• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
Canım yanlış anlama ama önce bir pedagog a gitseniz,sen de yardım alsan senin stresin de yansır çocuğa...bak lütfen geç kalmadan yardım alın sonuçta bu saç işi stresle oluyor çoğunlukla , sen de stresten bu sıkıntıları yaşıyorsun...yapma kendine de ailene de bunu, sen iyi ol ki çocukların da iyi olsun

Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
Canım benim ya, çok geçmiş olsun:( inşallah biran önce atlatirsiniz ❤️ Allah şifa versin hepinize

Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm:skandal:
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️
Elhamdulillah kuzum iyiyim iki çocukla baş etmeye çalışıyorum sen nasılsın canım iyi misin?
Canım nasılsın, kuzucuk toparlanmistir 😍
günaydın kızlar :KK200:

kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla :KK43:
Canım çok geçmiş olsun, inşallah toparlar :(

standart en aşağı fiyat bu oluyormuş gülüm, eğer uzman psikolog değilse tabi, uzamansa ve çok tanınan biri olursa bir kaç bine çıktığını biliyorum gülüm ,istersen kız kardeşime sorayım aile danışmanlığı yapıyor online olarak sana yardımcı olur mu sen de benim kardeşimsin ona göre fiyat söylesin saatler sana uygun saatlere olur mu diye
yakın olsak var yaaaa muhabbet eder gibi ne var ne yok hepsini atardık giderdi, ama benim ki kendi kendime öğrendiklerim, profesyonel sertifikalı ya da diplamalıların yerini tutmaz büyük ihtimal ama bence biz birbirimize iyi gelirdik yaaa
sağolasın canımm düşünmen bile ne kadar mutlu etti beni :KK60:
kitabını okuyayım iyiyce bakalım kendi kendime yapabilirsem yapacağım, yapamazsam alacağım destek

ben fakir markanınkini senelerdir kullanıyorum baya sık da kullanırım çok memnunum gülüm
benimki de fakir, Bimden almıştım ama memnun kalmadım ben kuzum yaa parçaları iyi değil

Canım ben kaç kez set aldım hiç birinden memnun kalmadım, sonuncisuda bozuldu, blender sağlam ama mikser bozuldu bundan sonra ayrı ayrı alacağım şet almayacağım...hatta mutfağımi yaptırayım standli mikser alacağım bayılıyorum onlara❤️
seti şu yüzden istiyorum canım hani şu rendeleme özelliği de var ya ondan sebep
rendeleme işinden nefret ediyorum çünkü :D

Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm:skandal:
hayırlı olsun canım :KK200:

Kizlar kusura bakmayın hastalıkla uğraşıyorum eşim acile kaldırıldı kaç gündür çocuklar alev ateş yaniyo ailecek dokuluyoruz covidi atlatamadik tam olarak en kısa zamanda dönüş yapicam
çok geçmiş olsun canım ya :(

Gunaydin Arkadaslar🤗

Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr

Eklentiler

• D6D1E59E-BA23-46D0-AB79-F01234D6B0A2.jpeg
    D6D1E59E-BA23-46D0-AB79-F01234D6B0A2.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 22
Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
gülüm hepsi geçecek senin için de oğlun için de bu ara stresli , zor geçiyor rabbim kolaylaştırsın, hafta sonu gidin kahvaltınızı dışarıda yapın az gezin sizi tanıyıpta oğlanın saçını soracak insanlar olmasın mümkünse , bu gün tahlil de çıkacakmış inşallah çözümü kolay bir şeydir , buraya da yazarsın sonucu değil mi gülüm

Gece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesi🙈 Bugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım🥰Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce🤣
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5

Eklentiler

• 49A7E791-7530-422E-9B78-6E32423D7DC7.jpeg
    49A7E791-7530-422E-9B78-6E32423D7DC7.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 28
günaydın kızlar :KK200:

kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla :KK43:
ovvv kalbin de yada kalp damarlarında sorun mu vardı su mu topluyordu kalp çevresi , iyi ki düşüp kendini yaralamamış , benim kv de aynı sıkıntı vardı 2 kere operasyon geçirdi 2. si yazın biz yanındaykendi eşim klozetin yanın da başı yerde öne doğru düşmüş buldu ertesi gün de kötüleşti hastaneye götürdün 2 gün kaldı operasyonu yaptılar , şimdi çok iyi , inşallah senin kv de çabuk toparlanır gülüm , hastane de kalması da zor, erkek çocuğunun annesine bakması daha zor bazı özel şeyler gerekebiliyor çünkü, kızı yok mu kv nin

kitabını okuyayım iyiyce bakalım kendi kendime yapabilirsem yapacağım, yapamazsam alacağım destek

benimki de fakir, Bimden almıştım ama memnun kalmadım ben kuzum yaa parçaları iyi değil

rendeleme işinden nefret ediyorum çünkü :KK70:

çok geçmiş olsun canım ya :KK43:
Anladım canım ama ben rendeleme özelliğini hiç kullanmadım 🙄
Gunaydin Arkadaslar🤗

Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr
Güzel eksi canım tebrik ederim 😍😍
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 67.75
Bugun 68.05
fark+300
yuzdem %-0.442
haftaya hedef 67.5
artiyim ama bu kadarini bile beklemiyordum butun hafta 70 lerde dolastim resmen kötude beslendim.
El_Em El_Em hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak G Goklerce
Eki Görüntüle 2933846
Ahh ortim ben de artı geldim :( neden böyle oldu anlamadım
Gece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesi🙈 Bugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım🥰Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce🤣
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5
Gece 11 de kinefeye rağmen çok iyi 😍

rendeleme işinden nefret ediyorum çünkü :KK70:

çok geçmiş olsun canım ya :KK43:
bence de en doğru karar kendin öğrenip uygulamak , seni senden daha iyi kim tanır kimse, sadece kendine iyi gelecek şeyleri öğrenip uygulamaya zaman ayırmak , seni hiç tanımayan insanlara kendini emanet etmekten, bana daha mantıklı geliyor :))

ovvv kalbin de yada kalp damarlarında sorun mu vardı su mu topluyordu kalp çevresi , iyi ki düşüp kendini yaralamamış , benim kv de aynı sıkıntı vardı 2 kere operasyon geçirdi 2. si yazın biz yanındaykendi eşim klozetin yanın da başı yerde öne doğru düşmüş buldu ertesi gün de kötüleşti hastaneye götürdün 2 gün kaldı operasyonu yaptılar , şimdi çok iyi , inşallah senin kv de çabuk toparlanır gülüm , hastane de kalması da zor, erkek çocuğunun annesine bakması daha zor bazı özel şeyler gerekebiliyor çünkü, kızı yok mu kv nin
kuzum ya covid oldu kayınvalidem, kandaki oksijen seviyesi düşmüş bi de kalbinden ameliyat olduğu için doktor her ihtimale karşı hastaneye yatsın demiş
ama tabii kendi de panik yaptı kadıncağız, tansiyonu çok oynak o yüzden, gece de hiç uyumamış
hemşire de biri refakatçi kalsın demiş
kızı var ama aylardır onlarda kaldığı için eşimin içine dert oldu, zaten kızcağız yoruldu bi de hastanede kalmasın dedi o yüzden kendisi kalacak kayınvalidemin yanında

bence de en doğru karar kendin öğrenip uygulamak , seni senden daha iyi kim tanır kimse, sadece kendine iyi gelecek şeyleri öğrenip uygulamaya zaman ayırmak , seni hiç tanımayan insanlara kendini emanet etmekten, bana daha mantıklı geliyor :))
inşallah beceririm canımm :KK60:

Back