Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kizlar masallah hepinize
EDA ben yapamiycam bildirim demistim koydeyim kac gundur canim haftaya yazarim kilomu muhtemelen artidayimdir
Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim
Canlarimmm simdilik sadece bildirim yapiyorum..yagiz uyuyunca gelicem..
Gecen hafta..78.6
Bu hafta..77.5
Giden..1.100
ana kralice
Yok canım artı değilim ama moral bozukluğu var işte 2-3 haftadir bir ileri bir geri bi de duygusal ni donemdeyim sanırım ama topladım kendimi yürüyüşlerimi yaptım mis gibi sabah kendime simit ismarladim.yediklerimi dengelemeye çalışıyorum canım. Bence sende diyetisyenin listesinin disina cikma canım farklı şeyler deneme çünkü listeyle gayet iyi gidiyosun ve iyi kilo veriyosun.kafana takma sakın haftaya fazlasıyla verirsin kilocuklar gider rahatlarsin.tebrikler canım
seçil sanada tebrikler bende moralsiz olunca ++ oldun sandım aşk olsun benim yerimde değilsin en azından sanada tebrikler.
kızlar merhaba..günlerdir giremiyorum..hastanelerdeyim..oğlum çok hasta..öğlen çıkardık..aklıma geldi..nasılsınız.liste dışımıyım.oğlum hasta olduğu için yarından sonrada yatlılı misafirlerim gelecek.çok sık giremicem.ama vermeye başlamıştım.çok üzgünüm.liste dışı bırakmayım lütfen..
günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..
teşekkürler canım..yarın yapayım bildirim..
Aslında iyi gidiyodu ama bir aksilik mi çıktı acabaKızlar asksn kk ya bugun 11:05 girmiş,buraya mesajı yorumu yok topik dısı bu yüzden.Besteyi bekliyorum,deryalim misafirim var dedi.
Aslında iyi gidiyodu ama bir aksilik mi çıktı acaba
Saol canım teşekkür ederimyinede iyi vermişsin canım üzülme ayrıcada bizi sıkmıyosun hiç öyle düşünme birbirimize destek olmak için burdayız canım
günaydın canım tebikler özeldemi yaptırcaksın canım sünneti bizde yaptırmadık daha biraz bilgi verirmisin
canım katılımlarına göre karar verin işte
hedefe ulaşsanda sen yaparsın diye düşünmüştüm canım ne farkederki bizimle olduktan sonra sen bildirim yapmazsın liste yaparsın tabi ilknurda olabilir
ay canım 14 günde çok fazlaymış Allah sabır versin
Benim 3 gün gectimi karnım davul oluyor secilim.Sinirden sarcak yer arıyorum,hicbirsey yokken tartısıyorum.Senin 14 gün gecmiş.Belirtilerin var zaten.Hafta basına kadar gelmezse gidersin.Yumurtlama oldu mu belirtilerin var mı?
Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyimZiyaretciler tebrik ederim sizleride.Üyelerden daha dakiksiniz :))) Üye olupta,gizliden takipcileride unutmamak lazım tabi :))
..........
Bu yorumu yaptım 6 ziyaretci bir anda 2 ye düştü :)))
Aynen bende davulum canım eşimin canına okudum sabah.neyse öğlen geldi gönlünü aldım rahatladım biraz. Belirtileri var canım. Hafta sonuna olurum sanırım inşallah
Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim
dikkat et canım çokda artı olmaGunaydin kizlar masallah hepinize
EDA ben yapamiycam bildirim demistim koydeyim kac gundur canim haftaya yazarim kilomu muhtemelen artidayimdir
Hanife,ilknur,didem,eda harikasiniz kizlar
SECIL,NESLIHAN VE BEN haftaya bizlerde eksiliriz insallah moral bozmayalim
Çok fenasin sen.birak onlar bizim hayranlarimiz okusunlar şimdi herkes benim 14 gündür regl olamadığımı öğrendi rezillerdeyim
Ben cok geriliyorum öyle zamanlarda eşim alıştı ne dersem cevap vermiyor.Bende susuyorum zaten.Cok sudan sebeplerden cıkıyor öyle durumlarda...Ne yapalım kadınlara vermiş allah....Neyse ki gönlünü almışsın eşinin.Sevindim canım.Ayy inşallah olursun.
Aynen bende davulum canım eşimin canına okudum sabah.neyse öğlen geldi gönlünü aldım rahatladım biraz. Belirtileri var canım. Hafta sonuna olurum sanırım inşallah
yok canım hepimiz kadınız niye rezik olasın ziyaretçilerde belli zaten isimleriyle giremiyolar
gizlice takip ediyolar