seçille anlaşmışdık ama yapıcakmı bilmiyorum..
Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?Bende işe gidiyorum :))
Bugun pek giremem,sabahtan bir selam vereyim dedim.Cok mutluyum kızlar.Umarım hersey yoluna girer...
günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..
merhaba arkadaslar moralım cook bozuk fazla kilolarım var esim ne spor yapmama izin veriyor nede yürüyüş yapmama ne yapacağım bilmiyorum
günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..
günaydın arkadaşlar..yarın tarı gününüz dimi..of özendim valla..ne olur birt kerecik kuralları delsek.biz de girelim listeye valla çıkmam..hep takipteyim söz.:26::26::26:
hayır derseniz de sorun değil.ne yapalım bekleriz birr hafta daha.
dün çok yoruldum.sürekli koşturmaca.
sabah yine klasik kahvaltı.
öğle yemeğinde kıymalı bezelye.yoğurt çorbası .ekmek yeşillki var.
bezelye kaç kaşık yemeliyim.yoğurt çorbasından yemelimiyim.ya da çorrba yersem ekmek mi yememeliyim.ayyyy benim bile kafam çorba olduuu
günaydııııınnnn milletttbugün çok ii hissediyorum kendimi ama regl oldummmm bakalım yarın kim birinci olacakkk merakla bekliyorumm
günaydın canım ne güzel mutlu hissetmen ben olamıyacağım o kesinde sende varmı bişeyler ama kilonu yazma yasakkk
galiba var amaaaaa tabi bugün tartılmadım şişkinlik falan ne çıkacak bakalım tartıda
ben almadım canım aynı yerimde sayıyorum yarın yapıyoruz değilmi.. onlar kaçamak yaptıklarından öyle olmuştur canım biliyorsun birgün kaçamak yapınca etkisi 2-3 gün sürüyor..
İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş
ay noldu hepinizin bebişlerine böyle seninkide hasta tüm kızlaınki hasta aman kızlar dikkat tam hastalık mevsimi. ben belli mevsimlerde koruyucu önlemler alıyorum, takviyeler yapıyorum şükür bizde kötü bi durum yok şimdilik.Kızlar iyi akşamlar hastaneden geldik çocuklara düş aldirdik bu saat oldu kızımı kresten alıp hemen doktora gittik ateşi 39.5 olmuş ilaç icmesine rağmen. Orta kulak iltihabı çıktı antibiyotik verdi bi kaç ilaç daha dus yaptırdık uyuyor SABAH klasik kahvaltı yaptım ARA 5-6 yer fıstığı OGLE 3 köfte fırın makarna 6 kaşık falan dir akşam eve 9 da girdik hastaneden geldik acayip açtım pizza söyledik 2 dilim yedim
Çocukları hasta olan çok. mevsimsel herhalde hepinize geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor
SECİL ayran detoksunu yapın bence kaçamak olmazsa korunuyor ben almamıştım bugune kadar sabah tartildim.cuma ne çıkar bilmiyorum bugünden sonra pizzalar gitti gobise
afiyet olsun şekerim menun güzel. ara öğünlere meyve eklesen metobolizmanın hızı da kan şekerinde düşmez canım daha süper olur benceMenum..
Sabah..2 dilim tb ekmek..yarim dilim peynir..
Ara 1 turk kahvesi..
Ogle..1 dilim ekmek..1 tavuk baget..
Ara..1 nescafe..1 yesilcay..
Aksam..5 kasik melemen..6 kasik yogurtlu kabak kavurma..2 dilim ekmek..
ana kralice
Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?Bende işe gidiyorum :))
Bugun pek giremem,sabahtan bir selam vereyim dedim.Cok mutluyum kızlar.Umarım hersey yoluna girer...
Selam kizlar nasilsiniz...ben daha yeni kahvalti edebildim...merak ettigim sizin dilimleriniz ne kadar..ben marketten aliyorum ekmegi paketli dilimli..ince uzunlardan..dilimler cok ince ve avuc icim kadar belki daha az..sizinki nasil...hani bu ekmeklerin yuvarlaklari da oliyor ya ondan merak ettim..
ana kralice
günaydın arkadaşlar..yarın tarı gününüz dimi..of özendim valla..ne olur birt kerecik kuralları delsek.biz de girelim listeye valla çıkmam..hep takipteyim söz.:26::26::26:
hayır derseniz de sorun değil.ne yapalım bekleriz birr hafta daha.
dün çok yoruldum.sürekli koşturmaca.
sabah yine klasik kahvaltı.
öğle yemeğinde kıymalı bezelye.yoğurt çorbası .ekmek yeşillki var.
bezelye kaç kaşık yemeliyim.yoğurt çorbasından yemelimiyim.ya da çorrba yersem ekmek mi yememeliyim.ayyyy benim bile kafam çorba olduuu
Selam kizlar nasilsiniz...ben daha yeni kahvalti edebildim...merak ettigim sizin dilimleriniz ne kadar..ben marketten aliyorum ekmegi paketli dilimli..ince uzunlardan..dilimler cok ince ve avuc icim kadar belki daha az..sizinki nasil...hani bu ekmeklerin yuvarlaklari da oliyor ya ondan merak ettim..
ana kralice
Selam kızlar nasılsınız? Benin afacan hasta gece öksürdü hep.kendimi yorgun hissediyorum bende.gece sık sık uyaninca yorgun hissediyorum kendimi kızlar ben bugün detoks yapamicam hem yorgunum hrmde malzemeleri hazirlamadim esimde evde bugün. Artık haftaya kaldı benim
Anetam canım bir dilim ekmek avuç içi kadar olan
Eda işe girmene çok sevindim senin adına çok istiyodun çalışmak günün güzel geçer inşallah
neslihan nasılsın kız eridimi sarmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?