"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Neslihan nasıl kestirceksin saclarını?Rengin cok yakışmıştı sana.
Kv üstümde türlü planlar uygulamak icin fikirlerini dile getiriyor :))))
Vah garibim ya!!!
Cok sükür iş olduda.7 gün görümceyi 24 saat görmekten kurtuldum.

Son düzenleme:
Neslihan iyi eglenceler canım.Ne güzel bulundugun yerde komsuluk var :) Burda nerdeee???Apartmanda kimse birbirini tanımıyor nerdeyse.

çok haklısın benim kışın oturduğum binadada yok komşuluk zaten burasını işe kızın okuluna yakın olsun diye aldık sevmiyorum hiç. ama esas evim 5-6 kilometre uzakta dim çayı kenarında sessiz sakin huzurlu bi sitede.hafta sonları oraya kaçıyorum bahçem de var onlarla ilgileniyorum iyi geliyor. ordaki komşularımla süperiz ama kışın malum çok göreşemiyoruz böyle etkinlik yapalım dedik bi araya gelelim iyi oldu sanırım.pazar günüde orda oluruz bahçede bol bol laflarız komşu çok önemli dediğin gibi canım

harikaaa tamam birazdan acayım müzügi bir yandan temizlik bir yandan oynuyumm tesekürler NESLİHAN
EDA rica ederim canım faydalı seyler buldukca koyalım

eda k.v uğraşacak başkasını bulacak canım çaresiz :)
sende bahene et yorgunum de ev işi varde çok gitme evine kabulde etme bu taktik tüm kadınların kaçınılmaz takdiği canım yapacak bişi yok
renk aynı kesim bozuldu katları düzelttireceğim

Neslihan canım cok güzel bu renk :)))
Neslihan kv,görümce olmasa dedigini yapıp kabul etmeme lüksüm olabiliyorda.Eşim üzülmesin diye gelme diyemiyorum tabi :))
"Biz işe gidiyoruz,sabah sende bir bizle kalkar kahvaltını yaparsın,sonra beraber cıkarız" Bazen evet diyor,bazen göze alamıyor erken kalkmayı.İlk evlendigimde yedek anahtar istedi.Kıyameti kopardım.Kimsenin anahtarını almam,kimsede benden istemesin :))

Neslihan cok sanslısın komşuluk konusunda...Katlarının bozuldugu cok belli olmuyor.
Ben cıkıyorum kızlar.Süpürge tutayım.Eşim gelmeden işim bitsin.Tekrar ugrarım.

tamam canım yemicem bugün okadar spor yaptım boşa gitmesin

pilatesimi yaptım kızlar yeşilçayımıda içtim şimdi çıkıcam annemlere orasıda 2o dk sürüyo birazda parka uğrar fazla yürürüm görüşmek üzere

80KG 77KGYA düstüm ama evlendigimizde de 65kiloydum

merhaba kahvaltımı yapmadım ama 3mil leslile sporum yaptım simdi kahvaltımı yapacagim

isteyince başarırsın azmin elinden bişey kurtulmaz canım

basaracagim sizin sayenizde

insallah sizinle kurtulacagım kızlarr

kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay

Eee zayıfladın tabi!!Göze daha bir hos geliyorsun kıskanır.Bizimkide dün gelen misafirlerden bana iltifat yagınca cok kıskandı
Aynen canım söylüyor zaten baya zayifladin sen diye.ama benim hedef 65.65e kadar direnicem.yaza daha fit girmek istiyorum gelmeler gitmelerde çok oluyor yazın beni gören herkes şaşırsın istiyorum en çokta kocisi sasirtmak istiyorum ne kadar azimli olduğumu görsün dün moralim bozuk olsada bugün superim.disari çıktık yürüyüş yapacaktık ama yağmur başladı bugün evde gibiyiz.bende birazdan yemek yapiyim öğle vakti geliyo bişeyler hazirlamak lazım

Aynen canım sana katılıyorum

kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay

80KG 77KGYA düstüm ama evlendigimizde de 65kiloydum

Canım ben her ikisinide icmiyorum.İcecek olsam cay icerdim.Yeşilcayı ara ögün olarak tüketirdim....Senin hangi kg indigini anladım,okumuştum zaten.Eşin cok kg mu diye sormuştum.Bu yüzden mi sana arkadasların dedigi gibi "köstek"oluyor.

Hepimizin haftasonu güzel mutlu ve huzurlu geçsin inşallah
insallah canım hep mutlu gecsin

esim 100 kilo var simdi evlendiğimizde 85 kiloydu oda evet canım biraz öyle köstek oluyor:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…