"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Daha cok cesit yapmıştım milföy,incirli kurabiye,sarma...onlardan yedim.
İlk 3'te ilk defa varım :)) gecen hafta kendime ceza verdim :)) listeye yazmadım.
.....
Sende dikkat et.Yapma bu hafta.
Yada söyle bir yöntem dene canım.Ne giyip gitceksen onun cebine hissedebilecegin sertlikte birsey koy.Yemeye niyetlendiginde bizi düşün,kızmalarımızı YEMEEEEEE.Psikolojik olarak kendini zorunlu tut.

Son düzenleme:
neyse kızlar ben bi pilatesimi yapıyım gitmeden uğrarım yine telefonda internet varda işte çekmiyo o yüzden giremiyorum dışarı çıkarsam ancak
görüşmek üzere:79:

Rica ederim canım hersey sizler icin :))) Kararlı hatunlarsınız hepiniz.
Bende iyiyim bugun evdeyim.Hafta ici,hafta sonu calışacagım.Hafta sonu öglene kadar.Bugun dr gelmedigi icin bende gitmedim.Program ögreniyorum,o programı kullanmamıştım daha önce.Meddata programı biliyor musun?Kardiyoloji bransı calışacagım brans.....iyi olcak hastanın dr ayagına gelirmiş!!!Eşime diyorum korkma bak bana bişey olsa anında müdahale.....İdari kadroyada gecebilirim belki o tam net degil.

hastanedeyken bazen can sıkıntısı girerdim işlemler ama ben anlamam canım bilmiyorum programı,cok iyi olmus dr a her aklına takılanu sorarsın insallah kadroda olur zamanla cok sevindim adına,,benimde bugün işlerim cok kac gündür birsey yapmadım kız uyanınca baslıcam tembellik yamazsam tabi:44:

Detaylı temizlik yapmadın.mı sen daha yeni?Kac gün cok yoruldun...İş yap yap bitmiyor.Bende sabah 08:00 'de yemegimi pişirdim.Heryeri topladım.Süpürge icin bekliyorum.

Son düzenleme:
Detaylı temizlik yapmadın.mı sen daha yeni?Kac gün cok yoruldun...İş yap yap bitmiyor.Bende sabah 08:00 'de yemegimi pişirdim.Heryeri topladım.Süpürge icin bekliyorum.

mutfaktı o canım heryeri silmiştim şimdi ev süprülcek toz alıncak camasır yıka katla ,vc banyo ...... devam ediyor sen baya erkencisin masallah erkne kalktım ama kahvaltı kızla ilgilen derken gecti vakit

mutfaktı o canım heryeri silmiştim şimdi ev süprülcek toz alıncak camasır yıka katla ,vc banyo ...... devam ediyor sen baya erkencisin masallah erkne kalktım ama kahvaltı kızla ilgilen derken gecti vakit

O işler hic bitmiyor zaten :))
Ben şimdi cocuk olmamasının rahatlıgını yasıyorum.Sonra sizler gibi olacagım.Önce cocuk,sonra iş....Kolay gelsin tatlım.Cok iyi kg verdin.Masallah.

O işler hic bitmiyor zaten :))
Ben şimdi cocuk olmamasının rahatlıgını yasıyorum.Sonra sizler gibi olacagım.Önce cocuk,sonra iş....Kolay gelsin tatlım.Cok iyi kg verdin.Masallah.

ewet canım bebeginde işi bitmiyo cogu zaman ona gidio ee sonra uyuyo uyanmasın diye iş yapmıyorum ...ilerde anlarsın canım yasamak daha farklı..saka maka kac aydır beraberiz zaman nasıl gecti

kızlar nabersinin
liste çok güzel olmuş eda ellerine sağlık.nasıl gidiyor iş alıştınmı?
bu arada dün bende spor adına sadece sabah 25 dk yürüyüş ofiste öğlen 15dk lesli kardiyo, akşam işten sonra 2 saat de ev temizliği silme süpürme yaptım :) bence spor yerine konmaz sadece hareket işte.
bu akşam mutlaka 1 saat yürüyüş yapacağım sonrada duş alıp tiyatro davetine gidecez komşularla keyifli olacak umarım

ewet canım bebeginde işi bitmiyo cogu zaman ona gidio ee sonra uyuyo uyanmasın diye iş yapmıyorum ...ilerde anlarsın canım yasamak daha farklı..saka maka kac aydır beraberiz zaman nasıl gecti

Cok cocuk baktım,cocuklarıda cok seviyorum.Kendi cocugunun duygusu cok farklıdır.Allah hayırlı zamanda banada yasatsın o duyguyu.İsteyen herkese versin.
.....Evet uzun süredir beraberiz,günler geldi....günler gecti......

İyiyim canım sen nasılsın?Bekliyorum saat 11:00-10:30 olmasını süpürge tutacagım.Alıştım alıştım,iyi gidiyor.Pek giremiyorum,sürekli rapor yazıp hasta ile ilgilenmekten.Okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapamıyorum...Dün ziyaretcilerden biride bendim :)))
Sen nasılsın?Spor yapmışsın yine.Ben bu hafta düzenli hic yapmadım.
Temizliklede kalori harcıyorsun ama diger sporların amacları farklı :))

NESLİHAN iyiyiz sen nasılsın ya benim hiç spor yapasım yokk napıcam böyle anlamadım kac gündür istemiyorum yapmak
GÜZELİM aminnn canımm aminn

http://gez.io/9LkfXF
bi bakın kızlar kilo vermeyi durduran seyler

NESLİHAN iyiyiz sen nasılsın ya benim hiç spor yapasım yokk napıcam böyle anlamadım kac gündür istemiyorum yapmak
GÜZELİM aminnn canımm aminn

eda çok sevindim tekrar başarın daim olsun oh evden kaynanandan kurtuldun :)
linki incelicem az sonra açtım ben canım
gülcan hareketli sevdiğin bi müziği aç canım dansla karışık lesli yap ben çok seviyorum 25dk bile yapsan yeter bence. misal ben dün temizlikte açtım müziği arada koydum işimi zıpla zıpla dans dans canım çıktı ter içinde kaldım :) çocuklar da eşlik etti pek eğlenceli bi temizlikti :))
o yüzden sende zıpla dans et canım bu konuda lesli çok iyi bi örnek
bende bu gün yarım çalışacağım. saçlarımı kestiricem yarında dipler geldi kendim boyucam

Neslihan iyi eglenceler canım.Ne güzel bulundugun yerde komsuluk var :) Burda nerdeee???Apartmanda kimse birbirini tanımıyor nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…