afiyet olsun canım yine dengeli bir menü
canım hoşgeldin düzenli girmeni bekliyoruz
afiyet olsun tatlım bu hafta vereceksin kaçamak yapma
isteyince başarırsın azmin elinden bişey kurtulmaz canım
bu haftaki kupa bestenin tebrik ediyorum 1. oldun canım
gülcan ve güzelim sizleride tekrardan tebrik ediyorum süpersiniz
canım hamurişleri biraz fazla ama olsun toparlarsın sen
ay canım çok geçmiş olsun
afiyet olsun canım poğaça hiç olmamış
günaydın canım heralde öyle oldu bu aralar çok yüklendim
evet bencede dahil olsun derya
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
oğlumu babasıyla annemlere gönderdimde bende sporumu yapıp gidicem
spor saatini bekliyorum bu hafta kaçamak yok inşallah şimdi gidince yüklenirler bana hadi abla şunu yap bunu yap
yapmıcam bugün yaparsam bende yiyorum çünkü
neyse kızlar ben bi pilatesimi yapıyım gitmeden uğrarım yine telefonda internet varda işte çekmiyo o yüzden giremiyorum dışarı çıkarsam ancak
görüşmek üzere:79:
hosgeldin katılımın daim olur insallah cannım sende bizle beraber kurtulursun yaglardan
margarin mayonez ne oluyoruz canım cıs onlar cıs uzak dur bakimm:94:
1 sene olacak canım nerdeyse
hosgeldin fazla kilon yokmus bizzmkle kurtulmanı dilerim kilolardan
dengelemişsin canım cıslarda erimiştir
ellerine saglık edam
benim annemde ne zaman kilo verdim desem bana kızıyor halsiz düşeceksin o kadar zayıf olup ne olacak diye
edam hosbuldum cok sükür iyiyim sen nasılsın dün menü abartmıssın ama bende abarttım aksam cipsler cikolatalar .....deryalim üzenli katılıyor canım bizden oldu artık inş böyle devam eder,,,sen baya hakimsin artık kendine dünü unutup gene kacamaksız devam edelim,,iş yerin nasıl sevdinmi haftaiçi mi calışacaksın hangi bölümde zaten bayabi saglık konusunda bilgilisin burda dahada artar canım demi
neyse kızlar ben bi pilatesimi yapıyım gitmeden uğrarım yine telefonda internet varda işte çekmiyo o yüzden giremiyorum dışarı çıkarsam ancak
görüşmek üzere:79:
Rica ederim canım hersey sizler icin :))) Kararlı hatunlarsınız hepiniz.
Bende iyiyim bugun evdeyim.Hafta ici,hafta sonu calışacagım.Hafta sonu öglene kadar.Bugun dr gelmedigi icin bende gitmedim.Program ögreniyorum,o programı kullanmamıştım daha önce.Meddata programı biliyor musun?Kardiyoloji bransı calışacagım brans.....iyi olcak hastanın dr ayagına gelirmiş!!!Eşime diyorum korkma bak bana bişey olsa anında müdahale.....İdari kadroyada gecebilirim belki o tam net degil.
hastanedeyken bazen can sıkıntısı girerdim işlemler ama ben anlamam canım bilmiyorum programı,cok iyi olmus dr a her aklına takılanu sorarsın insallah kadroda olur zamanla cok sevindim adına,,benimde bugün işlerim cok kac gündür birsey yapmadım kız uyanınca baslıcam tembellik yamazsam tabi:44:
Detaylı temizlik yapmadın.mı sen daha yeni?Kac gün cok yoruldun...İş yap yap bitmiyor.Bende sabah 08:00 'de yemegimi pişirdim.Heryeri topladım.Süpürge icin bekliyorum.
mutfaktı o canım heryeri silmiştim şimdi ev süprülcek toz alıncak camasır yıka katla ,vc banyo ...... devam ediyor sen baya erkencisin masallah erkne kalktım ama kahvaltı kızla ilgilen derken gecti vakit
O işler hic bitmiyor zaten :))
Ben şimdi cocuk olmamasının rahatlıgını yasıyorum.Sonra sizler gibi olacagım.Önce cocuk,sonra iş....Kolay gelsin tatlım.Cok iyi kg verdin.Masallah.
ewet canım bebeginde işi bitmiyo cogu zaman ona gidio ee sonra uyuyo uyanmasın diye iş yapmıyorum ...ilerde anlarsın canım yasamak daha farklı..saka maka kac aydır beraberiz zaman nasıl gecti
kızlar nabersinin
liste çok güzel olmuş eda ellerine sağlık.nasıl gidiyor iş alıştınmı?
bu arada dün bende spor adına sadece sabah 25 dk yürüyüş ofiste öğlen 15dk lesli kardiyo, akşam işten sonra 2 saat de ev temizliği silme süpürme yaptım :) bence spor yerine konmaz sadece hareket işte.
bu akşam mutlaka 1 saat yürüyüş yapacağım sonrada duş alıp tiyatro davetine gidecez komşularla keyifli olacak umarım
kızlar nabersinin
liste çok güzel olmuş eda ellerine sağlık.nasıl gidiyor iş alıştınmı?
bu arada dün bende spor adına sadece sabah 25 dk yürüyüş ofiste öğlen 15dk lesli kardiyo, akşam işten sonra 2 saat de ev temizliği silme süpürme yaptım :) bence spor yerine konmaz sadece hareket işte.
bu akşam mutlaka 1 saat yürüyüş yapacağım sonrada duş alıp tiyatro davetine gidecez komşularla keyifli olacak umarım
Cok cocuk baktım,cocuklarıda cok seviyorum.Kendi cocugunun duygusu cok farklıdır.Allah hayırlı zamanda banada yasatsın o duyguyu.İsteyen herkese versin.
.....Evet uzun süredir beraberiz,günler geldi....günler gecti......
https://www.diyetkolik.com/saglikli...ağlıklı+yemek+hazırlama+ve+pişirme+yöntemleri
faydalı bilgiler var kızlar
Rica ederim canım hersey sizler icin :))) Kararlı hatunlarsınız hepiniz.
Bende iyiyim bugun evdeyim.Hafta ici,hafta sonu calışacagım.Hafta sonu öglene kadar.Bugun dr gelmedigi icin bende gitmedim.Program ögreniyorum,o programı kullanmamıştım daha önce.Meddata programı biliyor musun?Kardiyoloji bransı calışacagım brans.....iyi olcak hastanın dr ayagına gelirmiş!!!Eşime diyorum korkma bak bana bişey olsa anında müdahale.....İdari kadroyada gecebilirim belki o tam net degil.
http://gez.io/9LkfXF
bi bakın kızlar kilo vermeyi durduran seyler
Asksn ve planks(nicki yanlış yazmış olabilirim)8.grubta olan arkadasım hosgeldiniz.Azminiz daim olsun.Kg eksik olsun.
.....
Kızlar hafta bası katılanlardan sadece deryalim düzenli giriyor.Takip ettigim kadarıyla.Tugbass topik dısı.Bluefolmon arada girdi ama düzenli degil.Deryalim listeye dahil olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz?
Gülcan günaydın canım hosgeldin.Bende 06:00'da uyandım misafirlere kahvaltı hazırladım,gittiler....
Ddem sen nasılsın?
Secil evet canım gitcek kg...
Kızlar şimdiki cocuklar büyümüşte kücülmüş masallah cok akıllı ve dilliler.Allah bagıslasın hepinizinkini.
Neslihan belki detoksa bende katılabilirim duruma göre.
.....Kızlar dün gelen misafirler icin hazırlamıştım öglen yediklerimi iştede pırasa yemegi vardıonları yedim,hemde uzun süredir yemedim ya 1100 den sonra hak ettim ama dimi :)))
https://www.diyetkolik.com/saglikli...ağlıklı+yemek+hazırlama+ve+pişirme+yöntemleri
faydalı bilgiler var kızlar
İyiyim canım sen nasılsın?Bekliyorum saat 11:00-10:30 olmasını süpürge tutacagım.Alıştım alıştım,iyi gidiyor.Pek giremiyorum,sürekli rapor yazıp hasta ile ilgilenmekten.Okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapamıyorum...Dün ziyaretcilerden biride bendim :)))
Sen nasılsın?Spor yapmışsın yine.Ben bu hafta düzenli hic yapmadım.
Temizliklede kalori harcıyorsun ama diger sporların amacları farklı :))
NESLİHAN iyiyiz sen nasılsın ya benim hiç spor yapasım yokk napıcam böyle anlamadım kac gündür istemiyorum yapmak
GÜZELİM aminnn canımm aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?