• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

tebrikler canım benim regli dönemine ragmen harika sonuc

sagol canım haftaya bol bol eksiler görürsün inşallah 6 lara hemen kavusmanı dilerim

ayy cok sevindim beni cıtırmı uaptın sende öylesin canım benim :23:

haftaya gelsin 5 ler canım bir ben bir sen sollayıp gidiyoruz birbirimi kız:7:

6 lara kadar dajha kolay gidiyor canım kilolar merak etme

bugünde burası bi yagmur bi günes co k degişiktş

yapın kızlar vücudu sasırtmak lazımm

harikasın canım tebrikler

ayy ay daha nice kilolar verirsin sen canım masllah 5 ler ede koy tabi göz ne güzel:16:

164 boyum canım 50 55 arası olsam yeter benilk aylar dikkat etseydim şimdiye coktan kurtulmusutum cok kalori yaktırıyor emzirmek,ah bide olsam adett

boylarımızda yakınmış bende 162 50de çok zayıf olursun heralde ama senle eşin memnun olursa gerisi önemli değil canım

boylarımızda yakınmış bende 162 50de çok zayıf olursun heralde ama senle eşin memnun olursa gerisi önemli değil canım

bi 55 olayımda olmazsa kalırım 54 de falan geri alırsam diye biraz hedeften eksik olmak istiyorumda,aa ben sabah ölcümüde almıstım
gögüs,92
bel,76
basen,97,5
incelmisim sende aldınmı canım evew senle aynıyız kız

bi 55 olayımda olmazsa kalırım 54 de falan geri alırsam diye biraz hedeften eksik olmak istiyorumda,aa ben sabah ölcümüde almıstım
gögüs,92
bel,76
basen,97,5
incelmisim sende aldınmı canım evew senle aynıyız kız

göğüslerim çok küçüldü benim ya ölçmüştümde sabah unuttum
bel 75
basen 98 basenlerimi hiç sevmiyorum çok büyük sarkma falan oldumu sende canım

göğüslerim çok küçüldü benim ya ölçmüştümde sabah unuttum
bel 75
basen 98 basenlerimi hiç sevmiyorum çok büyük sarkma falan oldumu sende canım

gögüs benimde küçük normaldede öyle ölcülerimizde aynı kız sarkma naslki canım tabi biraz eskiye göre yumusak ama toparlanır zamanla o kadar kilo veriyoz

canım sen eşinden destek bekleme boşver sen kendin için zayıfla hem neden bu kadar köstek oluyorki sana anlaış değilim asıl eşler daha çok ister eşiin incecik olmasını şaşırdım doğrusu.. bu arada hoşgeldin..

hosbulduk ama bilmiyorum bende amam moralim bozuluyor :ssz:

canım kaç kilosun sen bide merak ettim eşin niye kızıyor niye destek olmuyor

80 kiloydum boyumda 159 ama 3 kilo verdim 77yim suan ama daha fazla veremiyorum esimde istemiyor diyetteyim diyorum kızıyor yapma ne gerek var diyor spor yapalım yürüyüş yapalım diyorum izin vermiyor off cıldırtıyor beni:47:

Daha iyi canım öksürüyo biraz hırıltısı var okula gondermedim bugünde evdeyiz.hafta sknu toparlar inşallah. Senin fıstık nasıl oldu

s
Az kalmış canım hedefine bir ay sonra ulasirsin gibi geliyo bana.masallah sana 65 olunca belki hedefinde değişir iyi gidiyosun canım

balla zencefil ver canım iyi gelir hırıltı varsa o zaman soğuk algnlığından olsa gerek öksürük için şurub varsa verseydin berranın hemen kesti şimdi maşallah çok iyi..

inşallah canım bakalım zaten asıl hedefim 60 kilo olmak canım şimdilik sıkılmayım diye 65 yaptım sonra 5 5 indricem.. sende 65i görünce çok güzel olucak haftaya herhalde 69 u görürürm sende 71leri

ayy bendemi makarna yapsam özledimm fiyet olsun canım

sagol canım evet ben üzgün olunca istahı gidenlerdenim şükür iyiyim artık,senin normal miydi canım ne güzel olamamak kötü ya kendimi garip hissediyorum artık
inşallah canım yaa şu altıları bi sıfırlayım sonrada oralara bakarım hayırlısı..

80 kiloydum boyumda 159 ama 3 kilo verdim 77yim suan ama daha fazla veremiyorum esimde istemiyor diyetteyim diyorum kızıyor yapma ne gerek var diyor spor yapalım yürüyüş yapalım diyorum izin vermiyor off cıldırtıyor beni:47:

canım sen onu boşver kendi çapında yapmaya devam et acaba seni kıskanıyor olabilirmi sen boşver ona belli etmeden devam et o evde yokken leslie yap spor olarak hem eğlenceli şimdilik sen leslie ablayla başla yedklerinede dikkat edersen verirsin baksana 3 kilo vermişsin ne güzel devam et sakın bırakma..

hayırlı akşamalr kızlar..

menüm
sabah
1 dilim ekmek az bişey helva

öğlen
köfte
patates az
bal
2 dilim ekmek
margarin
1 tatlı kaşığı kadar mayonez

ara
3 minik yulaflı bisküvi
çilek

akşam yok zaten yeterince yedim

3 litre su 2 yeşilçay..

canım sen onu boşver kendi çapında yapmaya devam et acaba seni kıskanıyor olabilirmi sen boşver ona belli etmeden devam et o evde yokken leslie yap spor olarak hem eğlenceli şimdilik sen leslie ablayla başla yedklerinede dikkat edersen verirsin baksana 3 kilo vermişsin ne güzel devam et sakın bırakma..

insallah bırakmam yaa ama lesliein linki varsa onu atarmısınız

ewet canım saka gibi 19 kilo ne cabuk gecti zaman anlamadımm senin kilonu görmedim daha birazını okudum senin yorumu görünce yazıyım dedim,ben sezeryanla dogum yaptım canım ve daha adet hiç olmadım 4 gözle bekliyorum dr 18 aya kadar normal dedi emzirince

Cok uzun sureymis ben o kadar surmemisti. Senin kaç ay oldu cnm doğum yapali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hızlar hoşbuldum okudum kuralları bende varım
gittim kendime karışık bitki çayı aldım sabahtan kararlıyım 5li sayıları görücem
bugün çok saçma yedim yarından bildiririm ve sporumu da yaparım :21:

maşallah 1 aya ulaşırsın hedefe

listen çok güzel canım baya bi yiyecek var ve bına rağmen kilo veriyosun maşallah :nazar:

O yüzden gram gram gidiyor ben haftada 1 kilo veremem sanırım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back