesin?

Son düzenleme:
yinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canım

günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisin

canım katılımlarına göre karar verin işte

hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilir

ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versin
Saol canım teşekkür ederim :54:

Ziyaretciler tebrik ederim sizleride.Üyelerden daha dakiksiniz :))) Üye olupta,gizliden takipcileride unutmamak lazım tabi :))
..........
Bu yorumu yaptım 6 ziyaretci bir anda 2 ye düştü :)))

Son düzenleme:
Benim 3 gün gectimi karnım davul oluyor secilim.Sinirden sarcak yer arıyorum,hicbirsey yokken tartısıyorum.Senin 14 gün gecmiş.Belirtilerin var zaten.Hafta basına kadar gelmezse gidersin.Yumurtlama oldu mu belirtilerin var mı?

Aynen bende davulum canım eşimin canına okudum sabah.neyse öğlen geldi gönlünü aldım rahatladım biraz. Belirtileri var canım. Hafta sonuna olurum sanırım inşallah

Ziyaretciler tebrik ederim sizleride.Üyelerden daha dakiksiniz :))) Üye olupta,gizliden takipcileride unutmamak lazım tabi :))
..........
Bu yorumu yaptım 6 ziyaretci bir anda 2 ye düştü :)))
Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim:9:

Aynen bende davulum canım eşimin canına okudum sabah.neyse öğlen geldi gönlünü aldım rahatladım biraz. Belirtileri var canım. Hafta sonuna olurum sanırım inşallah

Ben cok geriliyorum öyle zamanlarda eşim alıştı ne dersem cevap vermiyor.Bende susuyorum zaten.Cok sudan sebeplerden cıkıyor öyle durumlarda...Ne yapalım kadınlara vermiş allah....Neyse ki gönlünü almışsın eşinin.Sevindim canım.Ayy inşallah olursun.

Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim:9:

Bir anda hepsi gittiler kız ziyaretci 0 oldu.Bak sen utanma diye gitti hepsi :)))
Ay hakkaten cok fenayım.Hepsi kactı.
Sayın üyelerimiz gizliden degil,kimlik belirterek takip edin.

Ben cok geriliyorum öyle zamanlarda eşim alıştı ne dersem cevap vermiyor.Bende susuyorum zaten.Cok sudan sebeplerden cıkıyor öyle durumlarda...Ne yapalım kadınlara vermiş allah....Neyse ki gönlünü almışsın eşinin.Sevindim canım.Ayy inşallah olursun.

evet ya bi keresinde 6 gün gecikmişti durduk yere çatıyodum adama senin14 gün çooook fazla sabırlar diliyorum canım:34:

yok canım hepimiz kadınız niye rezik olasın ziyaretçilerde belli zaten isimleriyle giremiyolar
gizlice takip ediyolar :52::52:

Evet ya millet nelerini yazıyor bazen sasırıyorum okurken.Adet,regl bunlar coook dogalll.....Onlar utansın kızz.

Back