Kağan çok mutlu olurdu çok keyifli çok heyecanlı bakalım Afacan yarın neeler yapıcak
Spor yapıyorum canım yediklerimede dikkat ediyorum ama 2 ileri 1 geri anlamadım bende.bakalim cumaya verebilecek miyim. Birazdan cikicam hem yürüyüş hem alışveriş yapıcam sonrada Kağan ı okuldan alıp eve gelicem akşam için yemek yapıcam evim temiz ama şöyle bi üstten supurmem lazım
canım benim kızda çok heycanlı anne daha 23 nisan olmadımı ne zaman giyinicem kıyafetlerimi diye yarın çok güzle olacak sanırım bakalım hayırlısı nedense bende çok heycanlıyım..Günaydın kızlar bugün yürüyüş 2.5 km de kaldı belki evde koşu bandında yürürüm belki saat 1 gibi çıkıp dışarıda yürürüm karar veremedim bugün annemle babam bize gelicek yarın Kağanın gösterisi var onu izlemeye bir gece bizde kalacaklar yarinda gorumcemler gelicek bu hafta yoğun geçicek gibi.babamdan adaçayı istedim gelirken getiricek sizde ne var ne yok
oh oh sakın yeme hemde akşam olmaz haftasonunu beklesin erken bir saatte yersiniz daha iyi olur..Eşimde bugun kızartma istedi aksam yemegine :))
allah allah bu çocuk kaç gündür böyle niye düşmediki acaba ateşi ateş düşürücü iğne yapmadılarmı ateş bu sonuçta allah korusun.. allah acil şifa versin..günaydın herkese
kızlar valla süpersiniz hepiniz, ben bu ara iptalim kendime çok kızıyorum ama psikoljim bozulunca dayanamıyorum dün gece yine nöbetteydik oğlum yine 39 lardaydı yarında gösterisi var nasıl olacak bilmiyorum dün tavklu pilav fazlaydı kızlar biliyorum ama srtes yaramıyo bana offfff offff inşallah toparlar artık bugün yoksa akşam doktora gidicez tekrar....
ben şimdi işteyim klasik kahvatımı yaptım erkenden biraz öncede yeşil çayımı içtim ama bu hafta yine artı çıkıcam biliyorum listeye girmesem bile yeri var yani eda bende kendime ceza versem olur mu
kızlar sporumu yaptımyeşilçayımı içiyorum şimdi
nesli toplan canım cumaya ne kadar kaldı şurda haftasonu neysede künefeler falan noluyoruz
spora devam kızlar hani nerde tempo tempo bakalım ben verdimmi acaba hiç tartılmadım cumadan beri
tartılmıcam cumaya kadar veremesemde yağdan gitmiş olur inşallah
Kağan çok mutlu olurdu çok keyifli çok heyecanlı bakalım Afacan yarın neeler yapıcak
Spor yapıyorum canım yediklerimede dikkat ediyorum ama 2 ileri 1 geri anlamadım bende.bakalim cumaya verebilecek miyim. Birazdan cikicam hem yürüyüş hem alışveriş yapıcam sonrada Kağan ı okuldan alıp eve gelicem akşam için yemek yapıcam evim temiz ama şöyle bi üstten supurmem lazım
Evet kızlar kacamak yoook.Ben menülere yorum yapmıyorum farkındasınızdır zaten.Cok abartı olursa söylüyorum.Cogumuz diyetisyenden yardım aldık,alıyoruzda...Bu yüzden sizlerin menülerini okumuyorum diye düşünmeyin.Neslihannn künefe,dondurma....sana bugun hep corba var!!
günaydın herkese
kızlar valla süpersiniz hepiniz, ben bu ara iptalim kendime çok kızıyorum ama psikoljim bozulunca dayanamıyorum dün gece yine nöbetteydik oğlum yine 39 lardaydı yarında gösterisi var nasıl olacak bilmiyorum dün tavklu pilav fazlaydı kızlar biliyorum ama srtes yaramıyo bana offfff offff inşallah toparlar artık bugün yoksa akşam doktora gidicez tekrar....
ben şimdi işteyim klasik kahvatımı yaptım erkenden biraz öncede yeşil çayımı içtim ama bu hafta yine artı çıkıcam biliyorum listeye girmesem bile yeri var yani eda bende kendime ceza versem olur mu
Bende fazla heyecan yok canım bakalım yarın napicaklar saat 8:30 da bizimkilerin gösterisi uyuttum şimdi dinlensin iyice annanne dede gelince iyice şımarır şimdi. Bende biraz dinlenip yemek yapicam bugün yorgun hissediyorum kendimi yatıp uyuyasim varcanım benim kızda çok heycanlı anne daha 23 nisan olmadımı ne zaman giyinicem kıyafetlerimi diye yarın çok güzle olacak sanırım bakalım hayırlısı nedense bende çok heycanlıyım..
oh oh sakın yeme hemde akşam olmaz haftasonunu beklesin erken bir saatte yersiniz daha iyi olur..
allah allah bu çocuk kaç gündür böyle niye düşmediki acaba ateşi ateş düşürücü iğne yapmadılarmı ateş bu sonuçta allah korusun.. allah acil şifa versin..
benimde evi temizlememe gerekiyor bende bugün temizleyimde yarına temiz olsun barı.. nedense bendede bişeyler ödem yapıyor sanırım ama bencce cumaya kadar eksiliriz can sıkmak yok..
Saol canım inşallah. Bende ilaçtan diye düşünüyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum bugün bi şişkinlik var bende nedeni umarım regldir ve biran once olurumkullandığın ilaçtandır canım okadar kafana takma spora ve düzenli yemene dikkat et yeter
ne güzel bi heyecan inşallah sorunsuz atlatır kaancım
Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir oğlun. Neden dusuremiyolar ateşini enfeksiyon mu var neden kaynaklaniyo acaba. Tekrar geçmiş olsungünaydın herkese
canım seninde regel hemen gelir inşallah ne biçim bir ilaçmış bu yaa hem ödem hemde regele geciktirdi..Bende fazla heyecan yok canım bakalım yarın napicaklar saat 8:30 da bizimkilerin gösterisi uyuttum şimdi dinlensin iyice annanne dede gelince iyice şımarır şimdi. Bende biraz dinlenip yemek yapicam bugün yorgun hissediyorum kendimi yatıp uyuyasim var
Aynen canım ödem olmussundur cumaya iner merak etme
canım seninde regel hemen gelir inşallah ne biçim bir ilaçmış bu yaa hem ödem hemde regele geciktirdi..
Aynen canım öyle garip bir ilaç neyse son iki ayım bitince rahatlicam.yemek telasindayim ben canım. Bizim burda da hava çok güzel baya yürüdüm bende hem alışverişimi de yaptım iyi oldu. Sütlü kahveyi bende çok seviyorum Nescafe de güzel oluyor sütle
Kızlar aksama kızartma yemicemonun yerine mantar kavurması yaparım kendime.Kızartma yemeyeli,yapmayalı cok oldu evde.Eşime yaparım ama yemem.Neslihan aksam yürüyüş yapınca daha dinamik oluyor insan.
Secil insallah regl olursun.İlknur park cok yoruyor.Cocugun peşinde kosunca.Sizinkiler o kadar kücük degil ama...Hadi bakalım yarın gösteri yapcak afacanlara basarılar.Güzel,mutlu ve eglenceli olur onlar icinde,sizin icinde...
kahveyi bende çok seviyorummerhaba kızlar birkaç gündür burada hava çok güzel parka gittik daha yeni eve geldik bugün öğlen akşam bir olacak daha acıkmam acıkırsam meyve felan yerim yada sütlü kahve çok seviyorum sütlü kahveyi.. sizler neler yaptınız bakalım..
Menümü şimdiden yazayım kızlar,işten cıkıp eve git yemek hazırla,dus sonra eşimle dısarı cıkcaz belki giremem.Dün aksamda dısardaydık...
Sabah 2 dilim ekmek,1 saganda yumurta,2 büyük dilim peynir,3 zeytin
ara 1 türk kahvesi,
öglen 5 yk bezelye,2 yk erişte makarna
ara 1 kase puding,1 elma
aksam bol sogan,biber kültür mantarı kavurması,2 dilim ekmek.Kahve icerim,1 dondurma belki yerim :)) aksam yapacagımız gezintiye baglı...Şimdiye kadar 2 litre su.Sabah 25 dk yürüyüş,20 dk aletler.
canım suyu ne kadar içiyorsun birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun..
akşam karışık olmuş bıraz halan baya çeşitli şeyler yapmış..
canım menü güzelde o karnıyarık kızartmaysa ekmeği yemesen daha iyiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?