- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neslihan iyi eglenceler canım.Ne güzel bulundugun yerde komsuluk var :) Burda nerdeee???Apartmanda kimse birbirini tanımıyor nerdeyse.
Neslihan nasıl kestirceksin saclarını?Rengin cok yakışmıştı sana.
Kv üstümde türlü planlar uygulamak icin fikirlerini dile getiriyor :))))
Vah garibim ya!!!
Cok sükür iş olduda.7 gün görümceyi 24 saat görmekten kurtuldum.
harikaaa tamam birazdan acayım müzügi bir yandan temizlik bir yandan oynuyumm tesekürler NESLİHAN
EDA rica ederim canım faydalı seyler buldukca koyalım
Daha cok cesit yapmıştım milföy,incirli kurabiye,sarma...onlardan yedim.
İlk 3'te ilk defa varım :)) gecen hafta kendime ceza verdim :)) listeye yazmadım.
.....
Sende dikkat et.Yapma bu hafta.
Yada söyle bir yöntem dene canım.Ne giyip gitceksen onun cebine hissedebilecegin sertlikte birsey koy.Yemeye niyetlendiginde bizi düşün,kızmalarımızı YEMEEEEEE.Psikolojik olarak kendini zorunlu tut.
Canım eşinin destek cıkmaması cok garip!!Peki sen zayıflayınca kızmasın sana?Cok güzel vermişsin 3 kg.Merak ettim eşin kac kg?Kendi obez olanlarda böyle bir psikoloji oluşuyor.Eşide şişman olsun istiyorlar.
Phalanx tekrar hosgeldin.
hosgeldin katılımın daim olur insallah cannım sende bizle beraber kurtulursun yaglardan
margarin mayonez ne oluyoruz canım cıs onlar cıs uzak dur bakimm:94:
1 sene olacak canım nerdeyse
hosgeldin fazla kilon yokmus bizzmkle kurtulmanı dilerim kilolardan
dengelemişsin canım cıslarda erimiştir
ellerine saglık edam
benim annemde ne zaman kilo verdim desem bana kızıyor halsiz düşeceksin o kadar zayıf olup ne olacak diye
edam hosbuldum cok sükür iyiyim sen nasılsın dün menü abartmıssın ama bende abarttım aksam cipsler cikolatalar .....deryalim üzenli katılıyor canım bizden oldu artık inş böyle devam eder,,,sen baya hakimsin artık kendine dünü unutup gene kacamaksız devam edelim,,iş yerin nasıl sevdinmi haftaiçi mi calışacaksın hangi bölümde zaten bayabi saglık konusunda bilgilisin burda dahada artar canım demi
pilatesimi yaptım kızlar yeşilçayımıda içtim şimdi çıkıcam annemlere orasıda 2o dk sürüyo birazda parka uğrar fazla yürürüm görüşmek üzere
Aynen canım söylüyor zaten baya zayifladin sen diye.ama benim hedef 65.65e kadar direnicem.yaza daha fit girmek istiyorum gelmeler gitmelerde çok oluyor yazın beni gören herkes şaşırsın istiyorum en çokta kocisi sasirtmak istiyorum ne kadar azimli olduğumu görsün dün moralim bozuk olsada bugün superim.disari çıktık yürüyüş yapacaktık ama yağmur başladı bugün evde gibiyiz.bende birazdan yemek yapiyim öğle vakti geliyo bişeyler hazirlamak lazımEee zayıfladın tabi!!Göze daha bir hos geliyorsun kıskanır.Bizimkide dün gelen misafirlerden bana iltifat yagınca cok kıskandı
Asksn ve planks(nicki yanlış yazmış olabilirim)8.grubta olan arkadasım hosgeldiniz.Azminiz daim olsun.Kg eksik olsun.
.....
Kızlar hafta bası katılanlardan sadece deryalim düzenli giriyor.Takip ettigim kadarıyla.Tugbass topik dısı.Bluefolmon arada girdi ama düzenli degil.Deryalim listeye dahil olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın larr sabahn 6,30 da uyandım m kahvaltı yaptık kızı uyuttum fırsat bulmuskenn geldim buraya güzel günlerimiz olsun
kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay
80KG 77KGYA düstüm ama evlendigimizde de 65kiloydum
insallah canım hep mutlu gecsinHepimizin haftasonu güzel mutlu ve huzurlu geçsin inşallah
Canım ben her ikisinide icmiyorum.İcecek olsam cay icerdim.Yeşilcayı ara ögün olarak tüketirdim....Senin hangi kg indigini anladım,okumuştum zaten.Eşin cok kg mu diye sormuştum.Bu yüzden mi sana arkadasların dedigi gibi "köstek"oluyor.