• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Canlarım iyiki varsınız.Uzaklardaki görmeden sevdiğim kardeşlerim sağolun.
Bu hafta mental açıdan çöktüm.Allah beterinden korusun. hastalıklarla bogusanlara rabbim sifa versin.sanırım biraz fazla yordum kendimi.psikolojik olarak da yıprattım.Öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde yerimden kalkmak istemiyorum.agrimayan yerim yok.Oglumun saç dokulmesi hızlandı.iki ayrı yerde daha başladı.okulda davranışları değişti.Kavgacı degildi.Gölgesiyle bile kavga ediyor.saçını saklamaktan stres oldu sanirim.Bugün dra gittik.tahlil verdik.yarın tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek.Allah büyük.
canımm benim çok çok geçmiş olsun :(

kuzum çok takıyor demek ki kafasına, işinize karışmak gibi algılama ama lütfen eşini bi şekilde ikna et ve gidin psikoloğa, sana da evladına da yazık bu şekilde çok yorulursunuz :(

Gunaydin Arkadaslar🤗

Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr
Çok iyi gitmiş canım tebrikler😍
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 67.75
Bugun 68.05
fark+300
yuzdem %-0.442
haftaya hedef 67.5
artiyim ama bu kadarini bile beklemiyordum butun hafta 70 lerde dolastim resmen kötude beslendim.
El_Em El_Em hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Goklerce
Eki Görüntüle 2933846
Bu hafta telafi edersin canım
Gece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesi🙈 Bugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım🥰Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce🤣
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5
Uuuu bence de sabit gelmek çok iyi😍😍
Kızlar çok üzgünüm, artı geldim neden olduğunu anlamadım :KK43:
Geçen hafta:62.7
Bugün:62.8
Fark:+100 Gr
@Cagrihilal1 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak El_Em El_Em
Kiz niye öyle oldun sen neyse yarına eksite geçeceğinden eminim 🤗
kuzum ya covid oldu kayınvalidem, kandaki oksijen seviyesi düşmüş bi de kalbinden ameliyat olduğu için doktor her ihtimale karşı hastaneye yatsın demiş
ama tabii kendi de panik yaptı kadıncağız, tansiyonu çok oynak o yüzden, gece de hiç uyumamış
hemşire de biri refakatçi kalsın demiş
kızı var ama aylardır onlarda kaldığı için eşimin içine dert oldu, zaten kızcağız yoruldu bi de hastanede kalmasın dedi o yüzden kendisi kalacak kayınvalidemin yanında
Çok geçmiş olsun canım benim
Selam kızlarr ben hamileyimmmmmm:skandal:
Yaaaaaaaaaaa tebrik ederimm😍😍

Eklentiler

• IMG_20211015_100544.jpg
    IMG_20211015_100544.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar
Burda en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum
Ama sanırım o zaman 63.9 gelmiştim
Şu an 65 im
Bi sürü şey sayabilirim ama bu sonucu değiştirmez 65 im yani😄
Haftaya hedefim 64 inşallah💕

Eklentiler

• 640A23E9-6A2A-49B4-A0F3-AE00AFD17A80.jpeg
    640A23E9-6A2A-49B4-A0F3-AE00AFD17A80.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar
Burda en son ne zaman tartıldım hatırlamıyorum
Ama sanırım o zaman 63.9 gelmiştim
Şu an 65 im
Bi sürü şey sayabilirim ama bu sonucu değiştirmez 65 im yani😄
Haftaya hedefim 64 inşallah💕
Hoşgeldin canım yeniden olsun hızlıca gider başlamak önemli olan

:KK19:ahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee:KK200:
Benim durumum net : fenee kaptan bakma sen :KK14:ahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle:KK14: siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu :nazar:
Canım psikolojik süreçler insanı yıpratıyor kendimizi nedense yemeğe vuruyoruz sanki sorunlar pufff 🤦🏻‍♀️
Önemli olan senin yeniden verme isteğinde ve kararlılığında olman yoksaa bir kaç ay sonra şuan beğenmediğin 73 ün bile üstünde olabilirsin olaya böyle bak

İlk kilo resmi bende gelsin bu hafta biraz motivasyon düşüklüğü vardı
Haftaxa eksi gelr insallah cnm
günaydın kızlar :KK200:

kayınvalidemi hastaneye kaldırdılar, kandaki oksijen düşmüş, yanında da refakatçi gerekiyormuş, eşim gidecek salı gününe kadar kalacak
kadıncağız peşpeşe hastalıkla uğraştı bu sene bi toparlansaydı hayırlısıyla :KK43:
Yaa cok grcmis olsn cnm uzldm toparlar insallah :(
Gunaydin Arkadaslar🤗

Gecen cumartesi: 69.500
Bugün : 68.900
Fark: 600 gr
Tbrkler cnm cok guzel :KK9:
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 67.75
Bugun 68.05
fark+300
yuzdem %-0.442
haftaya hedef 67.5
artiyim ama bu kadarini bile beklemiyordum butun hafta 70 lerde dolastim resmen kötude beslendim.
El_Em El_Em hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Goklerce
Eki Görüntüle 2933846
Haftaya eksi gelir insallah cnm moral bozma
Gece 11de künefe yiyecek kadar saçmaladım hem de perşembe gecesi🙈 Bugün anneme gideceğim pazar döneceğim ondan sonra inşallah tekrar katılım gösterip motivasyonumu geri kazanacağım🥰Sabit gelmeyi başarmak bile mucize son birkaç günü düşününce🤣
Geçen Hafta:66,5
Bugün: 66,5
Valla yemene ragmen sabit cok iyi cnm tbrkler :KK9:
Kızlar çok üzgünüm, artı geldim neden olduğunu anlamadım :KK43:
Geçen hafta:62.7
Bugün:62.8
Fark:+100 Gr
@Cagrihilal1 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak El_Em El_Em
Arti sayilmaz cnm, haftaya eksi gelicek insallah :KK36:
Günaydın günaydın günaydııınn

Geçen hafta 76.7
Bu hafta 75.9
Fark - 800
Yüzde %1,043

El_Em El_Em kardelelen321 kardelelen321 hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cok guzel cnm tbrkleeeer :KK9: :KK200:
Geçen cuma 67,55
Bugün 67,20
Fark -350
Yüzde0,51
Hedef 66,5
Tbrkler cnm gayet guzel :KK200:

kızlar 54.sayfadayım 😂
El_Em El_Em kaptancığım şu ilk sayfadaki kilolar ve üyeleri de düzenlersin di mi aşkım 😘
bi de ilk sayfalarda kaptanlık yapacak olanlar haftalara göre belirlensin mi diye konuşulmuş ama napalım kızlar 😘
Tabi kuzum kusura bakma
Kaptanları neye karar verdiniz oğlanı okula bıraktıktan sonra benim geçmiş anca biter sanırım 😭çok boşladım burayı ya

Haftaxa eksi gelr insallah cnm

Yaa cok grcmis olsn cnm uzldm toparlar insallah :KK43:

Tbrkler cnm cok guzel :KK9:

Haftaya eksi gelir insallah cnm moral bozma

Valla yemene ragmen sabit cok iyi cnm tbrkler :KK9:

Arti sayilmaz cnm, haftaya eksi gelicek insallah :KK36:

Cok guzel cnm tbrkleeeer :KK9: :KK200:

Tbrkler cnm gayet guzel :KK200:
sağol canım :KK200:

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

Canım nasılsın, kuzucuk toparlanmistir 😍

Canım çok geçmiş olsun, inşallah toparlar :KK43:

aaaa allah hayırlı etsin sağ selamet doğurup kucağına almayı nasip etsin gülüm :KK36:

Çok iyi gitmiş canım tebrikler😍

Bu hafta telafi edersin canım

Uuuu bence de sabit gelmek çok iyi😍😍

Kiz niye öyle oldun sen neyse yarına eksite geçeceğinden eminim 🤗

Çok geçmiş olsun canım benim

Yaaaaaaaaaaa tebrik ederimm😍😍
Çok çok çoook teşekkürler kızlar😘😘😍😍

Kapatanııım nasılsın ya?
Sen hiç almıyosun sanırım, ne güzel kontrol elinde artık. 41 kere maşallah 🧿 nazar değmesin.

Kaptanım aynıyım ben, her yükselişin sonunda bir iniş yaşıyorum. Çalışıp bir düzen oturtmaya başlıyorum tam, sonra hooooop gümmm oluyor. Diyette nasılsam hayatta da öyleyim yani:KK22::KK22: ( 58 ile gidip 70 görünce gelmiş bir Pain:işsiz:)
Yarışma bittiğinden beri takımdan uzaklaşınca benimde boğazım açıldı maalesef eskisi gibi sık girmeliyimmy yoksa kontrol elden gidiyor :/
Fazlaca almışsın tatlım sende ama çabuk geldiyse çabuk gider o gözünde büyütme yeter ki aldığına odaklanma, vereceklerimize bakalım ne yapalım olmuş olsan pes etmek yok fazlalarımıza fazla katmak yok 💕

Tabi kuzum kusura bakma
Kaptanları neye karar verdiniz oğlanı okula bıraktıktan sonra benim geçmiş anca biter sanırım 😭çok boşladım burayı ya
Kaptanım ben kayıplardayım zaten kaç gündür moral olarak çok düştüm Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak e kaldı buralar hep o yüzden beni hiç sayma kaptandan artık🙈

Back