Kilolar Firarda 😎

Ayy çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
Seni cok iyi anliyorum ama az az gitsin hic gitmemesinden iyidir ben 3 aydir yerimde sayiyorm nekadar pismanim
Aynen öyle canım. Bakalım. Tamamen bırakırsam geri gidiyorum

Yaaaaa nasil sevindim, ama ben simdi kendimden korktum. Ortin olarak insallh ben fazla gelmem

biraz hava değişimi mi olsa acaba? şehir dışına sevdiği akrabalara filan gitseniz canım?
Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm
oyyy
Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
oyyy kuzum ilaçları da alın ay çok üzüldüm acil şifalar canım

Elhamdulillah kuzum iyiyim iki çocukla baş etmeye çalışıyorum sen nasılsın canım iyi misin?
Oyy iyi olda canim o biciriklarla baş edebilmek için bol bol enerjiye ihtiyacın varr. Yaa o minnosun kokusu geldi burnuma

İyiyim bende çok şükür canim. İyi diyelim iyi olalim.

canııım gel toparlanırsın bee
Ah kuzum sağol tatlım.

Ara ara böyle oluyorum.hic enerjim yok. Okula birini götür diğerini getir karınlarını doyur beslenme hazırla derken.

Enerji düşüşü yaşıyorum şu sıra. Regl kaynaklı sanırım bu durum birazda. İns illaki toparlanıp gelcem başka çarem yok kürkçü dukkan hesabı

Oyy iyi olda canim o biciriklarla baş edebilmek için bol bol enerjiye ihtiyacın varr. Yaa o minnosun kokusu geldi burnuma

İyiyim bende çok şükür canim. İyi diyelim iyi olalim.
Yoruluyorum valla ayaklarlarımın altı sızlıyor bazen annelerimiz nasıl dayanmış onca çocuk onca iş valla iyi cesaretliymişler 4-5 çocuk yaparak

Yoruluyorum valla ayaklarlarımın altı sızlıyor bazen annelerimiz nasıl dayanmış onca çocuk onca iş valla iyi cesaretliymişler 4-5 çocuk yaparak
Gerçekten de öyle. Genelde de arka arkaya olurmuş çocuklar eskiden aralarda 1er yaş.
O dönem iş gücü olarak herşey elde yapılırken herşeye yetişen annelerimiz var bir kenarda, bir kenarda da biz. Gerçi bizim dönemde makineler varda noluyor da

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın
Amin canım inşallah
Amin canım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…