- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
Aynen öyle canım ya bence böyle bahsedicekler kuşak farkı işteçok alemler demi:) bizden de böyle mi bahsedecek acaba bizim oğluşlar:)
Evet canım ya bugün moralim bozuktu ama yürüyüş falan iyi geldi.sancilarim başladı sıcak su torbası koydum duramadim.gelse biran öncede rahatlasam canim ya
Ah bide dinlense kurt var totosunda sankizorla otur oğlum uyu oğlum diyoruz afacan afacan ama bi o kadar da tatlı evlat işte Allah cumlemizinkini bağışlasın inşallah
Pes etmek yok yola devam korksun bizden yağlar hepsini eriticiğiz hahahay
çok alemler demi:) bizden de böyle mi bahsedecek acaba bizim oğluşlar:)
Aynen öyle canım ya bence böyle bahsedicekler kuşak farkı işteşimdiden bizimkine soruyorum annecim kiyafetim nasıl olmuş falan diye begenip beğenmediğini söylüyo ve soyledikleride doğru düşün yani çocuk dersin simdiden biliyolar herşeyi
insallah canım simdi işe gitti esim lesile 5 mil yaptımAslında erkekler bakımlı ve fit kadınlardan hoşlanırlar ama neden böyle tepki veriyor eşin anlamadım canım. Neyse sen kararini verdin ve uygulamaya geçiyosun artık. Eşin yokken sporunu yaparsın canım bak vardiyeli calisiyomus.yediklerine de dikkat edersen sıkıntı olmaz canım rahatlıkla verirsin kilolarını
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
insallah canım simdi işe gitti esim lesile 5 mil yaptım
benide alın bu listeye :18:
canım maşallah çok güzel olmuş bak böyle çok işe yarıcak.. listeye 1 hafta giremiyorsun ilk sayfayı okudun değilmi..
Afacanlar afacan yeni nesil herşeyi çok biliyo vallaaynen kızlar yaa bıraz önce saçımı boyadım nasıl olmuş kızım diyorum çok güzel olmuş anneciğim ama sanırım saçların bıraz daha kısa olabilirdi kestrmelisin diyor cadı çok bilmiş..
Günaydın fıstıklar yeni gözümü açtım size Günaydın diyim dedim bu aralar bizimki biraz kıskanç ve ilgi bekliyofırsatını bulmusken uğradım. Hepimize mutlu hafta sonları
80 kiloydum boyumda 159 ama 3 kilo verdim 77yim suan ama daha fazla veremiyorum esimde istemiyor diyetteyim diyorum kızıyor yapma ne gerek var diyor spor yapalım yürüyüş yapalım diyorum izin vermiyor off cıldırtıyor beni
selam hızlar hoşbuldum okudum kuralları bende varım
gittim kendime karışık bitki çayı aldım sabahtan kararlıyım 5li sayıları görücem
bugün çok saçma yedim yarından bildiririm ve sporumu da yaparım
Saol canım kötüydüm moral olarak ama toparladim.kizlarin başını sisirdim bugünbaya bi şişkinlik ve sancim var regl olamadım bi türlü bu ay ben.bi olsam rahatlicam.aklima sen geliyosun zaten hemen bak direndi verdi diyorum bende vericem napalım belki biraz geç olucak ama gidecek kilolar 65 i gorucem
Öğle yediklerin fazla olmuş canım tiramisu kurabiye falan
günaydın larr sabahn 6,30 da uyandım m kahvaltı yaptık kızı uyuttum fırsat bulmuskenn geldim buraya güzel günlerimiz olsun
afiyet olsun canım yine dengeli bir menühayırlı akşamalr kızlar..
menüm
sabah
1 dilim ekmek az bişey helva
öğlen
köfte
patates az
bal
2 dilim ekmek
margarin
1 tatlı kaşığı kadar mayonez
ara
3 minik yulaflı bisküvi
çilek
akşam yok zaten yeterince yedim
3 litre su 2 yeşilçay..
canım hoşgeldin düzenli girmeni bekliyoruzselam hızlar hoşbuldum okudum kuralları bende varım
gittim kendime karışık bitki çayı aldım sabahtan kararlıyım 5li sayıları görücem
afiyet olsun tatlım bu hafta vereceksin kaçamak yapmaBugün yediklerim
Sütlü nescafe 2 kuru kayısı ve bir paket form bisküvi (162 kalori) bir lokma krep
2 minik çikolata (eşim eliyle yedirdi Hayır diyemedim)
Öğle:1 tabak Şehriye çorbası bir dilim ekmek 3 kaşık bezelye yemeği
Ara:2 ceviz 2 avuç beyaz leblebi
Akşam:balık fırında salata ve bir lokma tahin pekmezli ekmek
2.5 km yürüyüş az önce geldik
isteyince başarırsın azmin elinden bişey kurtulmaz canımeşim vardiyalı calısıyor o yüzden bi düzen tutturamıyorum ama bu sefer basaracağim
bu haftaki kupa bestenin tebrik ediyorum 1. oldun canım1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
canım hamurişleri biraz fazla ama olsun toparlarsın senKızlar iyi geceler nasılsınız?Herkesi tebrik ediyorum.Misafirim var....İşten geldim hazırlık,daha yeni oturdum.Kalcak misafirlerim.
Menüm
2 dilim ekmek,2 dilim.peynir,1 domates
1 dilim tiremisu,1 tuzlu kurabiye,1 elmalı kurabiye,1 bardak süt,1 elma
aksam 1 kase corba,1 dilim ekmek,1 adet enginar yemegi
2.5 litre su,1 türk kahvesi,30 dk yürüyüş.
ay canım çok geçmiş olsunŞurup verdim canım ama bugün vermedim daha iyi düzeldi diye.hafta sonuda dinlenir biraz iyice toparlar inşallah. Berra nın iyi olmasına sevindim canım
Sen böyle yazınca hedefleri heyecanlandim valla.bende 68-65 diye hedef koydum bakalım hayırlısı hedeflerimize ulasiriz inşallah hepimiz
afiyet olsun canım poğaça hiç olmamışKızlar iyi geceler
Misafirlerim vardı yeni gitti geçmişi tam okuyamadım yorgunum menumu yazıp cikicam moralim bozmiyim diyorum ama olmuyor kilo veren herkesi tebrik ediyorum
SABAH
Klasik kahvaltı
ARA
Yeşil çay
OGLE
Yoğurtlu mucver islim kebabi avuç içi kadar
ARA
2 lokma elmalı pasta 2 küçük kesme helva
AKSAM
Yemedim kizimdan kalan avuçiçi kadar tavuk ızgara
Misafirler gelince çayın yanında bir küçük pogaca
2 litre su 2 yeşilçay
günaydın canım heralde öyle oldu bu aralar çok yüklendimGünaydın cıtırlarrrr nasılsınız?
Secil ,ayse fıstıklar hep söylüyorum,yine söyleyecegim moralinizi sakın bozmayın.Direnince gidiyor.Kızlar hergün 1 bardak adacayı icin bence adeti düzenliyor,şişkinligi alıyor.
Beste tatlım tebriklerrrr 1.oldun.Cok iyi vermişsin.
Gülcan iyi olmana cook sevindim.Huzur bozuk oldu mu insanın hicbirsey yapası gelmiyor.Cok sevindim.iyi olmana.59 kg düştün ne güzel.Beni solladın gectin.
Neslihan canım ofisteki kızlar zamanla seni tanıyamıycak!!!Zayıfladıkca mutlu olcaksın.
Deryalim sende cok iyi kg vermişsin.Haftaya listedesin.
Aneteam işe gidiyorum,geldim demek beni cok mutlu ediyor.Calışmayı cok istiyordum.Evi uzun bir süre özlemem :))
Ddem bence sen kas yaptın canım.Sporu cok iyi yapıyorsun.
evet bencede dahil olsun deryaAsksn ve planks(nicki yanlış yazmış olabilirim)8.grubta olan arkadasım hosgeldiniz.Azminiz daim olsun.Kg eksik olsun.
.....
Kızlar hafta bası katılanlardan sadece deryalim düzenli giriyor.Takip ettigim kadarıyla.Tugbass topik dısı.Bluefolmon arada girdi ama düzenli degil.Deryalim listeye dahil olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz?
Gülcan günaydın canım hosgeldin.Bende 06:00'da uyandım misafirlere kahvaltı hazırladım,gittiler....
Ddem sen nasılsın?
Secil evet canım gitcek kg...
Kızlar şimdiki cocuklar büyümüşte kücülmüş masallah cok akıllı ve dilliler.Allah bagıslasın hepinizinkini.
Neslihan belki detoksa bende katılabilirim duruma göre.
.....Kızlar dün gelen misafirler icin hazırlamıştım öglen yediklerimi iştede pırasa yemegi vardıonları yedim,hemde uzun süredir yemedim ya 1100 den sonra hak ettim ama dimi :)))
isallah vermeye devam ederim ama bu moralle zor
hayırlı akşamalr kızlar..
menüm
sabah
1 dilim ekmek az bişey helva
öğlen
köfte
patates az
bal
2 dilim ekmek
margarin
1 tatlı kaşığı kadar mayonez
ara
3 minik yulaflı bisküvi
çilek
akşam yok zaten yeterince yedim
3 litre su 2 yeşilçay..
Cok uzun sureymis ben o kadar surmemisti. Senin kaç ay oldu cnm doğum yapali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam hızlar hoşbuldum okudum kuralları bende varım
Bugün yediklerim
Sütlü nescafe 2 kuru kayısı ve bir paket form bisküvi (162 kalori) bir lokma krep
2 minik çikolata (eşim eliyle yedirdi Hayır diyemedim)
Öğle:1 tabak Şehriye çorbası bir dilim ekmek 3 kaşık bezelye yemeği
Ara:2 ceviz 2 avuç beyaz leblebi
Akşam:balık fırında salata ve bir lokma tahin pekmezli ekmek
2.5 km yürüyüş az önce geldik
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
Kızlar iyi geceler nasılsınız?Herkesi tebrik ediyorum.Misafirim var....İşten geldim hazırlık,daha yeni oturdum.Kalcak misafirlerim.
Menüm
2 dilim ekmek,2 dilim.peynir,1 domates
1 dilim tiremisu,1 tuzlu kurabiye,1 elmalı kurabiye,1 bardak süt,1 elma
aksam 1 kase corba,1 dilim ekmek,1 adet enginar yemegi
2.5 litre su,1 türk kahvesi,30 dk yürüyüş.
sezeryan canım benim de...herkesin bünyesi farklı..olursun inşallah bir an önce..
afiyet olsun cnm..
afiyet olsun canımmm daha iyisin demi...
ellerine sağlık canımmm..
işten geldim demek ne güzel demi canım:) bir süre sonra da ahh evde olsam dersin:)
öğlen baya yemişsin canım afiyet olsun..yeni işin şerefine diyelim:)
Kızlar bende de kayınvalidemler var..bugün izin günüm..yemek falan derken bitti bile..anca girebildim..
herkesi tebrik ediyorum..
menüm:
sabah..bir tabak makarna..bir dilim peynir..
ara: bir yeşil çay
öğlen:bir kase nesfit ve süt..
ara: bir türk kahvesi, bir lokma çikolatalı saray helvası:26: (annem zorla yedirdi valla)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık taze fasulye, 1 küçük parça tavuk pirzola, 5 lokma fırın patates(yağsız), salata, bir bardak ice tea..
ara: 3 bardak çay..
Asksn ve planks(nicki yanlış yazmış olabilirim)8.grubta olan arkadasım hosgeldiniz.Azminiz daim olsun.Kg eksik olsun.
.....
Kızlar hafta bası katılanlardan sadece deryalim düzenli giriyor.Takip ettigim kadarıyla.Tugbass topik dısı.Bluefolmon arada girdi ama düzenli degil.Deryalim listeye dahil olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz?
Gülcan günaydın canım hosgeldin.Bende 06:00'da uyandım misafirlere kahvaltı hazırladım,gittiler....
Ddem sen nasılsın?
Secil evet canım gitcek kg...
Kızlar şimdiki cocuklar büyümüşte kücülmüş masallah cok akıllı ve dilliler.Allah bagıslasın hepinizinkini.
Neslihan belki detoksa bende katılabilirim duruma göre.
.....Kızlar dün gelen misafirler icin hazırlamıştım öglen yediklerimi iştede pırasa yemegi vardıonları yedim,hemde uzun süredir yemedim ya 1100 den sonra hak ettim ama dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?