"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar ben gelince de kimsecikler olmuyor acayip yorgunum bende hep hastalıklarla çocuklarla kafanızı sisiriyorum geçmişi şöyle bi okudum herkes çok azimli yine bu hafta ama benden bu hafta yine bişey olmayacak galiba regl de olmadım tam. artidayim hala keşke detoks sonrası kiloma bile dönsem yeter bana...

Canimm kafa sisiriyorum ne demek..ask olsun..Allah sifa versin bir an once..sakin oyle dusunme..tamam hedefimiz kilo vermek ama ben sanalda olsa burda bir dostluk kurdugumuzu dusunuyorum..dostluk iyi kotu herseyi paylasmayi gerektirmez mi..keske elimizden birsey gelse de yardimimiz da dokunsa hatta...opuyorum canim

ana kralice

suyu 2.50 ile 3 arası içiyprum yemegi en gec 7de yiyorum camım yaa

hmm o zaman yemeği 5 gibi felan yeme imkanın varmı birde yediklerine daha bi dikkat edelim neyi neyle yiyorsun bi bakmak lazım veya eğer fidebilirsen bir dietisyene gitsen o daha iyi olur seniniçindevlettede var..

ne şişirmesi canım birdaha böyle sözler duymayım bunları yazmamışsın kabul ediyorum anlaştık.. istersen birdaha detoks yap canım..

hayırlı akşamalar kzılar bugün 40 dakika yürüyüş 30 dakika aletler aslında daha fazla kalıcaktık ama benim bi işim çıktı erken dnmek zorunda kaldık neyse menümü yazayım..

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
beyaz peynir
salam
saltalık
haşlama yumurta
az bişey helva

ara
kızımdan kalan dondurma kibrit kutusu kadar bişeyde

akşam
4 kaşık fasulye
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavi
1 yemek kaşığı kısır
yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

AYSE canım olur mu hic öyle sey.Biz burda nelerimizi paylastık....Hic öyle düşünme.Antibiyotik direnc kazandıgında hicbir etkisi olmuyor....En kısa zamanda iyileşir insallah.
Kuzucukların gösterileri nasıl gecti kızlar???

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım..

edacığım 23 nisan gösterileri harikaydı çok güzeldei sabah önce anasınıfları çıktı iyi oldu sonra eve geldik allahdan hava sabah çok güzeldi şimdi yavaşdan bozmaya başladı biliyormusunuz kızlar o kadar duygulandımki neredeyse ağlıcaktım zor tuttum kendimi..

Canimm ya ben bile duygulandim..tebrik ediyorum kuzucugumu..
Tum meleklerimizin bayrami kutlu olsun..her gunler bayram gibi gecsun insallah:)

ana kralice

iyi akşamlar kızlar dün akşamda benim oğlumun ateşi çıktı şurup verdim düştü
sabah yine çıktı doktora götürdük burdakiler hep kapalıymış götüremedim ordan okula geldik gösterileri falan izledik
ordanda annemlere geçtik yeni geldim eve sizinkilerde güzel geçmiş sevindim

menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek 3 dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez çay

ara
3 tane bisküvi 2 ısırık simit 1 ısırık gözleme 2 küp gofret

öğle
çeyrek ekmek 2 parça but 2 bardak ayran domates salatalık biber

ara
1 elma

akşam
1 kase şehriye çorbası

suyu bilmiyorum ne kadar içtim birazdan 30 dk bisiklet sürcem inşallah

aradada yoğurt salatalık yicem

Kızlar selam ne var ne yok ben çoook yoruldum sabah oglanin kreste kutlaması ordan kızımın yüzme yarışmasına gittik anca geldik eve . Kızımın başarısına değerdi serbestte 1. Kurbağa da 2. madalyalarimiz i aldık bayagi keyiflendik. Menü vermicem ne yedim ne yemedim karıştı :) öptüm hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada bizim de tüm çocuklarında 23 nisan bayramini Kutlarım kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bugun daha iyi oğlum ateşi çıkmadı çok şükür sabah iyioluncada gösteriye katildi kafkas dansı yaptılar çok güzeldi
DİDEM canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir ben bu sefer çok uzun sürdü oğlumun korkuyordum artık

Kızlar bugun yediklerim
SABAH peynirli omlet 2 yemek kaşığı 2 lokma ekmek
OGLE 2 dilim pizza 1 bardak kola
AKSAM yok 1 lokma kaşar attım ağzıma
Çay içerim birazdan
Su çok icemedim

Kızlar cok yoruldum bugun,cokta yedim :))
Menüm;
sabah 2 tane elmalı kurabiye 1 bardak süt,2 adet milföy,ara 1 türk kahvesi,1 avuc kabak cekirdegi,aksam 1 tabaj patlıcan yemegi,2 dilim ekmek,yarım ekmek kokorec,1 avuc erik
1.5 litre su,2.5 saat dans :))

Canim cok gecmis olsun..tekrarlamaz insallha..menu guzel canim..

Canim oglenki pizzayi aksam yemeyerek dengeledigini dusunuyorum..zaten kac gundur duzenli beslenemiyordun..epey yorulmussundur..simdi dinlenirsin guzelce...

Canimm masallah sen boyle yemezdin:) sen yiyince benim de en ufak bir sey gorunce aman kizlar da yemis ne olacak diyerek yiyesim geliyor...kotu ornek oluyorsunuz:)
Ama dengelersin bugun..optum..

ana kralice

Gunaydin guzeller...
Dun her taraf bayram gibiydi..esim evde olunca bize de bayram oldu:) dogal yasam parkina gittik...3 saat hic oturmadan yuruduk...
Aksam da dugun vardi..cok yogun ve yorucu bir gundu..firsat bulup menumu yazamadim..
Sabah..2 kucuk( cavdar ekmegine )kasarli sucuklu tost..dimates salatalik..4 zeytin...bir bardak elma suyu..
Ara..6 peynirli form biskuvi parcasi (cizi boyutunda)
Ara..1 avuc fistik...
Aksam..1 lahmacun..bir ayran...
Ara(dugunden sonra)..bir form cay..bir turk kahvesi..bir avuc findik...
ana kralice

sağol canım senin oğlunada çok geçmiş olsun afiyet olsun akşam yemeyince erimiştir

gerçekten çok olmuş yediklerin canım

günaydın kızlar nasılsınız bu aralar katılım azaldı iyce noluyoruz yaaaa nerelerdesiniz

sevindim canım düzelmesine. işallah en kısa zamanda turp gibi olacak

wawww kız düğüne mi partiye mi gittin nasıl yaptın onca saat dans . maşallah sana

kızlar anlaşılan dün ki düzensizlik hepimizi vurmuş menuler coşmuş bayram etmiş. yarında cuma umarım hüsran olmaz ben korkuma tartılmadım bu gün cuma ola hayrola dedim. ama bu gün sıkı tutuyorum en azından yarın artı çıkmayayım.
sabah tazefasulye+patates+havuç+soğan+azıcık kırık yarma ile yaptığım çorbadan 1 kase 1dlm ekmekle yedim. bu gün böyle hafif geçecek işallah
hadi dünki rehaveti atalım üstümüzden ben mutfaga çıkıp 15dk ayakta kardiyo+dans+esneme karışık yapayım sizede bol hareket bol bereket diliyorum

Eki Görüntüle 1084242

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…