• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın arkadaşlar..yarın tarı gününüz dimi..of özendim valla..ne olur birt kerecik kuralları delsek.biz de girelim listeye valla çıkmam..hep takipteyim söz.:26::26::26:
hayır derseniz de sorun değil.ne yapalım bekleriz birr hafta daha.
dün çok yoruldum.sürekli koşturmaca.
sabah yine klasik kahvaltı.
öğle yemeğinde kıymalı bezelye.yoğurt çorbası .ekmek yeşillki var.
bezelye kaç kaşık yemeliyim.yoğurt çorbasından yemelimiyim.ya da çorrba yersem ekmek mi yememeliyim.ayyyy benim bile kafam çorba olduuu:1::1::1:

günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..:52:

ayyy bugün detoks günümüydü..dün yoğunluktan girememiştim..demek karar verilmişti.neyse haftaya artık..

günaydım fıstık arkadaşlarım nasılsınız bakalım?? bugün ayran detokscuları nerede bakalım yapıyoruz değilmi yani ben hazırladım malzmeleri ıslıcam şimdi nohut zaten vardı haşlanmış mercimek ve bulguru ıslıcam haşlıcam hadi bakalım kızlar yarın tartılma günü bakalım kaç kilo olceeeezzz..:52:

ooo güzel cnm başlayın bakalım ben yaptım ama ,5 gün devam edebildim verdimde ama adanada geri aldım tabi :1::1::1: bugünde regl oldum bakalım yarın nasıl çıkacak tartıda :41:

günaydın arkadaşlar..yarın tarı gününüz dimi..of özendim valla..ne olur birt kerecik kuralları delsek.biz de girelim listeye valla çıkmam..hep takipteyim söz.:26::26::26:
bezelye kaç kaşık yemeliyim.yoğurt çorbasından yemelimiyim.ya da çorrba yersem ekmek mi yememeliyim.ayyyy benim bile kafam çorba olduuu:1::1::1:

yemeklerimizde aynışmış senle benimde yoğurt çorbasıyla bezelye var

1 kase yoğurt çorbası ve 6-8 kaşık bezelye yiyebilirsin canım böyle yersen ekmek yememelisin

yada 2 dilim ekmek 1 tabak bezelye yiyebilirsin ben öyle yapıcam
çorbayıda akşam yiyorum benim listem öyle :31:

günaydııııınnnn millettt :ssz::ssz: bugün çok ii hissediyorum kendimi ama regl oldummmm bakalım yarın kim birinci olacakkk merakla bekliyorumm

günaydın canım ne güzel mutlu hissetmen ben olamıyacağım o kesinde sende varmı bişeyler ama kilonu yazma yasakkk

Selam kizlar nasilsiniz...ben daha yeni kahvalti edebildim...merak ettigim sizin dilimleriniz ne kadar..ben marketten aliyorum ekmegi paketli dilimli..ince uzunlardan..dilimler cok ince ve avuc icim kadar belki daha az..sizinki nasil...hani bu ekmeklerin yuvarlaklari da oliyor ya ondan merak ettim..

ana kralice:-)

ben almadım canım aynı yerimde sayıyorum yarın yapıyoruz değilmi.. onlar kaçamak yaptıklarından öyle olmuştur canım biliyorsun birgün kaçamak yapınca etkisi 2-3 gün sürüyor..

bende endişeliyim hafta içi ++ idim az da olsa bakalım yarın neolacak.dediğin gibi 2 lokma kaçamak 3 gün çıkmayıp moral bozuyor

İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş

ayyy eda tamda konuşmuştuk iş meselesini seninle sanırım evrene gönderdiğin mesajları rabbim duydu bak :) sen dur dur 1 sene sonra ara hemde tam ihtiyaç varken hadi yolun açık olsun canım menun herzamanki gibi güzel

Kızlar iyi akşamlar hastaneden geldik çocuklara düş aldirdik bu saat oldu kızımı kresten alıp hemen doktora gittik ateşi 39.5 olmuş ilaç icmesine rağmen. Orta kulak iltihabı çıktı antibiyotik verdi bi kaç ilaç daha dus yaptırdık uyuyor SABAH klasik kahvaltı yaptım ARA 5-6 yer fıstığı OGLE 3 köfte fırın makarna 6 kaşık falan dir akşam eve 9 da girdik hastaneden geldik acayip açtım pizza söyledik 2 dilim yedim

Çocukları hasta olan çok. mevsimsel herhalde hepinize geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor

SECİL ayran detoksunu yapın bence kaçamak olmazsa korunuyor ben almamıştım bugune kadar sabah tartildim.cuma ne çıkar bilmiyorum bugünden sonra pizzalar gitti gobise
ay noldu hepinizin bebişlerine böyle seninkide hasta tüm kızlaınki hasta aman kızlar dikkat tam hastalık mevsimi. ben belli mevsimlerde koruyucu önlemler alıyorum, takviyeler yapıyorum şükür bizde kötü bi durum yok şimdilik.

Menum..
Sabah..2 dilim tb ekmek..yarim dilim peynir..
Ara 1 turk kahvesi..
Ogle..1 dilim ekmek..1 tavuk baget..
Ara..1 nescafe..1 yesilcay..
Aksam..5 kasik melemen..6 kasik yogurtlu kabak kavurma..2 dilim ekmek..

afiyet olsun şekerim menun güzel. ara öğünlere meyve eklesen metobolizmanın hızı da kan şekerinde düşmez canım daha süper olur bence

Günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım?Bende işe gidiyorum :))
Bugun pek giremem,sabahtan bir selam vereyim dedim.Cok mutluyum kızlar.Umarım hersey yoluna girer...

hadi hayırlı işler yolun açık işallah :34: :34: :34: k.v. den de kurtulursun ver kendini işe :52: :52:

Selam kizlar nasilsiniz...ben daha yeni kahvalti edebildim...merak ettigim sizin dilimleriniz ne kadar..ben marketten aliyorum ekmegi paketli dilimli..ince uzunlardan..dilimler cok ince ve avuc icim kadar belki daha az..sizinki nasil...hani bu ekmeklerin yuvarlaklari da oliyor ya ondan merak ettim..

hanifecim yuvarllak ekmeklerin 1 dilimi zaten 2 dilim kadar oluıyor cnm. ama kare olanlardansa eger 1dilimi 1 dilimdir okey

deryacım ihtiyacın olan kaloriyi hesaplatsan aslında diyetisyene gitsende onun verdiği listeleri saklarsın dönüşümlü kullanırsın.
şimdi bizim herbirimizinki farklı kalorilik listeler. bak mesela bende insülin direnci var yaş 37 kilo 86 ona göre listem var. herkes en az 1 kez diyetisyene gitmiş o yuzden hani biliyor az çok.önerim en azından devletteki diyetisyene ayda 1 görünmen canım yoksa kafan çok karışır.

ben yuvarlak ekmek alıyorum canım tam buğday halk ekmekten alıyorum diyetisyen söylemişti katkı maddesi yokmuş ondan alıyorum
ortadan kesiyorum dilimliyorum buzdolabına atıyorum bittikçe çıkarıyorum öyle işte günlük 5 dilim hakkım var sabah 2 öğle 2 akşam 1 dilim
paketli alırsanda uno al demişti
ona göre hasap et işte keyfimce kesiyorum çok ince kesmiyorum zaten ortadan kesince küçülüyo kalın olursa kahvaltıda yiyorum

Selam kızlar nasılsınız? Benin afacan hasta gece öksürdü hep.kendimi yorgun hissediyorum bende.gece sık sık uyaninca yorgun hissediyorum kendimi kızlar ben bugün detoks yapamicam hem yorgunum hrmde malzemeleri hazirlamadim esimde evde bugün. Artık haftaya kaldı benim
Anetam canım bir dilim ekmek avuç içi kadar olan
Eda işe girmene çok sevindim senin adına çok istiyodun çalışmak günün güzel geçer inşallah

Selam kızlar nasılsınız? Benin afacan hasta gece öksürdü hep.kendimi yorgun hissediyorum bende.gece sık sık uyaninca yorgun hissediyorum kendimi kızlar ben bugün detoks yapamicam hem yorgunum hrmde malzemeleri hazirlamadim esimde evde bugün. Artık haftaya kaldı benim
Anetam canım bir dilim ekmek avuç içi kadar olan
Eda işe girmene çok sevindim senin adına çok istiyodun çalışmak günün güzel geçer inşallah

çok geçmiş olsun canım bugün dinlen sen bebişe iyi bakmak için

neslihan nasılsın kız eridimi sarmalar:52::52::52:

valla anca bu gün erimiş :( bu günden yarına ne olur bilemem. akşam 1 saatten fazla yürüyeceğim aletlere bineceğim akşam yürüyüşü tartıya çok güzel düşüyor onu farkettim.
ben yıllarca sabah yürüyüşüyle pilatesle boşa kürekmi çektim ne :52::52: yarına gene gram eksilecem ben size şöyle kilo verdim diyemecem.
akşamada köy tavuğu geldi 5 aydır bulamadığımdan yemiyordum kaçırmam fırsatı ölçüsünde tavuk yerim. mercimek salatası detoksuda yattı anlayacağın.
ben gene sondan 1.. olucam :16: :16: :16: :16: hafta içi artıydım ama şu an artı olduğumu sanmam. durum bu canım

Back