Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benim menüm
sabah
çeyrek ekmeğe bal
öğlen kahvaltı yaptık hastaneden ancak gelebildim eve
2 dilim t.b.e.
1 altın çörek
çokokrem
beyaz peynir
domates
1 haşlama yumurta
ara
sütlü türk kahvesi
ara
4 kayısı
1 yemek kaşığı kadar taze fasulye
öğlen abarttım karnımda aç değildi bugünlük böle oldu bu hafta düzenim bozuldu hepten..
3 litre su 1 formçay 1yeşilçay içerim
Anne kiz cekismesi de ayri oluyor..insan hakikaten anne olunca anliyor cunku degerini..aynen öyle canım hele benimki bırazdan benden parpı yicek haberi yok huysuzlanmaya başladı iyice uykusu geldi delirmeye başladı.. çizgi film istiyor bende açmıyorum atv yi izliyrum neyseki odasına gitmeye karar verdi..
Menum
OGLE
3d ekmek,6yk bakla ici yemegi,3kasik kiyma
AKSAM
3tane haslama fasulye
1.5lt su keyfim olmayinca yiyesim gelmiyor kizlar
ne güzel canım sürprizler falanGüzel birgündü canım eşim sürprizler hazırlamış mutlu etti beni sağolsun.keyifli birgün geçirdim
iyiyim canım çok şükür çok sağol bacaklarım falan acıyo ama olsun bi kaç güne geçer seninde kızın iyi olmuş canım çok şükür Allahım bidaha göstermesin dikkat etmenü güzel olmuş canım nasılsın..
olsun canım arada olurbuda benim menüm
sabah
çeyrek ekmeğe bal
öğlen kahvaltı yaptık hastaneden ancak gelebildim eve
2 dilim t.b.e.
1 altın çörek
çokokrem
beyaz peynir
domates
1 haşlama yumurta
ara
sütlü türk kahvesi
ara
4 kayısı
1 yemek kaşığı kadar taze fasulye
öğlen abarttım karnımda aç değildi bugünlük böle oldu bu hafta düzenim bozuldu hepten..
3 litre su 1 formçay 1yeşilçay içerim
benimki kaçamakla birlikte geri geldi canımTeşekkür ederim canım tekrar.ben detoks konusunda kararsız kaldım şimdi. Yapan kızlar tartildiniz mi hiç? Bazılarınız kilolarını geri almış gibi geldi bana yaptığınız yorumlardan:26:
canım çok az yemişsin bebişi düşün üzme kendiniMenum
OGLE
AKSAM
3tane haslama fasulye
biraz fazla olmuş sankilimmenüm
Kahvaltı:2 dilim kadar ekmek salatalık peynir az bal ve tereyağı vede bir dilim helva
Ara:antep fıstığı
Öğle: yarım cantik ve bir kandil simidi
Ara:1,5 patates haşlama bir minik parça çikolata
Akşam:1 kase etli bezelye yemeği salata bir parça ananas
Kızlar kim var kim yok bakalım. Bende bi 35dk akşam yürüdüm geldim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım tekrar.ben detoks konusunda kararsız kaldım şimdi. Yapan kızlar tartildiniz mi hiç? Bazılarınız kilolarını geri almış gibi geldi bana yaptığınız yorumlardan:26:
Yok canim cok degil,sonuclar nasil
Anne kiz cekismesi de ayri oluyor..insan hakikaten anne olunca anliyor cunku degerini..
Canimm bana hep sunu ye bunu ye diyorsun..hic oldu mu simdi
Bebisin icin yemeye calis canin istemese de...
ana kralice
canım tabikide canın istemeyince yiyemiyorsun anlıyorum seni inşallah çabucacık iyi olursun..Menum
OGLE
AKSAM
3tane haslama fasulye
canım şu aradaki patates işi bozmuş o olmadan menü güzelmiş..menüm
Kahvaltı:2 dilim kadar ekmek salatalık peynir az bal ve tereyağı vede bir dilim helva
Ara:antep fıstığı
Öğle: yarım cantik ve bir kandil simidi
Ara:1,5 patates haşlama bir minik parça çikolata
Akşam:1 kase etli bezelye yemeği salata bir parça ananas
bebişleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun dikkat edin çocuk işte ne kadarda dikkat etsen yinede hasta oluyolar
bende korkmaya başladım siz böyle deyince
gözün aydın olsun canım ne iş yapıcaksın inşallah herşey istediğin gibi olur..İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş
İyi geceler kızlar.Bugun benim icin cok hareketli bir gündü.Bugun 1 yıl önce basvurdugum yerden görüşmeye cagırıldım.İşe kabul edildim.Yarın deneme yapılcak,program egitimi...İnşallah olur cok istedigim bir işti.
Menüm
sabah 2 dilim ekmege peynir,domates tost
ara 1 bardak süt
öglen 1 tabak kuru fasılye
ara 1 türk kahvesi,1 portakal
Aksam yarım tabak k.fasulye,3 yk pilav.
Ara 1 türk kahvesi
3.5 litre su,1 saat yürüyüş
Kızlar iyi akşamlar hastaneden geldik çocuklara düş aldirdik bu saat oldu kızımı kresten alıp hemen doktora gittik ateşi 39.5 olmuş ilaç icmesine rağmen. Orta kulak iltihabı çıktı antibiyotik verdi bi kaç ilaç daha dus yaptırdık uyuyor SABAH klasik kahvaltı yaptım ARA 5-6 yer fıstığı OGLE 3 köfte fırın makarna 6 kaşık falan dir akşam eve 9 da girdik hastaneden geldik acayip açtım pizza söyledik 2 dilim yedim
Çocukları hasta olan çok. mevsimsel herhalde hepinize geçmiş olsun allah acil şifa versin çok zor
SECİL değildi yapın bence kaçamak olmazsa korunuyor ben almamıştım bugune kadar cuma ne çıkar bilmiyorum bugünden sonra pizzalar gitti gobise
gözün aydın olsun canım ne iş yapıcaksın inşallah herşey istediğin gibi olur..
Hastahanede calışacagım.Daha önce calışmıştım.Tecrüben var.Onların kullandıkları programı kullanmadım.Onu göstercekler yarın,bashekimle görüşcem tekrar...Bakalım hayırlısı canım.İnşallah yarında iyi gecer.