- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.330
- 548
Ayy çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınSakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladımAyaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Aynen öyle canım. Bakalım. Tamamen bırakırsam geri gidiyorumSeni cok iyi anliyorum ama az az gitsin hic gitmemesinden iyidir ben 3 aydir yerimde sayiyorm nekadar pismanim
Yaaaaa nasil sevindim, ama ben simdi kendimden korktum. Ortin olarak insallh ben fazla gelmemcanım hg tekrarben eksiye geçtim bugün 100 grla :) yarına ne gelicek bakalım di mii kurabiye de hesaplı zaten
canım afiyet olsun doğumgünü mü
oy kıyamam şuruplarını içir annesi çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun inşallahSelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
gel canım nolcakYaaaaa nasil sevindim, ama ben simdi kendimden korktum. Ortin olarak insallh ben fazla gelmem
ben bişiler yiyorum şu an,bugünü vücudu şaşırtma günü yapmaya karar verdim ansızınYaaaaa nasil sevindim, ama ben simdi kendimden korktum. Ortin olarak insallh ben fazla gelmem
Hahahaha ay çok yaşa hiç güleceğim yoktuben bişiler yiyorum şu an,bugünü vücudu şaşırtma günü yapmaya karar verdim ansızın
Elhamdulillah kuzum iyiyim iki çocukla baş etmeye çalışıyorum sen nasılsın canım iyi misin?Nasılsın tatlım
sen deeeHahahaha ay çok yaşa hiç güleceğim yoktu
biraz hava değişimi mi olsa acaba? şehir dışına sevdiği akrabalara filan gitseniz canım?Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
oyyySelam kızlarr ben hamileyimmmmmm
oyyy kuzum ilaçları da alınKizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
o müthiş yediğin günler 2-3 le bile kalsa hızlı verirsin benceAyy çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın
Aynen öyle canım. Bakalım. Tamamen bırakırsam geri gidiyorum
Mükemmelim hergün çok şükürgitme gitmee canım
o müthiş yediğin günler 2-3 le bile kalsa hızlı verirsin bence
Oyy iyi olda canim o biciriklarla baş edebilmek için bol bol enerjiye ihtiyacın varr. Yaa o minnosun kokusu geldi burnumaElhamdulillah kuzum iyiyim iki çocukla baş etmeye çalışıyorum sen nasılsın canım iyi misin?
yaa demek ki her şeyin sevimli bir sınırı varMükemmelim hergün çok şükürfücüdümü şaşırtmaktan şaşkına çevirdim aklı başından gitti garibin toparlanamıyor ama yapcam inş
canııım gel toparlanırsın beeOyy iyi olda canim o biciriklarla baş edebilmek için bol bol enerjiye ihtiyacın varr. Yaa o minnosun kokusu geldi burnuma
İyiyim bende çok şükür canim. İyi diyelim iyi olalim.
Ah kuzum sağol tatlım.canııım gel toparlanırsın bee
Yoruluyorum valla ayaklarlarımın altı sızlıyor bazen annelerimiz nasıl dayanmış onca çocuk onca iş valla iyi cesaretliymişler 4-5 çocuk yaparakOyy iyi olda canim o biciriklarla baş edebilmek için bol bol enerjiye ihtiyacın varr. Yaa o minnosun kokusu geldi burnuma
İyiyim bende çok şükür canim. İyi diyelim iyi olalim.
Gerçekten de öyle. Genelde de arka arkaya olurmuş çocuklar eskiden aralarda 1er yaş.Yoruluyorum valla ayaklarlarımın altı sızlıyor bazen annelerimiz nasıl dayanmış onca çocuk onca iş valla iyi cesaretliymişler 4-5 çocuk yaparak
Amin canım inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın
Amin canım çok teşekkürlerPazartesiden beri tartilmadimne gelecek bana da sürpriz
Kıyamam yaa. Sanada oğluna da.
Çocuklar acımasız yorum yapabiliyorlar o yaşlarda arkadaşlarından çekindi demek. Ama mutlaka tedavisi olacak ins. Rabbim şifa versin canım
Sende biraz rahatlamaya çalış canim. İnan hayat akıp gidiyor kısıtlama hicbirseyden kendini.
Tahlilleri güzel çıkar oglusunun ins.
Cansın
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım
Yolculuk nereye canımPazartesi aksami yola cikcaz. Sali sabah ancak baslayabilirjm yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?