• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

oy yavrum yaa çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin biran önce iyi olurlar.. pizzayıda takma fazla yememişsin sonuçta yarına dengelersin.. evet ayran detoksunu yapalım geri gelmiyor giden kilolar..

Sağol canım ya butun hasta çocuklarımıza şifa versin rabbim

evet gelmiyor ben tartildim sabah ne vermişim ne almışım . Pizza geç saatte oldu bide unuttum iki bardak kola vardı ama takmiyacam neyse ya bugun kendimde dişçiye gitmiştim nasıl kilo vermişsiniz dedi şaşırdım bunu söyleyen çok olmaya başladı bu aralar çok mutluyum kendimi sıkmadan bunaltmadan vereyim kacamaksizda olmuyor:1:

Canım gözün aydın inşallah hayırlısıyla olur allah gonlunegore versin menü güzel bence afiyet olsun

Amin canım.Cok istiyorum bu işi....
Kızlar hepinizin kuzucuklarına gecmiş olsun...
İlknur inşallah sonuc iyi cıkar.
Neslihan canım üzme canını.!!!Kızlar moralinizi bozmayın benim cektigimi unutmayın!!
Gülcan nasılsın canım?
Secil mutlu olmana cok sevindim canım.Sürprizler falan :))
Hanife allah daha cok yardım etsin cocuk olunca.:))

Sağol canım ya butun hasta çocuklarımıza şifa versin rabbim

evet gelmiyor ben tartildim sabah ne vermişim ne almışım . Pizza geç saatte oldu bide unuttum iki bardak kola vardı ama takmiyacam neyse ya bugun kendimde dişçiye gitmiştim nasıl kilo vermişsiniz dedi şaşırdım bunu söyleyen çok olmaya başladı bu aralar çok mutluyum kendimi sıkmadan bunaltmadan vereyim kacamaksizda olmuyor:1:

amin.. hmm yarın belki ödem oluşur ama cumaya toparlarsın inşallah.. maşallah bak yavaş yavaş iltifatlar geliyor çok iyi oldu insan böyle sözler duyunca daha bi motive oluyor..

Kızlar ben cıkıyorum.İyi geceler.Öpüyorum hepinizi.Ayse canım arada kacamak olur.Zayıflamışsınız kelimesi cok mutlu ediyor,hırs geliyor insana.

Amin canım.Cok istiyorum bu işi....
Kızlar hepinizin kuzucuklarına gecmiş olsun...
İlknur inşallah sonuc iyi cıkar.
Neslihan canım üzme canını.!!!Kızlar moralinizi bozmayın benim cektigimi unutmayın!!
Gülcan nasılsın canım?
Secil mutlu olmana cok sevindim canım.Sürprizler falan :))
Hanife allah daha cok yardım etsin cocuk olunca.:))
inşallah canım benim çok sağol..
Kızlar ben çıkıyorum acayip yoruldum hastane falan iyi geceler

tamam canım sne güzel güzel dinlen hayırı geceler..

İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş
Canim hic ekmek yememissin masallah sana..bir de buhun cok erken kalktin ona ragmen az yemissin ne.guzel..

Kızlar iyi akşamlar hastaneden geldik çocuklara düş aldirdik bu saat oldu kızımı kresten alıp hemen doktora gittik ateşi 39.5 olmuş ilaç icmesine rağmen. Orta kulak iltihabı çıktı antibiyotik verdi bi kaç ilaç daha dus yaptırdık uyuyor SABAH klasik kahvaltı yaptım ARA 5-6 yer fıstığı OGLE 3 köfte fırın makarna 6 kaşık falan dir akşam eve 9 da girdik hastaneden geldik acayip açtım pizza söyledik 2 dilim yedim

Çocukları hasta olan çok. mevsimsel herhalde hepinize geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor

SECİL ayran detoksunu yapın bence kaçamak olmazsa korunuyor ben almamıştım bugune kadar sabah tartildim.cuma ne çıkar bilmiyorum bugünden sonra pizzalar gitti gobise
Gecmis olsun canim..afiyet olsun..saglik olsun da gerisi elbet olur..

Hastahanede calışacagım.Daha önce calışmıştım.Tecrüben var.Onların kullandıkları programı kullanmadım.Onu göstercekler yarın,bashekimle görüşcem tekrar...Bakalım hayırlısı canım.İnşallah yarında iyi gecer.

Hayirli olsun canimm cok sevindim.hangi hastane..

ana kralice:-)

Menum..
Sabah..2 dilim tb ekmek..yarim dilim peynir..
Ara 1 turk kahvesi..
Ogle..1 dilim ekmek..1 tavuk baget..
Ara..1 nescafe..1 yesilcay..
Aksam..5 kasik melemen..6 kasik yogurtlu kabak kavurma..2 dilim ekmek..

merhaba arkadaslar moralım cook bozuk fazla kilolarım var esim ne spor yapmama izin veriyor nede yürüyüş yapmama ne yapacağım bilmiyorum:20:

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?Bende işe gidiyorum :))
Bugun pek giremem,sabahtan bir selam vereyim dedim.Cok mutluyum kızlar.Umarım hersey yoluna girer...

Menum..
Ara 1 turk kahvesi..

menü güzel olmuş canım..
Bugun pek giremem,sabahtan bir selam vereyim dedim.Cok mutluyum kızlar.Umarım hersey yoluna girer...
günaydın iyiyim hamd olsun cancazım sana hayırlı işler canım inşallah herşey gönlünce olur..

günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..:52:

İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş
hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın
Kızlar iyi akşamlar hastaneden geldik çocuklara düş aldirdik bu saat oldu kızımı kresten alıp hemen doktora gittik ateşi 39.5 olmuş ilaç icmesine rağmen. Orta kulak iltihabı çıktı antibiyotik verdi bi kaç ilaç daha dus yaptırdık uyuyor SABAH klasik kahvaltı yaptım ARA 5-6 yer fıstığı OGLE 3 köfte fırın makarna 6 kaşık falan dir akşam eve 9 da girdik hastaneden geldik acayip açtım pizza söyledik 2 dilim yedim

Çocukları hasta olan çok. mevsimsel herhalde hepinize geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor

SECİL ayran detoksunu yapın bence kaçamak olmazsa korunuyor ben almamıştım bugune kadar sabah tartildim.cuma ne çıkar bilmiyorum bugünden sonra pizzalar gitti gobise
çok çok geçmiş olsun canım ya Allahım şifa versin
Hastahanede calışacagım.Daha önce calışmıştım.Tecrüben var.Onların kullandıkları programı kullanmadım.Onu göstercekler yarın,bashekimle görüşcem tekrar...Bakalım hayırlısı canım.İnşallah yarında iyi gecer.
hayırlısı canım hayırlıysa hemencecik oluversin işin
Menum..
Ara 1 turk kahvesi..

afiyet olsun canım menün güzel
merhaba arkadaslar moralım cook bozuk fazla kilolarım var esim ne spor yapmama izin veriyor nede yürüyüş yapmama ne yapacağım bilmiyorum:20:
evde leslie yap zumba yap ip atla pilates yap dicem ama evdede izin vermiyomuş eşin çalışmıyomu canım o işe gidince yap nerden bilecek

günaydın canım ilk iş günün hayırlı olsun

günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..:52:

günaydın canım yarın 1.yim diyosun yani

günaydın canım yarın 1.yim diyosun yani

yok canm onu daha diyemiyorum bilemiyorum bellide olmaz ama istediğim kiloya gelemicem gibi ama olsun regel olduğum için sorun yapmıyorum hayırlısı bakalım kim birinci olcak.. ayranı yapıyormusun.. melek 800 gr vermiş dün yapmıştı

yok canm onu daha diyemiyorum bilemiyorum bellide olmaz ama istediğim kiloya gelemicem gibi ama olsun regel olduğum için sorun yapmıyorum hayırlısı bakalım kim birinci olcak.. ayranı yapıyormusun.. melek 800 gr vermiş dün yapmıştı

yok canım ben yapmıyorum biraz zaman geçsin belki yaparım

Back