canım suyu ne kadar içiyorsun birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun..kızlar yaa ben kilo veremiyorum yaa gram bile oynamıyor tartıda
akşam karışık olmuş bıraz halan baya çeşitli şeyler yapmış..İyi geceler kizlar..bugun misafirlikteydim..halamda..halam ebe olunca ye sut olsun ye saglikli ol diye diye gunu bitirebildim sukur..
Menum..
Sabah..2 dilim cavdar ekmegi..domates salatalik..2 dilim peynir..5 zeytin..1 sahanda yumurta..cay..
Ara..bir form cay..
Oglen..5 sarma..
Aksam..bir kase domates corbasi..bir dilim ekmek..5 6 hamsi..4 lokma ciger..3 kasik enginar yemegi..salata...ara..bir kucuk kase sutlac
ana kralice
canım menü güzelde o karnıyarık kızartmaysa ekmeği yemesen daha iyiydi..Menüm
sabah 1 bardak tavuk corbası,ara 1 tuzlu pogaca,2 bardak ayran,3 zeytin
ara 1 türk kahvesi,aksam
yarım.patlıcan karnıyarık,3 yk bakla,domates salatası,1 kase cacık,1 dilim ekmek,40 dk yürüyüş.1.5 litre su.
canım suyu ne kadar içiyorsun birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun..
akşam karışık olmuş bıraz halan baya çeşitli şeyler yapmış..
canım menü güzelde o karnıyarık kızartmaysa ekmeği yemesen daha iyiydi..
günaydın didemcim iyiyim sen nasılsın.. aynen cumaya kadar sıkı tutalım eksileri görelim fıstıklar..günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız cumaya azkaldı kaçamak yapmayalım dikkat edelim
günaydın canım iyim sen nasılsın..Günaydın kızlar nasılsınız?Doktorumun hastası yok,olana kadar buralardayım...
Yok canım fırın posetinde fırındaarkadasımdaydık,onunda eşi bypass'lı hep fırında yapıyorlar.
günaydın didemcim iyiyim sen nasılsın.. aynen cumaya kadar sıkı tutalım eksileri görelim fıstıklar..
günaydın canım iyim sen nasılsın..
hmm evet fırın poşetindede güzel oluyor hem daha hafif..
günaydın didemcim iyiyim sen nasılsın.. aynen cumaya kadar sıkı tutalım eksileri görelim fıstıklar..
günaydın canım iyim sen nasılsın..
hmm evet fırın poşetindede güzel oluyor hem daha hafif..
sağol canım bende iyiyim pilates yapıcam onu bekliyodum saat doldu sayılır hazırlığımı yapayım görüşürüz kızlar edacım kolay gelsin canım hayırlı işler
güle gğle kolay gelsin..sağol canım bende iyiyim pilates yapıcam onu bekliyodum saat doldu sayılır hazırlığımı yapayım görüşürüz kızlar edacım kolay gelsin canım hayırlı işler
Ben iyiyim cok sükür.Aynı hersey.Hafif ama ben kızartmaya alışkın oldugumdan pek tadını alamadım.
güle gğle kolay gelsin..
tabiki kızartma gibi olmuyor ama böyle durumlarda kurtarıcı oluyor..
yani o künefe olmamış öğlenki ekmek makarna yediğin için olamamış öğlen makarna yediğin için akşamı dengeemeliydin iki dilimde akşam yemişsin hiç olmamış yani bugünki menü çok karbonluyarın öğle akşam ekmek ve makarna pilav hamur işi yasak sana
kızlar yaa ben kilo veremiyorum yaa gram bile oynamıyor tartıda
İyi geceler kizlar..bugun misafirlikteydim..halamda..halam ebe olunca ye sut olsun ye saglikli ol diye diye gunu bitirebildim sukur..
Menum..
Sabah..2 dilim cavdar ekmegi..domates salatalik..2 dilim peynir..5 zeytin..1 sahanda yumurta..cay..
Ara..bir form cay..
Oglen..5 sarma..
Aksam..bir kase domates corbasi..bir dilim ekmek..5 6 hamsi..4 lokma ciger..3 kasik enginar yemegi..salata...ara..bir kucuk kase sutlac
ana kralice
Menüm
sabah 1 bardak tavuk corbası,ara 1 tuzlu pogaca,2 bardak ayran,3 zeytin
ara 1 türk kahvesi,aksam
yarım.patlıcan karnıyarık,3 yk bakla,domates salatası,1 kase cacık,1 dilim ekmek,40 dk yürüyüş.1.5 litre su.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız cumaya azkaldı kaçamak yapmayalım dikkat edelim
Günaydın kızlar nasılsınız?Doktorumun hastası yok,olana kadar buralardayım...
selam kızlar menuler güzel olmuş ben dün abrttım. bu gün ayran çorbası içeceğim gün boyu ceza verdim kendime. belki sedece gene akşam bezelye yaptım onu yerim. perşembe sıvı detoksu yapacağız zaten ben yarından hazırlanırım mutlaka yapacağım o tazefasulyeli çorba tarifi ile.
bu gün sabah 25dk yürüyüş+10dk aletler spor yaptım
kahvaltı:1 yumurta+5 zeytin+1,5 dilim ekmek+1 kaşık lor+bol yeşillik
bundan sonra sadece ayran çorbası :)
kaçamak yapmayalım yeter vallahi bu hafta kızlar
Günaydın kızlar bugün yürüyüş 2.5 km de kaldı belki evde koşu bandında yürürüm belki saat 1 gibi çıkıp dışarıda yürürüm karar veremedim bugün annemle babam bize gelicek yarın Kağanın gösterisi var onu izlemeye bir gece bizde kalacaklar yarinda gorumcemler gelicek bu hafta yoğun geçicek gibi.babamdan adaçayı istedim gelirken getiricek sizde ne var ne yok
Dısarda yürümeye alışınca evde olmuyor degil mi canım?Adacayı sallama almışsın ama onların tadı,kokusu,kıvamı digeri gibi degil...Yarın afacan ne oynayacak??Secil görümcen nasıl oldu?
günaydın herkese
kızlar valla süpersiniz hepiniz, ben bu ara iptalim kendime çok kızıyorum ama psikoljim bozulunca dayanamıyorum dün gece yine nöbetteydik oğlum yine 39 lardaydı yarında gösterisi var nasıl olacak bilmiyorum dün tavklu pilav fazlaydı kızlar biliyorum ama srtes yaramıyo bana offfff offff inşallah toparlar artık bugün yoksa akşam doktora gidicez tekrar....
ben şimdi işteyim klasik kahvatımı yaptım erkenden biraz öncede yeşil çayımı içtim ama bu hafta yine artı çıkıcam biliyorum listeye girmesem bile yeri var yani eda bende kendime ceza versem olur mu
günaydın herkese
kızlar valla süpersiniz hepiniz, ben bu ara iptalim kendime çok kızıyorum ama psikoljim bozulunca dayanamıyorum dün gece yine nöbetteydik oğlum yine 39 lardaydı yarında gösterisi var nasıl olacak bilmiyorum dün tavklu pilav fazlaydı kızlar biliyorum ama srtes yaramıyo bana offfff offff inşallah toparlar artık bugün yoksa akşam doktora gidicez tekrar....
ben şimdi işteyim klasik kahvatımı yaptım erkenden biraz öncede yeşil çayımı içtim ama bu hafta yine artı çıkıcam biliyorum listeye girmesem bile yeri var yani eda bende kendime ceza versem olur mu
Temiz havayı daha çok seviyorum bide daha çok yürüyorum gibi geliyo keyif alıyorum dışarıda. 23 nisan sarkisinda oynicaklarmis canım herkesi çağırıyor gelin beni izleyin diye.gorumcem iyi daha iyi tahlilleri de iyi çıkmış ama diyete devam kilo vermesi lazım daha
ay yakın olaydık bizde gelirdik kaanı izlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?