- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
insallah bırakmam yaa ama lesliein linki varsa onu atarmısınız
Canım şimdi linki atamıcam telden güriyorum ama nete leslie 3 mile yazarsan çıkar zaten
80 kiloydum boyumda 159 ama 3 kilo verdim 77yim suan ama daha fazla veremiyorum esimde istemiyor diyetteyim diyorum kızıyor yapma ne gerek var diyor spor yapalım yürüyüş yapalım diyorum izin vermiyor off cıldırtıyor beni
Kıskançlıktan yapiyordur sen kendin Zayıflamak istiyorsan niyetine girdiysen o evde yokken yap sporunu diyetini.ona belli e tme.diyetteyim de deme.sen kilo verdikçe daha çok hoşuna gidicektir.erkekler pek sevmez diyet muhabbetini belkide ondan yapiyordur
Aslında erkekler bakımlı ve fit kadınlardan hoşlanırlar ama neden böyle tepki veriyor eşin anlamadım canım. Neyse sen kararini verdin ve uygulamaya geçiyosun artık. Eşin yokken sporunu yaparsın canım bak vardiyeli calisiyomus.yediklerine de dikkat edersen sıkıntı olmaz canım rahatlıkla verirsin kilolarınıeşim vardiyalı calısıyor o yüzden bi düzen tutturamıyorum ama bu sefer basaracağim
1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
Şurup verdim canım ama bugün vermedim daha iyi düzeldi diye.hafta sonuda dinlenir biraz iyice toparlar inşallah. Berra nın iyi olmasına sevindim canımballa zencefil ver canım iyi gelir hırıltı varsa o zaman soğuk algnlığından olsa gerek öksürük için şurub varsa verseydin berranın hemen kesti şimdi maşallah çok iyi..
inşallah canım bakalım zaten asıl hedefim 60 kilo olmak canım şimdilik sıkılmayım diye 65 yaptım sonra 5 5 indricem.. sende 65i görünce çok güzel olucak haftaya herhalde 69 u görürürm sende 71leri
Saol canım kötüydüm moral olarak ama toparladim.kizlarin başını sisirdim bugünNasılsın secil canım?Moral bozmak yok sakın!!!Gecmişi hızlıca okudum.Yarın detaylı tekrar okuyacagım.Kızlar sakın moralinizi bozmayın.Beni örnek alın beni.Ne canım sıkılmıştı hatırlasanıza :))
Kafayı taktıkca süre uzuyor.
Şurup verdim canım ama bugün vermedim daha iyi düzeldi diye.hafta sonuda dinlenir biraz iyice toparlar inşallah. Berra nın iyi olmasına sevindim canım
Sen böyle yazınca hedefleri heyecanlandim valla.bende 68-65 diye hedef koydum bakalım hayırlısı hedeflerimize ulasiriz inşallah hepimiz
ellerine sağlık canım.. kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
canım ağrılar başladıysa yarın felan gelir bence fazla stres yapma oda geç gelmesini engelliyor biliyorsun..Saol canım kötüydüm moral olarak ama toparladim.kizlarin başını sisirdim bugünbaya bi şişkinlik ve sancim var regl olamadım bi türlü bu ay ben.bi olsam rahatlicam.aklima sen geliyosun zaten hemen bak direndi verdi diyorum bende vericem napalım belki biraz geç olucak ama gidecek kilolar 65 i gorucem
Öğle yediklerin fazla olmuş canım tiramisu kurabiye falan
sezeryan canım benim de...herkesin bünyesi farklı..olursun inşallah bir an önce..ayy bendemi makarna yapsam özledimm fiyet olsun canım
sagol canım evet ben üzgün olunca istahı gidenlerdenim şükür iyiyim artık,senin normal miydi canım ne güzel olamamak kötü ya kendimi garip hissediyorum artık
afiyet olsun cnm..hayırlı akşamalr kızlar..
menüm
sabah
1 dilim ekmek az bişey helva
öğlen
köfte
patates az
bal
2 dilim ekmek
margarin
1 tatlı kaşığı kadar mayonez
ara
3 minik yulaflı bisküvi
çilek
akşam yok zaten yeterince yedim
3 litre su 2 yeşilçay..
afiyet olsun canımmm daha iyisin demi...Bugün yediklerim
Sütlü nescafe 2 kuru kayısı ve bir paket form bisküvi (162 kalori) bir lokma krep
2 minik çikolata (eşim eliyle yedirdi Hayır diyemedim)
Öğle:1 tabak Şehriye çorbası bir dilim ekmek 3 kaşık bezelye yemeği
Ara:2 ceviz 2 avuç beyaz leblebi
Akşam:balık fırında salata ve bir lokma tahin pekmezli ekmek
2.5 km yürüyüş az önce geldik
ellerine sağlık canımmm..1.beste....85.2/1800
2.gülcan...59/1500
3.güzelim..67.9/1100
4.anetan...78.6/900
5.neslihan...85.4/700
6.ilknur......70.5/600
7.ddem....60.6/200
@@@@
kilo alanlar
1.secil...74.6/900
2.ayse....67.4/800
Kızlar iyi geceler nasılsınız?Herkesi tebrik ediyorum.Misafirim var....İşten geldim hazırlık,daha yeni oturdum.Kalcak misafirlerim.
Menüm
2 dilim ekmek,2 dilim.peynir,1 domates
1 dilim tiremisu,1 tuzlu kurabiye,1 elmalı kurabiye,1 bardak süt,1 elma
aksam 1 kase corba,1 dilim ekmek,1 adet enginar yemegi
2.5 litre su,1 türk kahvesi,30 dk yürüyüş.
ellerine sağlık canım.. kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum..
canım ağrılar başladıysa yarın felan gelir bence fazla stres yapma oda geç gelmesini engelliyor biliyorsun..
Ah bide dinlense kurt var totosunda sankidinlesin oğluş inşallah hemen toparlar yavrucak..
inşallah canım benim az kaldı zaten olsun yavaşda olsa gidiyor pes etmek yok hep birlikte çıtır olceeeezzz...
sezeryan canım benim de...herkesin bünyesi farklı..olursun inşallah bir an önce..
afiyet olsun cnm..
afiyet olsun canımmm daha iyisin demi...
ellerine sağlık canımmm..
işten geldim demek ne güzel demi canım:) bir süre sonra da ahh evde olsam dersin:)
öğlen baya yemişsin canım afiyet olsun..yeni işin şerefine diyelim:)
Kızlar bende de kayınvalidemler var..bugün izin günüm..yemek falan derken bitti bile..anca girebildim..
herkesi tebrik ediyorum..
menüm:
sabah..bir tabak makarna..bir dilim peynir..
ara: bir yeşil çay
öğlen:bir kase nesfit ve süt..
ara: bir türk kahvesi, bir lokma çikolatalı saray helvası:26: (annem zorla yedirdi valla)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık taze fasulye, 1 küçük parça tavuk pirzola, 5 lokma fırın patates(yağsız), salata, bir bardak ice tea..
ara: 3 bardak çay..
Iyiyim canım topladım kendimi sağolasın. Ah bu anneler.benim annemde kızım bu aralar kilo aldın deyip sonrada zorla yemek yedirenlerden.ama bu ara iyi kilo verdin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?