• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın kızlar nasılsınız bu aralar katılım azaldı iyce noluyoruz yaaaa nerelerdesiniz
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20:

:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

ben burdayım canım dünki açığı kapatmaya çalışıyorum mutfağa kaçayım az spor yapayım dedim siz gelmişsiniz az kaynatalımda çıkayım bari :16: :16:

Selam kızlar nasılsınız? Benim misafirlerim vardı 2 gündür dün annemle babam gittiler onları gönderdik gorumcemleri karşıladık baya yoğun bir gündü yemek hazırla çay faslı falan sonrada yürüyüşe çıktık yürüdük eve geldiğimde baya yorulmusum sizi merak ettim naptiniz diye baya sayfa vardır okunacak diye düşünmüştüm ama kimsecikler uğramamis fazla topige.
Dün çok güzel geçti gosterimiz gözlerim doldu ama tuttum kendimi ayrı bir heyecan yaşadık bizde çok mutlu olduk

Selam kızlar nasılsınız? Benim misafirlerim vardı 2 gündür dün annemle babam gittiler onları gönderdik gorumcemleri karşıladık baya yoğun bir gündü yemek hazırla çay faslı falan sonrada yürüyüşe çıktık yürüdük eve geldiğimde baya yorulmusum sizi merak ettim naptiniz diye baya sayfa vardır okunacak diye düşünmüştüm ama kimsecikler uğramamis fazla topige.
Dün çok güzel geçti gosterimiz gözlerim doldu ama tuttum kendimi ayrı bir heyecan yaşadık bizde çok mutlu olduk

vallahi ben dün istiklal marşını ağlayarak okudum.bi duygusal oldum zaten öyleydim ben dua ederken de ağlarım hiç durmaz yaşım. yaşlandımmı ne :17:

Didem çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu duzeldi mi ateşi düştü mü canım
Neslihan tebrik ederim canım
Kızlar bugün spora ağırlık verelim bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak
Ilknur çok güzel bi duygu ve ayrı bir atmosfer çocukların gösterileri güzeldi ve bi o kadarda duygulandırıyo insanı
Ayşe tekrar geçmiş olsun canım kafamızı sisirmiyosun sakin böyle düşünme
Anetam çok güzel yurumussun canım

Didem çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu duzeldi mi ateşi düştü mü canım
Neslihan tebrik ederim canım
Kızlar bugün spora ağırlık verelim bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak
Ilknur çok güzel bi duygu ve ayrı bir atmosfer çocukların gösterileri güzeldi ve bi o kadarda duygulandırıyo insanı
Ayşe tekrar geçmiş olsun canım kafamızı sisirmiyosun sakin böyle düşünme
Anetam çok güzel yurumussun canım

düzeldi canım çok şükür bidaha ateşi çıkmazsa düzelmiştir inşallah

dün bütün gün yattı hiçbişey yemedi

benim oğlum oynamadıya yinede gittik okula seyretmeye gerçekten çok güzeldi

düzeldi canım çok şükür bidaha ateşi çıkmazsa düzelmiştir inşallah

dün bütün gün yattı hiçbişey yemedi

benim oğlum oynamadıya yinede gittik okula seyretmeye gerçekten çok güzeldi

Inşallah canım inşallah duzelmistir.cocuklara değişiklik oluyo canım bayramlar iyiki götürmüşsün

Inşallah canım inşallah duzelmistir.cocuklara değişiklik oluyo canım bayramlar iyiki götürmüşsün

evet canım kaç gündürde dışarı çıkmıyoduk değişiklik oldu bizede yarın tartı günü bugün spor yapmam lazım bol bol
dünde pilates yapamadım akşam 30 dk bisiklet sürdüm şimdide pilates yapıcam annemlere gidicez yine
akşam bisiklet süremem bakalım yarın nolucak cumadan beri hiç tartılmadım daha

aklıma bi değişiklik geldi
pilatesin ayakta olan bACAK HAREKETLERİNİ YAPIP ARDINDAN 30 DK BİSİKLET SÜRÜCEM BEN ÇIKIYORUM CANIM SPOR BENİ BEKLER DAHA ÜTÜDE YAPICAM ÖPTÜM CANIM çıkmadan uğrarım yine

aklıma bi değişiklik geldi
pilatesin ayakta olan bACAK HAREKETLERİNİ YAPIP ARDINDAN 30 DK BİSİKLET SÜRÜCEM BEN ÇIKIYORUM CANIM SPOR BENİ BEKLER DAHA ÜTÜDE YAPICAM ÖPTÜM CANIM çıkmadan uğrarım yine
Tamam canım kolay gelsin bende şimdi ütü yapıcam görüşürüz kolay gelsin

Saol canım iyiyim dinleniyorum birazdan kalkıp evi toplicam bugün biraz miskinlik yapmak istiyorum.l ama olmuyo.bugun çok sakin burası kızlar yok ortada

aynen okullar 2 gün tatil olunca kimse girmedi hakkaten
ben kendime yeşilçay ısmarladım az daha mutfakta spor yapmaya gidiyorum kızlar

Back